Jeg bestiller min vare og fÃ¥r en ordrebekrÊftelse, tyve minutter senere sender de mig en mail med at min ordre er blevet annulleret. Jeg beslutter mig sÃ¥ for at handle et andet sted. NÊste dag fÃ¥r jeg... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg var meget usikker pÃ¥ om jeg skulle bestille, pÃ¥ baggrund af de dÃ¥rlige anmeldelser. Men der har ikke vÊret nogle problemer, og min pakke kom efter 4 dageð
Sephora i Frederiksberg Centret - medarbejder Kallisa leverer den bedste kundeservice :-) Hun tilpasser sine anbefaling til behov og hud. Hun ligger cremer og make up super fint pÃ¥ huden og er lydh... ãã£ãšèŠã
Lavede en ordre online. Fik besked om, at ordren ikke var gÃ¥et igennem, sÃ¥ lavede en ny ordre. Efter ca 1 time kom der pludselig en ordrebekrÊftelse pÃ¥ ordren, der ikke gik igennem. ForsÞgte at afb... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Sephora favorites julekalender
KÞbte fra Sephora deres favorites kalender, og efter tre af lågerne er åbnet og vi når til dag fire opdager vi at der er to nummer 11 og ingen nummer 4. De to produkter i begge nummer 11 er de samme, og vi mangler derfor produkt nummer 4. Jeg skriver derfor til sephoras kundeservice, men får besked på at fordi den er kÞbt i butik skal jeg tager til butikken og snakke med dem om det (vi bor 45 min fra Kbh). Jeg vÊlger derfor at ringe ind til butikken fÞrst så vi ikke kÞrer forgÊves. De siger så vi skal pakke hele kalenderen sammen, også de produkter som er blevet åbent OG brugt, komme ind med kalenderen til dem og så får vi pengene tilbage, men ingen ny kalender. Jeg spÞrger så om vi ikke bare kan få det manglende produkt, men det siger de ikke er en mulighed. Jeg synes virkelig det er dårlig service og hende i telefonen var ikke spor hjÊlpsom eller venlig. Jeg synes det er for dårligt når man kÞber en meget dyr kalender til 1250kr at tingene så ikke er i orden, og at der så er ingen rettelse på fejlen, men at det er os der skal gÊre alt arbejdet og pakke kalenderen sammen også med brugte produkter, kÞre hele vejen ind til butikken, og ikke få en ny kalender. Til den pris ville jeg forvente der var en bedre service når DE har lavet en fejl.

Et returneringsmareridt!
Jeg bestilte vare herfra til Black friday som efterfÞlgende skulle byttes.
Varerne kan gratis returneres i deres butikker, men ikke i Magasin. Alle disse har de nemlig valgt at lukke med undtagelse af én.
FÞrst skulle der printes og udfyldes en returformular med latterligt mange unÞdige oplysninger. Ordrenummer burde vÊre rigeligt, men nej. Bestillingsdato, kontaktoplysninger, produktnavne, varekode (som ikke findes nogen steder), antal og returårsag. Det undre mig at de ikke skulle bruge cpr nr, fingeraftryk, dna prÞve og kopi af mit pas for lige at vÊre helt sikker.
Herefter skal du så rode rundt for selv at sende pakken til dem. Altså selv finde ud af hvem du vil sende med (SKAL vÊre med omdeling, og må ikke vÊre Dao), selv udfylde pakkelabel (gÊt dig til deres mail og mobilnummer som SKAL oplyses hvis du sender med gls), og så betale et absurd belÞb for at sende den, igen fordi det skal vÊre med omdeling.
At de ikke har formået at gÞre det muligt at kÞbe en pakkelabel på deres webshop (måske endda til en lidt lavere pris), for bare at gÞre lidt af processen simpel, kan man jo kun gisne om årsagen til. Jeg tÊnker ikke de Þnsker kunder returnere uÞnsket eller defekte varer.
TLDR: KÞb KUN hvis du er 200% sikker på at du ikke skal have returneret dine varer. Ellers bestil et andet sted!

Sephora Danmark ããã®åç
Ãn stjerne for den venligeâŠ
Ãn stjerne for den venlige telefonstemme. Ellers manglende oplysninger pÃ¥ hjemmesiden ( f. eks. Click og collect- der Ã¥benbart kun findes i KÞbenhavn), dyrere varer, fandt den, jeg skulle have have 100kr billigere et andet sted, hvor jeg uden besvÊr kunne fÃ¥ den med det samme.

Sephora Danmark ããã®åç
service and site is simply terrible
I ordered an eyeshadow palette for Black Friday at a discount of 489 kroner. The money was withdrawn and it has been blocked for 1 week . They take a long time to answer and can't do anything. I was left without the product and could not order because the money was blocked. They lie to me that it happened because the goods were not available. But the product is still available without a discount. Terrible service, never going back. This is low

Pisse god service
Virkelig en lÊkker og billig parfume, vanvittig hurtig levering og intet og klage over.

Bestilte nogle varer pÃ¥ Black FridayâŠ
Bestilte nogle varer på Black Friday til min datter.
Dagen efter får jeg en mail at ordren er annulleret fordi nogle af varerne ikke er på lager lÊngere.
Det kan jeg såmÊnd godt leve med, men at man så annullerer HELE ordren, og jeg bagefter er nÞdt til at bestille de lagerfÞrte varer til FULD PRIS, det er absolut ikke i orden.

Snydt for penge
Jeg havde bestilt 9 ting den 25 så jeg kunne få Black weekend rabat på det, og så går betalingen igennem og modtager en besked alt ser fint ud⊠så flere dage efter får jeg en besked på at min ordre er annulleret og at jeg ikke får noget af det⊠pga en af tingene ikke var der, så nu må jeg ikke få rabat på det andet men betale fuld pris for det hele igen dette er bare ikke okay!!! At jeg skal betale fuld pris på det som var på lÊger af det som jeg har bestilt med Black rabat,,det er på igen måde okay af et firma! De skulle have sent rasten med rabat på eller ikke fuldfÞre min ordrebetaling

Lyver Lyver Lyver
Lyver Lyver Lyver
Kl. 7 om morgenen står et produkt til 139,- og så står der at laveste pris i de seneste 30 dage har vÊret 179,-. Kl. 10 samme dag står samme produkt til 179,- og så står der at laveste pris i de seneste 30 dage har vÊret 219,-. Det er lige frem lÞgn og oplysningen om laveste pris inden for de sidste 30 dage står der åbenbart udelukkende for at vildlede folk. Forstår slet ikke det kan vÊre lovligt!

Sephora Danmark ããã®åç
tvungen tilmelding til nyhedsbrev ved kÞb
kan ikke kÞbe på siden uden at tilmelde nyhedbrevet. henvendte mig til kundeservice via chatten hvor medhjÊlperen blot lagde på efter han ikke gad mere.

Sephoraa
Jeg elsker sephora, de har nÊÊÊsten alting, de mangler bar nogen små ting som fx charlotte tilbury, glow recipe, og sikkert andre.
Tingene er ogs lidt dyre, men ellers er det perfekt!â¥ïž

Sephora Danmark ããã®åç
Elendig service og manglende vare
Efter 5 kÞb hvor de bliver ved med at anullere mine ordre lykkedes det mig endelig at få en ordre igennem.
Jeg kontakter deres kundeservice ,både i chat og på telefonen, men fåren ELENDIG service hvor de lader mig vente flere timer eller fortÊller mig at de ikke kan hjÊlpe + lÊgger på + forlader chatten...
Men denne ordre går så igennem og det var et kÞb på over 1000 kr hvor jeg så kan modtage 17 minis med koden SDBOX
Dette går igennem og jeg modtager faktura osv på det et rigtigt. Jeg er så nede og hente min pakke her for leden og opdager at de har ladet vÊre med at give mig min fordel med... altså de 17 minis... jeg har skrevet til kundeservice uden svar! ELENDIGT.. Jeg plejede at elske at handle hos sephora og har gjort i mange år, men når man snyder kunden for deres vare og tilbyder en elendelig service oven i det så er det ikke noget man gider igen!

Got scammed
I put on my Card because i wanted to buy a perfume, Then it turns out it was tripple the Price the employee Said it was, and the personal refused to give me my Money back eventhough i didnt get the perfume. Scammers!

Sephora Danmark ããã®åç
Jeg bestilte tre varer online til Frb
Jeg bestilte tre varer online til Frb. butikken, men fik kun to udleveret. Pakken så mystisk ud og jeg spÞrger til den 3. vare.
Du får penge retur, var svaret. Jeg bad om en form for dokumentation, men det kunne jeg ikke få. Det var ikke deres problem og de havde intet med det at gÞre. Jeg skulle skrive til kundeservice. Sagde at jeg ikke har fået mail om at en vare var i restordre. Fik bare igen og igen at vide, at jeg skulle skrive til kundeservice og de intet havde med det at gÞre. Butikken bÞr oplyse, når de pakker varerne, at de ikke har den ene i butikken. Dermed ville jeg have fået dokumentation på, at jeg kun fik udleveret 2 ud af 3.
Jeg fÞler mig snydt, jeg har ingen dokumentation for, at jeg kun har fået udleveret 2 ud af 3 varer og de kiggede på mig som om jeg var godt dum og at de godt viste jeg var blevet snydt. Virkelig dårlig service og informationsniveauet er under kritik. Jeg kan ikke anbefale butikken i Frederiksberg center.

Sephora Danmark ããã®åç
Jeg har prÞvet at kontakte dem overâŠ
Jeg har prÞvet at kontakte dem over mail flere gange over et halvt år uden respons, og derfor vÊlger at tage ind til butikken og spÞrge om hjÊlp vdr appen og nogle gaver jeg skulle have modtaget på mail hvor jeg bliver sendt videre igennem 3 forskellige kollegaer og ingen af dem var til hjÊlp og hende den sidste stod og grinte ad mig og troede jeg prÞvede at snyde dem, og derefter finder ud af at denne ekspedient heller ikke har styr på noget af det jeg har brug for hjÊlp, og sender mig ud af butikken med et tilgodebevis på 50kr. En stor skuffelse da jeg handler rigtig meget hos dem.

Ordrebehandling fungerede helt fint
Ordrebehandling fungerede helt fint. Levering uden problemer.
DÃ¥rlig oplevelse ekspedienten vedâŠ
Dårlig oplevelse ekspedienten ved kassen kunne ikke dansk, så han forstod ikke at jeg skulle have mulighed for at varen kan byttes, så han begyndte at spÞrge dem der stod i kÞ hvad jeg ville, det var pinligt og ydmygende.
Butikken i KÞbmagergade

Sephora Frederiksberg center
Sephora Frederiksberg center
Jeg skulle kÞbe flere ting og planen var at få sat gang i min kundekonto :-) Men jeg havde brug for lidt vejledning, og det blev en skuffelse... Personale havde for travlt til at tale sammen, ukoncentreret omkring kunder - jeg skulle hurtigt sendes ud af dÞren.... Jeg gik fra butikken med et produkt, og der var ingen interesse i mit evt. medlemskab. I har lÊkre produkter, og godt udvalg, men ingen service. Jeg kÞber produkterne andre steder nÊste gang....

Sephora Danmark ããã®åç
Jeg har sendt en pakke retur tilâŠ
Jeg har sendt en pakke retur til sephora
Kan se, den er modtaget den 6/10-23
Jeg har har pr tlf vÊret i kontakt med 2 personer ved kundeservice, der ogsÃ¥ kan fortÊlle pakken er modtaget, men at returafdelingen ikke er gÃ¥et videre med at notere pakken som returneret / jeg kan ikke fÃ¥ svar pÃ¥ hvorfor der ikke sker mere og hvorfor jeg ikke for en mail om, at pakken er modtaget ⊠jeg ved ikke helt hvad jeg skal stille op - det er en returnering for ca 2800 âŠ
Jeg håber snart, at jeg får en mail så jeg kan få ro. Lige nu synes jeg, at står dårligt stillet i forhold til af mine penge tilbage

Sephora Danmark ããã®åç
Meget dÃ¥rlig og utryg oplevelse atâŠ
Meget dÃ¥rlig og utryg oplevelse at hjemmeside, kan ikke gennemfÞre betaling, og ej heller finde info om hvordan jeg hurtigst muligt udmelder mig af deres sÃ¥kalde kundeklub. Ãv

Fik ikke min pakke
Jeg kÞbte en pakke. Det tog 1,5 måned fÞr den kom og jeg kontaktede deres kundeservice flere gange de sagde bare undskyld og sagde jeg ville gå mine penge tilbage. Der gik 14 dage fÞr jeg modtog pengene

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã