Sephora Danmark レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg bestiller min vare og fÃ¥r en ordrebekrÊftelse, tyve minutter senere sender de mig en mail med at min ordre er blevet annulleret. Jeg beslutter mig sÃ¥ for at handle et andet sted. NÊste dag fÃ¥r jeg... もっず芋る

Jeg var meget usikker pÃ¥ om jeg skulle bestille, pÃ¥ baggrund af de dÃ¥rlige anmeldelser. Men der har ikke vÊret nogle problemer, og min pakke kom efter 4 dage😊

Sephora i Frederiksberg Centret - medarbejder Kallisa leverer den bedste kundeservice :-) Hun tilpasser sine anbefaling til behov og hud. Hun ligger cremer og make up super fint pÃ¥ huden og er lydh... もっず芋る

Lavede en ordre online. Fik besked om, at ordren ikke var gÃ¥et igennem, sÃ¥ lavede en ny ordre. Efter ca 1 time kom der pludselig en ordrebekrÊftelse pÃ¥ ordren, der ikke gik igennem. ForsÞgte at afb... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 58ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg var inde i sephora på StrÞget

Jeg var inde i sephora på StrÞget, da jeg havde en nederen oplevelse i deres butik. Jeg bedte en medarbejder om at rådgive mig til at finde en bÞrste som skal bruges til en specifik ting for at lÊgge sin makeup. Hun gav mig herefter en bÞrste som slet ikke er egnet til det jeg bedte om, men jeg stolede selfÞlgelig på hende, da jeg går ud fra at hun ved hvad hun snakker om. Nu er det for sent at returnere den igen og jeg er skuffet over at medarbejderne ikke er til at regne med.

2024幎6月13日

😀 uprofessionelt

Blev anbefalet en foundation af en "makeup-specialist" og har kÞbt to af dem. Jeg er startet med at bruge en af dem, men synes slet ikke, den passer til min hudfarve. Jeg skulle til Sephora for at returnere eller bytte den uÃ¥bnede, og sÃ¥ siger de, at de ikke bytter nedsatte varer 🥎. Ja, men det fik jeg ikke at vide, fÞr jeg kÞbte for mere end 600 kr 😠.

2024幎6月10日
自発的なレビュヌ

Har vÊret op til flere gang i sephora

Har vÊret op til flere gang i sephora Frederiksberg center og pÃ¥ strÞget. For at spÞrger efter det samme produkt. Den en sted siger hver gang nÊste uge fÃ¥r men ommer sÃ¥ er svar desvÊrre nÊste uge igen. PÃ¥ strÞget sender de runder andre butikker. Det har forgÃ¥r i over en mÃ¥ned. Er sÃ¥ u tilfreds med at mangler ord til at beskrive det😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

2024幎5月25日
自発的なレビュヌ

Falsk kampagne og dårlig kundeservice

Jeg kÞbte produkter for over 600 da de kÞrte en kampagne på at man ville få 13 minis med ved kÞb over 500. Da jeg modtog pakken var der ingen minis i som lovet og som stod på min faktura! Jeg ringede derfor til kundeservice, som ikke kunne hjÊlpe med problemet da de ikke havde flere minis og at de derfor ikke kunne sende nogle. Super dårlig kundeservice og falsk reklame af kampagne. Hende fra kundeservice sagde at jeg kunne sende de modtagede varer retur, men det skal man så selv betale for når det er dem som har lavet fejlen ved ikke at sende de produkter der står på ens faktura. TOTALT til grin. De snyder en for penge!

2024幎5月24日

Mega ringe kundeservice

Bestiller en foundation der er til konfirmationsgave, og da den kommer er kassen i stykker. Sådan noget kan man jo ikke give i gave! Laver en reklamation og får af vide, at jeg kan sende den retur, men jeg skal SELV betale returfragten.. Det er fanme dårlig stil, når deres produkt er i stykker! Hvis det var i orden, havde det jo ikke vÊret nÞdvendigt at sende retur!

2024幎5月15日
自発的なレビュヌ

Har kÞbt gavekort på nettet

Har kÞbt gavekort på nettet. Får en mail, hvor der står: Dit gavekortkÞb er nÊsten klar - Vi beskytter dine kÞb.

Modtager ikke gavekortet. Har kontaktet kundeservice flere gange og skrevet en del mail. Intet respons retur 👎🏻

Endvidere Har skrevet med dem på deres chat, der lover at fÞlge op og der sker intet!

Kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale firmaet 🀬

2024幎4月30日
自発的なレビュヌ

Sender forkert produkt og vil ikke ombytte

Bestilte en 7,4 ml rejseparfume med kuglehoved (rollerball), som jeg tidligere har kÞbt gennem firmaet. Jeg fik en 10 ml med sprayfunktion. Ikke hvad jeg har brug for, da jeg ikke bruger sprayfunktion og ikke hvad billedet på hjemmesiden viser, at jeg kÞber. Den viser 7,4ml.

Sophora afviser at ombytte produktet.
De skriver:

DesvÊrre kan vi ikke acceptere reklamationen, og beklager dette mange gange.

Som en (lille) kompensation er her en rabatkode på 100 DKK

Det svarer til at bestille en lille vase, fordi man gerne vil have en bestemt lille vase, men fordi man så får en stÞrre vase, i en lidt anden model, så indgår det ikke under reklamationen.

Det giver ingen mening.
Elendig service!

2024幎4月10日
自発的なレビュヌ

Aldrig kÞb via Sephora.dk!!!!

Jeg har returneret nogle varer i januar, og jeg har stadig ikke fået mine penge retur. Jeg har kontaktet kundeservice flere gange, og det eneste jeg får at vide, er at min henvendelse er sendt videre.
Virkelig dårlig service.

2024幎4月18日
自発的なレビュヌ

Jeg havde bestilt en vare der var på

Jeg havde bestilt en vare der var på tilbud og der stod prÊcis på deres hjemmeside at der var tilbud til den 21 april, og der stod ikke noget med at den var udsolgt. Alligevel er min ordre annulleret og så finder jeg ud af at varen ikke er på lager. Det gir da jo ikke mening at man ikke skriver at varen er udsolgt, man står jo der og glÊder sig over man får en lille gave til sig selv også alligevel ikke. Jeg synes Sephora burde skrive på deres HJEMMESIDE at varen er udsolgt. Jeg har ikke lÊngere lyst til at kÞbe fra dem desvÊrre.

2024幎4月18日

DÅRLIG kundeservice og reklamation

DÅRLIG kundeservice! Min datter har kÞbt en milk bronzer, som desvÊrre ikke kan komme op af ituiet (altsÃ¥ skrues op). Hun har desvÊrre ikke gemt kvitteringen, da hun var med en veninde i Kbh og shoppe alene. Jeg kontakter kundeservice- som er enormt lÊnge om at svare. Da de endelig vender tilbage- sÃ¥ henviser de med mail til selve butikken hvor den er kÞbt. Dem kontakter jeg sÃ¥, men over 1 mÃ¥ned efter, har jeg stadig intet hÞrt- trods flere mails! Jeg skriver til kundeservice- som blot beklager med at butikkerne har travlt og at de ikke kan hjÊlpe i kundeservice! Vi bor 90 km fra butikken, sÃ¥ vi kommer ikke sÃ¥dan lige forbi. Kundeservice skrive ogsÃ¥ at butikken ikke kan bytte den uden bon. Synes det ufattelig dÃ¥rlig kundeservice, og specielt til de unge mennesker, som er jeres mÃ¥lgruppe, og som ikke altid fÃ¥r gemt en bon. Deres produkt er defekt- det er under al kritik at de ikke vil bytte til nyt!

2024幎1月21日
自発的なレビュヌ

Lokker med tilbud der ikke findes

Venter med at bestille varene da de reklamerer med man får 10 minis i appen på en bestemt datoen. Henter appen er klar på dagen men der er ingen steder at få eller vÊlge minis fra. Dårligt måde at lokke folk til på.

2024幎3月13日

Extremely bad service!

Extremely bad service!! The lack of testers because all the 10yo are using them, the mess in the store, it is so dirty and so rude employees in the store in Copenhaga. Funny how only the stores in DK don’t offer freebies, in all the other countries you get freebies. Extremely bad website, they’ve been cancelling my order saying that the products were not on stock, but guess what? In the store they were and when I have asked if they were out of these products, they said that recently no.

2024幎3月7日

De svarer ikke på mails

De svarer ikke på mails. Hver gang jeg handler fra dem inde ved deres fysiske butik eller online, så bliver mine point aldrig registreret. Jeg havde bestilt en ordre for 5 dage siden Til 2000 kr. og har stadig ikke fået ordrebekrÊftelse tilsendt på det! Generelt meget langsom Levering og meget dårlig oplevelse!

2024幎3月6日

EKSTREM DÅRLIG KUNDESERVICE!!!!!!

Jeg kÞbte et sÊt fra milk med bronzer og primer. Den var helt Þdelagt da jeg åbnede den. Jeg ringede med det samme til butikken da jeg ikke havde mulighed for at komme ned og lave en reklamation, da jeg kun var på besÞg i KBH. De lovede at kontakte mig, men hÞrte aldrig fra dem igen! Jeg har flere gange forsÞgt at kontakte butikken igen, direkte til butikken på telefon og deres mail, samt sephoras kundeservice.
Men senhora har blokeret mit telefonnummer og kan tydeligvis ikke tage ansvar for deres fejl.
Kommer aldrig der igen, mega arrogante medarbejdere!

2024幎2月1日