Indtil videre er det virkelig dÃ¥rligt. Pakken blev eftersigende sendt med DAO. Pakken er imidlertidig forsvundet ifÞlge DAO. Jeg har kontaktet DAO, som siger de har givet Serumnordic besked og jeg s... ãã£ãšèŠã
brugt som anvist, efter 3 mÃ¥neder ingen resultat. er stoppet med at bruge produktet, da det er kommet frem at firmaet er ejet af samme ejere, som stÃ¥r bag Smilebright og jeg derved heller ikke kan v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har kÞbt deres Þjenvippe serum og brugt den 2 gange dagligt i flere mÃ¥neder. Det virker ikke. Den ligner en man kan bestille hjem langt billigere fra Kina. De fÃ¥r 2 stjerner da deres tilfredshedgar... ãã£ãšèŠã
Bestilte produktet tilbage i april, og har desvÊrre ikke virket pÃ¥ mig. KÞbte det, da det kunne anvendes af gravide. Jeg kan ikke se noget resultat overhovedet, selvom jeg har anvendt produktet hver... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
SerumNordic er 100% danskejet af Beauty brand. Vi er et stÊrkt og etableret firma, der har skabt et vippeserum til dig, der Þnsker lÊngere, fyldigere og ikke mindst stÊrkere vipper og bryn. Vores team bestÃ¥r af Mikkel og Martin, vi er meget entusiastiske og ivrige for at give dig en god oplevelse â bÃ¥de nÃ¥r du besÞger webshoppen, og nÃ¥r du bruger vores produkter. Vi elsker glade kunder, der vender tilbage. Og vi gÃ¥r hÞjt op i udvikling, sikkerhed og lovgivning.
Sofienbergvej 40, 5900, Nyborg, ãã³ããŒã¯
- Sales@serumnordic.com
- serumnordic.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Perfekt i alle henseender
SÃ¥ fint
Rigtig hurtig levering og fik endda et lÊkkert prÞveprodukt med.
Jeg har handlet her 2 gange med succes
Jeg har handlet her 2 gange med succes. Hurtig levering, god information og ikke mindst lÊkker serum som virker. Og prisen er under konkurrenterne, samtidig med at der ikke er dÃ¥rlig kemi i produktet, sÃ¥ det kan bruges af alle. ð
Jeg har ikke se nogen forskel pÃ¥ minâŠ
Jeg har ikke se nogen forskel på min Þjne vippe og jeg har brugt som den siger
Virker ikke, men god service i sidste ende
Modtog varen efter blot 2 dage. Dog virkede produktet bestemt ikke på mig. Vil dog tilfÞje at jeg vil sendt mine penge retur, da jeg kontaktede dem, for at gÞre brug af deres 100% tilfredshedsgaranti.
Der gik lidt fÞr de svarede pga en ?fejl? men efter jeg havde skrevet til dem 4 gange fik jeg svar og god service.
KÞb kÞb kÞb!
Har nu brugt Serum nordic i omkring 6 uger og resultatet er helt fantastisk! Gik lÊnge og overvejede at fÃ¥ eyelash extension, men det er bestemt ikke nÞdvendigt mere!! KÊmpe anbefaling herfra! ð€ª
Super hurtig levering
Super hurtig levering, og god kundeservice. Dem kan jeg varmt anbefale ð
Super god service og et super produkt
Super god service og et super produkt. Jeg vil helt sikkert kÞbe herfra igen!
Har lige kÞbt hos dem for anden gang
Har lige kÞbt hos dem for anden gang, og modtog som sidst min pakke dagen efter, hvilket jeg synes er en super service! Serummet har virket super godt for migð
Jeg er virkelig imponeret over deres...
Jeg er virkelig imponeret over deres nye 2-i-1 serum, der allerede pÃ¥ 1 uge har gjort mine vipper lÊngere og givet dem et flot buk. Med ÞjenbrynsbÞrsten er det virkelig nemt at nÃ¥ alle hÃ¥rene, selv de korte der nu endelig er begyndt at gro, sÃ¥ mine Þjenbryn fÃ¥r en flot form! Man fÃ¥r virkelig meget for pengene hos Serum Nordic og leveringen var super hurtig! Jeg kan klart anbefale det til alleð
Har brugt deres gamle serum
Har brugt deres gamle serum, som fungerede vildt godt for mig, så kan slet ikke vente med at komme i gang med deres nye 2-i-1 lÞsning⺠Bestilte fredag formiddag og havde pakken nÊste morgen, super service!
Jeg er virkelig positiv overrasket.
Jeg er virkelig positiv overrasket over produktet, og så fik jeg en vildt god mascare med i tilbuddet.
venlig betjening
Hurtig levering og synlige resultater
Hurtig levering og synlige resultater ! Kan bestemt anbefales!
KONGE PRODUKT
Har brugt serum Nordic som en alternativ skÊg serum, og det har fungeret til punkt og prikke. Kanon service, hurtig levering, klasse produkt. Kan varmt anbefale at benytte sig af produktet, uanset om det er vipper eller skÊg der skal plejes :-)
Hurtig levering og super godt produkt
Hurtig levering og super godt produkt, kan virkelig anbefales.
mega tilfreds
Nu har jeg brugt det i 4 uger og er mega tilfreds med det
Hurtig levering og fabelagtigeâŠ
Hurtig levering og fabelagtige resultater! Mine bryn og vipper er blevet noget så smukke efter brug af produktet.
Har kÞbt jeres nye 2-i-1 lÞsning og jegâŠ
Har kÞbt jeres nye 2-i-1 lÞsning og jeg er så positiv over produktet! Da jeg dÞjer med hud allergi har jeg altid vÊret meget påpasselig med hvad jeg anvender, men fik anbefalet jer af en veninde, hvorefter jeg fandt jeres test hos forbrugerrådet og jeg mÊrker hverken svien eller rÞdmen. Tak for et godt produkt!
Stor ros til produktet og servicen
Havde problemer med mit kort, men blev mÞdt af en virkelig sÞd kundeservice! Det er anden gang jeg kÞber hos dem og kan kun sige at jeg er tilfreds med produktet og mit resultat :)
Vare aldrig afsendt
Bestilte vare 6/8, pengene er trukket men varen aldrig sendt. De svarer ikke pÃ¥ mails ðð