Ringede til dem om mit komfur hvor min elektriker havde stedfÊstet at mine varmelegemer ikke virkede (slog HFI-relÊet). De sendte en sms om problemet hvor der stod at varmelegemerne ikke virkede og a... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Reklamation igennem gram. Deres teknikker fandt ingen fejl trods vores beskrivelse af problemet. Nu har vi sÃ¥ igen oplevet fejlen og desvÊrre ikke hjemme til at redde det, og mistet for mange tus... ãã£ãšèŠã
En sÞd og lokal kendt ung gut kom og reparerede vores kombiovn som Ã¥benbart har en kendt, medfÞdt fejl. Samtidigt justerede han opvaskemaskinen og gav gode rÃ¥d om hvidevarerne. Kvitteringer havde e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har nu brugt Service Centralen Syd ved flere lejligheder. FÞrste gang var da min sprit nye Asko kondenstÞrretumbler gik i stykker - lige op til jul!!! Fik lynhurtig og meget kompetent service,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Henrik var super flink og roligâŠ
Henrik var super flink og rolig lyttende og forstÃ¥ende og vigtigst af alt, super grundig. 5 âïž til ham for god service. Tak til service centralen syd.
Vh Camille
En positiv oplevelse hele vejenâŠ
En positiv oplevelse hele vejen igennem!
Vores opvaskemaskine havde problemer med at tage vand ind - SÞren fra Service Centralen Syd kom og fandt lynhurtigt problemet, som han heldigvis kunne afhjÊlpe på stedet.
Venlig, professionel og hurtig lÞsning af problemet - nu kÞrer maskinen derudaf!
Hurtig og effektiv
Altid hjÊlpsomme til at skaffe reservedele
Da den fysiske tilgÊngelighed til vores vaskemaskine er udfordret kastede jeg mig ud i opgaven med at forsÞge at fixe den da den pludselige stoppede med at fungere. Når jeg nu selv ville rode med det, skulle man ikke forvente at et service firma ville bruge energi på at tale om symptomerne og fejlmulighederne..men det gjorde servicecentralen og når delene skulle bestilles, var de flinke til at give besked og hjÊlpe til med, at delene kunne komme hjem hurtigst muligt. Jeg har handlet hos servicecentralen gennem mange år og de har altid vÊret hjÊlpsomme og lÞsningsorienterede.
Tak for en hurtig og fin behandling
Tak for en hurtig og fin behandling.
Service i top.
Jeg havde i dag en tekniker ude for atâŠ
Jeg havde i dag en tekniker ude for at rep. Min opvaskemaskine. Godt nok gik der nÊsten 14 dage inden de sendte en tekniker..
Men utrolig dygtig og kundevenlig teknikker SÞren ððŒ

Service Centralen SYD ããã®åç
Havde tekniker SÞren ude.
Havde tekniker SÞren ude.! Super serviceðð»ððªð»
Nyt varmelegeme i opvaskemaskinen
Nyt varmelegeme i opvaskemaskinen. Nemt, hurtigt og dygtig teknikker. Kan varmt anbefales ð
Vores vin kÞleskab virkede ikke
Vores vin kÞleskab virkede ikke. Ringede til servicecentralensyd og de sendte en mand ud om eftermiddagen. Han fiksede det og det kÞrer nu :). Rigtig god service og vil bestemt anbefale dem.
Super god service og dygtig mandâŠ
Super god service og dygtig mand (Henrik)

Min ovn varmet ikke
Min ovn varmet ikke, men der var stadig garanti på den, hvor efter de kom efter et par dage. Men teknikken mente at printpladen ikke var ok, da der sad et lÞs stik. Efter en uge kom den nye printplade og alt blev tjekke om det virket fÞr han kÞrte. Meget tilfreds

Service Centralen SYD ããã®åç
Super god oplevelse og service
Top karakter herfra! Super god service, til et problem der rent faktisk var ret kompliceret - da vi havde to opvaskemaskiner der stod af lige op til jul.
Vi kan kun give de bedste anbefalinger!

Rep. af defekt vaskemaskine
Da vores vaskesmaskine i sommerhuset gik i stykker, kontaktede vi servicecentralensyd, som sendte en flink og kompetent tekniker som fik vores vaskemaskine til at virke igen.
Alt i alt en fin oplevelse, bruger gerne jer igen.

Service Centralen SYD ããã®åç
Vi har en lidt Êldre vaskemaskine ogâŠ
Vi har en lidt Êldre vaskemaskine og var i tvivl om den skulle laves. Vi fik god rådgivning og vi den lavet uden det blev for dyrt. Teknikeren havde nogle dele med så den blev lavet med det samme. Håber den kÞrer et psr år mere. Tak

Service Centralen SYD ããã®åç
Har haft besÞg af en Teknikker derâŠ
Har haft besÞg af en Teknikker der skulle tilse vores kombi ovn.
Han havde en lille trappestige med hvor han vil sÊtte ovnen på, men da ledningerne ikke var så lange at ovnen kunne nå ned til trappestigen, kunne jeg ikke få tjekket min ovn.
Fik besked på at jeg skulle finde noget ovnen kunne stå på og så kunne jeg bestille et nyt besÞg.

Service Centralen SYD ããã®åç
Bruger knap en mÃ¥ned pÃ¥ at bestille nyâŠ
Bruger knap en måned på at bestille ny låge.
Bliver ved med at komme med samme undskyldning for hvorfor den nye låge ikke er kommet.
Stiller ikke en maskine til rådighed men forventer at en BÞrne familie kan klare sig en måned uden en vaskemaskine...

Service Centralen SYD ããã®åç
Kunne ikke fejlfinde på ny emhÊtte
Nyt kvikkÞkken med ny Eico Silenzio emhÊtte blev monteret hos mine gamle forÊldre 8.feb 2022, men emhÊtten kunne ikke suge. Nu har de i stedet en lignende Siemens emhÊtte, som blev monteret 9.juni, og som fungerer fantastisk. Vi bruger stadig Kvik, men vi kÞber ikke Eico produkter og vi bruger da slet ikke ServicecentralenSyd. Her er forlÞbet:
En servicetekniker fra ServicecentralenSyd skulle reparere helt ny emhÊtte. Ved fÞrste besÞg i februar blev en printplade skiftet, men man testede tilsyneladende ikke emhÊtten efter service. EmhÊtten testede jeg med A4 papir, og den virkede ikke. Samme "tekniker" kom fra servicecentralen 2.gang i april 2022 og var alene i kÞkkenet da han konstaterede, at der var noget transport tape som ikke var fjernet. Han havde en ny motor med, da Casper Mathiasen fra Eico serviceafdeling mente det var nÊste skridt. Men âteknikerenâ undlod at skifte motoren.
Jeg ringede til Eicos servicedeling, hvor jeg talte med Casper Mathiasen. Jeg gik til Kvik, som blot kunne henvise til at sende ServicecentralenSyd ud igen. Mine forÊldre var helt opgivende, og hos ServiceCentralenSyd kunne man iÞvrigt heller ikke bestemme hvornÃ¥r man ville have besÞg af service. Og da min mor ringede og snakkede med kontordamen, blev hun belÊrt om, at hun jo skulle betale hvis der ikke var fejl pÃ¥ emhÊtten. Og at der i Þvrigt ikke var garanti pÃ¥ den slags! SÃ¥ da emhÊtten stadig ikke virkede turde min mor ikke ringe og bestille et nyt besÞg, og hun turde ikke sige det til mig. Hun havde givet op. Der blev ikke brugt emhÊtte ved madlavning, sÃ¥ der var totalt fedtet pÃ¥ fronten af kÞkkenskabeneâŠ.
Jeg talte med âteknikeren efter 2.besÞgâ. Hvorfor fandt han det ikke transporttape ved fÞrste besÞg? Og hvorfor skiftede han ikke motoren som aftalt ved 2.forsÞg. Det havde han ikke en god forklaring pÃ¥, men erkendte at han ikke havde testet efter service. Hverken 1. eller 2.gang. Men han virkede som typen, som helst ikke skulle bruge for lang tid hos kunden, sÃ¥ det var formentlig fordi han ikke gad yde ordentlig service. Det var da for besvÊrligt at skifte motoren, for han skulle afmontere overskabet. Han havde ikke testet emhÊtten efter hverken fÞrste eller andet besÞg. Det indrÞmmede han. Virkelig underligt for jeg havde jo testet med A4 papir bÃ¥de efter bÃ¥de 1. og 2.besÞg. Jeg havde video af testen, og den var sendt til Eico. EmhÊtten sugede stadig ikke efter 2.besÞg, selvom transporttape efter sigende var fjernet, og man pÃ¥ den mÃ¥de kunne give Kviks tÞmrer skylden for dÃ¥rligt sug, og sende regningen til dem.
Problemet efter 2 servicebesÞg var, at emhÊtten stadig ikke kunne suge, den larmede så man ikke kunne samtale i kÞkkenet og der lugtede af mad i hele huset. Kviks tÞmrer havde tilmed flyttet emhÊtten 20 cm lÊngere ned på vÊggen. Et fint forsÞg. Det virkede bare ikke. Mine forÊldre var dybt ulykkelige, og jeg kontaktede Kvik, som nu var indstillede på at finde emhÊtte af andet mÊrke. Eico blev byttet ud med Siemens. Og vi skal aldrig mere gÞre brug af ServicecentralenSyd, da de er fuldstÊndige uduelige.
Jeg måtte vente ekstra dage grundet sygdom og ferie på rep af nedbygningsplade, men så skal jeg også love for, det var en ung mand, der vidste, hvad der skulle gÞres og samtidig gav en forklaring på problemet
Tak for det.
Ved de hvad de laver?
Fejlmeldte vores Grundig opvaskemaskine hos Power.dk. De sendte ServicecentralenSyd ud, som kiggede på maskinen mens vi ikke var hjemme. Jeg fik derfor aldrig nogen besked om hvorfor, men kunne bare se at der ikke var gjort noget.
Efter kontakt til Power, fik jeg at vide at ServicecentralenSyd, havde haft opgaven. Efter kontakt til dem fik jeg at vide at Grundig ikke dÊkkede skaden under garantien. Som dokumentation havde de vedhÊftet et billede af en anden skade.
Jeg reparerede derefter maskinen selv - ville nok tage en professionel 10 minutter, alt incl.
Derefter modtog jeg en regning for servicebesÞget fra Servicecentralen Syd.
Kunne tyde på at personalet ikke har de faglige kvalifikationer.
Ha bestilt service besÞg
Ha bestilt service besÞg, ha forklaret i detaljer hvad ikke virker på vores kombi ovn fra Siemens, man mente at en service tekniker skulle komme og kigge på det det vil koste 850,- kr. det er inkl. kÞrsel og 20 minutters arbejde. Service tekniker kom trykkede ex akt die samme knapper som jeg gjorde, fortalt mig den er i stykker og kÞrte igen dette besÞg varede mindre en 3 minutter, dette kostede så 850,- kr. for ingen ting, hvis han i hvert fald ha taget den ud og gjorde sådan om han målt på noget, så kan jeg da godt forstå prisen ! EfterfÞlgende fik jeg et tilbud på reparation af vores ovn som er på 3387,64 kr. , reservedelen koster omkring 700,- kr. plus er ikke sikker 2700,- kr. i lÞn får måske en 1 time !!! Dårlig stil, holder jer langt vÊk fra firmaet.
Beklager skriver ikke anmeldelsen fra min privat Computer, mit navn er Stephan !

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ