Punktlig og super godt arbejde
Har kun haft positive oplevelser og veludfÞrt arbejde
Servicekuben er specialiseret i belÊgning, gravearbejde og havepleje for bÃ¥de private og erhverv. Vi leverer skrÊddersyede lÞsninger, hvor kvalitet, prÊcision og kundetilfredshed er i hÞjsÊdet. Vores erfarne team hÃ¥ndterer alt fra udgravning og bundopbygning til lÊgning af fliser og belÊgning. Med fokus pÃ¥ at levere et flot, holdbart resultat til konkurrencedygtige priser, og med fordele som hÃ¥ndvÊrkerfradrag, gÞr vi det nemt og Þkonomisk attraktivt at investere i dine udendÞrsarealer. Vi sÊtter en Êre i vores professionalisme og evnen til at holde tidsfrister og budgetter, hvilket gÞr os til en betroet samarbejdspartner for mange tilfredse kunder. Velkommen til Servicekuben â hvor din drÞm om et smukt udendÞrs arealer bliver til virkelighed
pilemÞllevej 91, 2635, ishÞj, ãã³ããŒã¯
Har kun haft positive oplevelser og veludfÞrt arbejde
Det var super fint arbejde, prÊcist som vi aftalte og en super flink gut! Stor anbefaling herfra.
-Ole
Jack er skide god til sit fag!
Samt konge service hvergang
Meget tilfreds med hans arbejde
Stor anbefaling her fra!
Det var en rar oplevelse at få klippet min hÞje hÊk. Jack er venligheden selv, og alt gik bare fint.

Servicekuben ããã®åç
ððððð
Professionelt arbejde fra start til slut!
Jeg har netop fÃ¥et lavet belÊgningsarbejde af Servicekuben, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds! Hele processen â fra fÞrste kontakt til det fÊrdige resultat â har vÊret utrolig professionel. De var hurtige til at vende tilbage med et tilbud, og kommunikationen undervejs har vÊret bÃ¥de tydelig og imÞdekommende.
Arbejdet blev udfÞrt til tiden og med stor omhu. Det er tydeligt, at de gÃ¥r op i kvalitet og finish â resultatet taler for sig selv! Fliserne ligger snorlige, og hele omrÃ¥det er efterladt ryddeligt og pÊnt. Der blev lyttet til mine Þnsker, og jeg fÞlte mig tryg gennem hele forlÞbet.
Jeg kan varmt anbefale Servicekuben til andre, der har brug for belÊgningsarbejde. En sjÊlden fornÞjelse at arbejde med så pålidelige og dygtige fagfolk!