SethandSally.com レビュー

5,182
TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

En helt fantastisk butik! Jag kommer definitivt att handla hos er igen! Fantastiska priser, generösa rabattkoder, prover med köpet och leveransen tog bara 1 dag (!!!!). Det är helt otroligt! S... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Detta är en e-handel utöver det vanliga! Jag har fått värdefulla tips av dom gällande hudvård och vad som passar min hud i Instagram DM. Dom finns alltid snabbt till hands. Jag gjorde även en analys v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Gjorde en gratis hudanalys. Fick svar och ett utförligt mail och hjälp med förslag på produkter, den kom jättesnabbt. Fin service med svar på mina frågor! Jag fick dessutom en rabattkod på 20% att a... もっと見る

企業情報

1. eコマース サービス
  2. スキンケア クリニック
  3. 化粧品店
  4. 健康・美容製品店
  5. 美容製品卸業者
  6. 美容用品店

当該企業による記述

Seth+Sally – Professionell hudvård guidad av experter Välkommen till Sveriges ledande destination för avancerad och resultatdriven hudvård. Hos Seth+Sally handlar det inte bara om produkter, utan om din hudhälsa på djupet. Som en auktoriserad hudvårdsklinik och återförsäljare skiljer vi oss från mängden genom att sätta expertis främst. Varje rekommendation, hudanalys och produkt i vårt kurerade sortiment är noggrant utvald och kvalitetssäkrad av våra auktoriserade hudterapeuter. Varför välja Seth+Sally? Certifierad Expertis: Våra hudspecialister är medlemmar i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR) och innehar internationell CIDESCO-examen, vilket garanterar högsta möjliga kompetens och trygghet för dig som kund. Auktoriserad Återförsäljare: Vi samarbetar endast direkt med världsledande varumärken, vilket säkerställer att du alltid får äkta och färska produkter med kliniskt bevisad effekt. Personlig Rådgivning: Vi erbjuder kostnadsfria hudkonsultationer online där våra experter skräddarsyr rutiner baserat på din unika hudtyp och dina mål. Trygghet i varje steg: Genom vårt medlemskap i SHR omfattas våra kunder av behandlingsskadeförsäkring och strikta etiska regler. Upplev skillnaden med hudvård som är granskad av proffs. Vi hjälper dig att hitta rätt i djungeln av ingredienser och märken för att uppnå de resultat du drömmer om.

優良

(5,182)

過去12か月のレビュー数: 17件

レビューを書く

En helt fantastisk butik

En helt fantastisk butik! Jag kommer definitivt att handla hos er igen!
Stort tack till er! ❤️

An absolutely amazing store! I will definitely shop with you again!
Great prices, generous discount codes, complimentary samples with every purchase, and my order was delivered in just 1 day (!!!!). That's absolutely incredible!
Thank you so much! ❤️

2026年7月27日
5つ星のうち1の評価

Produkt levererades inte

Hade beställt 3 produkter av företaget men fick bara 2 levererade. När jag hörde av mig sa de att de skickat alla 3. Det känns trist att behöva känna att man ljuger samt att få betala för en produkt man inte fått. Handlar inte här igen.

2026年3月3日
SethandSally.com ロゴ

SethandSally.com からの回答

Hej Louise,

Vi beklagar att du upplever situationen på det sättet.

Samtliga ordrar som lämnar vårt lager filmas, skannas och viktkontrolleras vid packning. I det här ärendet har vi granskat dokumentationen för din order och kunnat bekräfta att samtliga tre produkter har packats och skickats. Även paketets registrerade vikt överensstämmer med orderns innehåll.

Eftersom vår dokumentation visar att hela ordern har lämnat vårt lager har ärendet hanterats enligt våra rutiner för den här typen av avvikelse och en polisanmälan har upprättats.

Vi förstår att du inte önskar handla hos oss igen. Mot bakgrund av det inträffade kommer vi inte heller att kunna acceptera framtida beställningar från kundkontot.

Fredrik
SethAndSally

5つ星のうち5の評価

Jag skrev till en hudspecialist!

Jag skrev till en hudspecialist om mitt ansikte , och förklarade hur jag kände ,att den var fuktfattig ,och att huden var livlös. Till svar fick jag de produkter som skulle göra så att min hy kändes fräsch. Jag ringde även och pratade med tjej om mailet jag hade skickat. Fick så bra bemötande. Och min hy har verkligen blivit fräsch!

2026年1月18日
5つ星のうち1の評価

Oskäliga avgifter ej förenligt med distansavtalslagen

Handlat flera gånger med smidiga köp från siten MEN det visar sig att om man inte hinner hämta ut sitt paket i tid (före jul men korta tider hos postnord) så tar Seth&Sally en avgift på 350 kr. Villkoret att ett oanmält paket hanteras som “outhämtat” med möjlighet till returavgift på 129 kr, eller debitering på 350 kr, är oskäligt högt. En beställning på 690 kr så försvann halva min produkt och en otroligt missnöjd och tidigare trogen kund.

2025年12月16日
SethandSally.com ロゴ

SethandSally.com からの回答

Tack för din feedback. Vi förstår att en avgift för ett outlöst paket kan upplevas som hög, särskilt i förhållande till ordervärdet.

Vi erbjuder fri frakt på våra beställningar, vilket innebär att vi står för fraktkostnaden när paketet skickas till kunden. När ett paket inte hämtas ut och automatiskt returneras till oss uppstår däremot kostnader för både utgående och returnerande frakt, samt hantering, kontroll och administration av returen.

Ett paket som inte hämtas ut hanteras inte på samma sätt som en vanlig retur där kunden meddelat att ångerrätten ska utnyttjas. Avgiften för outlösta paket finns därför angiven i våra köpvillkor och är avsedd att täcka de kostnader som uppstår i samband med hanteringen – inte som en bestraffning.

Vi arbetar också aktivt för att undvika onödiga transporter och den miljöpåverkan som uppstår när paket skickas fram och tillbaka utan att hämtas ut.

Vi beklagar att detta har gjort dig missnöjd efter flera tidigare köp hos oss och tar med oss din feedback kring hur villkoren och kostnaderna kommuniceras.

Fredrik
SethAndSally