レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kÞbte ur i gÃ¥r fra Mark og Peter. Oplevelsen var perfekt. Jeg blev taget imod i deres nye diskrete og flotte showroom i Kbh og der var sat tid af til en snak om mit ur og alt mulig andet ur relate... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg solgte et Rolex ur via Peter og SEur som en kommissionsaftale. Vi blev enige om en rimelig pris og et fast kommissionsvederlag. Uret var til salg smÃ¥ to mÃ¥neder og blev undervej prisjusteret... もっず芋る

䌁業が回答したした

Nu er det anden gang jeg handler ur hos SeUr. Fantastisk kundeservice i gode trygge uformelle rammer. Her er ingen “snobberi” og arrogante sÊlgere, som ved en autoriseret Rolex forhandler. S... もっず芋る

䌁業情報

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

72件のレビュヌ

Jeg kÞbte ur i går fra Mark og Peter

Jeg kÞbte ur i går fra Mark og Peter. Oplevelsen var perfekt. Jeg blev taget imod i deres nye diskrete og flotte showroom i Kbh og der var sat tid af til en snak om mit ur og alt mulig andet ur relateret. Mark var nÊrvÊrende og engageret i salget. Både Peter og Mark var gode til at svare hurtigt på mails og virker til at drive forretningen af lyst og med henblik på at skabe en rigtig god oplevelse for deres kunder. KÊmpe anbefaling herfra

2026幎3月18日

SeUr からの回答

Tak for den flotte anmeldelse!

Var skeptisk med salget i starten men

Var skeptisk med salget i starten men overlod trygt arbejdet til Mark. Det var meget professionelt og helt igennem problemfrit. Kan helt klart anbefales at have en smule tålmodighed og tillid til dem, de nåede i mål med en ikke helt let opgave. Tak for et godt samarbejde, det er ikke sidste gang.

2025幎12月18日
自発的なレビュヌ

Fantastisk service og super professionel håndtering!

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med seur.dk. De hjalp mig med at sÊlge mit ur, og processen var både tryg, effektiv og fuldstÊndig gennemsigtig fra start til slut.

SÊrligt Mark skal have stor ros – han var knivskarp, professionel og svarede hurtigt pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l. Man mÊrker tydeligt, at han ved, hvad han laver, og at kundens oplevelse betyder noget.

Kan varmt anbefale seur.dk, hvis du vil sÊlge dit ur uden bÞvl og med fuld tillid.

2025幎12月11日

SeUr からの回答

Mange tak for den flotte anmeldelse!

Mvh Mark - SeUr.dk

Super service!

Jeg har haft en hamrende god oplevelse med Mark fra SeUr. De solgte mit ur på rekordtid. Super service hele vejen igennem. Jeg kan klart anbefale SeUr!

2025幎11月27日

Mvh Mark - SeUr.dk

Kan klart anbefales

Enkelt, hurtigt og trygt forlÞb. FÞlte mig godt taget hånd om hele vejen.

2025幎11月11日

Hej Jens

Mvh Peter & Mark

Kommissionssalg

Uret var til salg små to måneder og blev undervej prisjusteret en lille smule.
Da uret blev solgt fik jeg det aftale belÞb overfÞrt samme dag.
Det var alt i alt en god oplevelse at samarbejde med Peter.
Kommissionsprisen var vÊsentlig billigere end andre forhandlere jeg kontaktede. Andre forhandlere havde et procentvis kommissionsgebyr som ville ende med at vÊre vÊsentligt dyrere.

2025幎9月10日

Mvh Peter - SeUr.dk

Alt var som lovet og bedre end

Alt var som lovet og bedre end forventet. Mit salg gennem SeUr var hurtigere og til en bedre pris, end jeg havde håbet på. Der tager jeg også hen nÊste gang.

2025幎7月1日

Hej Tom

Tusind tak for din anmeldelse. Vi står klar til at hjÊlpe dig en anden gang.

Mvh Peter

Tryg handel og god kundeservice.

Nu er det anden gang jeg handler ur hos SeUr.
Fantastisk kundeservice i gode trygge uformelle rammer.

Stor anbefaling herfra - mit nÊste ur skal selvfÞlgelig (igen) kÞbes hos SeUr.

2025幎7月10日

Hej Henrik

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

SuverÊn service samt ekspertise

Skal du have suverÊn service samt ekspertise, så er dette stedet. Super sÞd samt professionel ejer. Jeg var med min far ude og anskaffe ham sit fÞrste Rolex, og vi kunne ikke have haft en bedre oplevelse.

Tusind tak :-)

2025幎5月16日

SeUr からの回答

Mange tak for den flotte anmeldelse!! :-D

Har netop kÞbt Omega Seamaster Planet

Har netop kÞbt Omega Seamaster Planet Ocean hos Peter og havde ur med i byttepris. Efter en snak med hvad mit indbytningsur var vÊrd og hvad han vil sÊlge det for igen har Peter vÊret Êrlig hele vejen igennem og kan konstatere at han holdt fast i gensalgsprisen på mit gamle ur. Mit nye brugte Seamaster Planet O stod til en sÊrdeles god pris hos Peter sammenlignet med resten af markedet. Kan kun anbefale at kÞbe hos SeUr.dk til andre.

2024幎11月19日

Hej Peter

Tak for handlen og mange tak for den flotte anmeldelse :-)

Mvh Peter

Jeg har netop handlet ur med Peter

Jeg har netop handlet ur med Peter , solgt en Omega til fordel for en Rolex , hele vejen igennem har Peter holdt sin del af aftalen til punkt og prikke , bÃ¥de mht. indkÞb af Omega og pris og levering af Rolex , at Peter sÃ¥ er en meget sympatisk mand er jo kun et + , hvis jeg fremadrettet skal handle ur igen sÃ¥ ved jeg hvor jeg skal henvende mig . Tak for god behandling Peter 😀

2024幎10月18日

SeUr からの回答

Mange tak for den flotte anmeldelse!!

Yderst professionelt og vidende

Peter er yderst sympatisk, professionelt, vidende og tålmodig med kunden.
Perfekt håndtering af mine Þnsker og levering. Peter har mine varmeste anbefalinger og det er bestemt ikke sidste gang jeg handle hos Peter.

2022幎11月30日

Hej Georgios

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Mvh Peter

Peter fra Seur.dk yder den bedste og

Peter fra Seur.dk yder den bedste og mest behagelige service! Jeg kÞrte hele turen fra SÞnderjylland til Charlottenlund for at kÞbe drÞmmeuret. Det bliver ikke sidste jeg gang jeg handler hos Peter!

2022幎5月7日

Hej Daniel

Tusind tak for din anmeldelse!

Mvh Peter/SeUr.dk

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。