FÞrste dagen hadde jeg et lite innskuddsproblem og trodde det ville lÞse seg raskt. I stedet tok chatten en time bare pÃ¥ Ã¥ svare, og da forsto de ikke engang problemet. Pengene ble trukket to ganger o... ãã£ãšèŠã
Jeg satte inn 300 kr og fikk en bonus jeg egentlig ikke hadde bedt om, som lÃ¥ste hele saldoen til omsetning. Da jeg kontakta support for Ã¥ fjerne den, tok det tre dager fÞr de svarte. I mellomtida kun... ãã£ãšèŠã
jeg prÞvde Ã¥ bytte mellom casino og sport med samme saldo og det ble bare rot. pengene forsvant fra den ene delen uten Ã¥ dukke opp i den andre. support brukte dagevis pÃ¥ Ã¥ ordne det. i mellomtida sto... ãã£ãšèŠã
Har netop modtaget min plakat og den er prÊcis som jeg Þnskede den. HÞj kvalitet og hurtig levering - ikke en finger og sÊtte på noget.
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Anbefalt valg ð¯ Beste velkomsttilbud i dag
ãã«ãŠã§ãŒ
- seven-posters.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
bonuskoden funka ikke og support bareâŠ
bonuskoden funka ikke og support bare skuldra på meg
lovte utbetaling samme dag
lovte utbetaling samme dag, det tok fem virkedager
Gratisspinn ga ingenting.
Jeg prÞvde Ã¥ ta ut pÃ¥ mobilen og heleâŠ
Jeg prÞvde å ta ut på mobilen og hele kassa hang. Måtte bytte til pc for at det i det hele tatt skulle gå.
Bonusrunden i slotsene starta ikkeâŠ
Bonusrunden i slotsene starta ikke skikkelig og autoplay ignorerte stoppen min. Detalj, men irriterende.
de nye spillene de skryter av
de nye spillene de skryter av, fant dem aldri
Verifiseringen dro ut i dagevis utenâŠ
Verifiseringen dro ut i dagevis uten klar oppdatering.
Registreringen krevde altfor mye fÞrâŠ
Registreringen krevde altfor mye fÞr jeg kom inn.
betalte inn med Vipps
betalte inn med Vipps, men uttaket henger på bankkonto
Casinoet skrÞt av et enormtâŠ
Casinoet skrÞt av et enormt spillbibliotek, men etter registrering fÞltes utvalget ganske magert. Noen leverandÞrer jeg regnet med var ikke der og enkelte spill krÊsjet på mobil. Verst var uttaket, som ble stående i over ei uke. Etter det var tilliten borte.
For lite spill.
support svarte etter nesten et dÞgn ogâŠ
support svarte etter nesten et dÞgn og lÞste ingenting
kundeservice bare kopierte svar
kundeservice bare kopierte svar, ingen lÞste noe
Slots mistet innsatsen min daâŠ
Slots mistet innsatsen min da forbindelsen glapp.
Live-bordene lasta sÃ¥ tregt at jeg gaâŠ
Live-bordene lasta så tregt at jeg ga opp å vente. Når de endelig kom, var de fulle uansett.
Tok ut en liten gevinst
Tok ut en liten gevinst, sto fast i pending i en uke.
Ikke verdt bryet
Innsatshistorikken stemte ikke medâŠ
Innsatshistorikken stemte ikke med innskuddene mine.
fÞrste innskudd ga en feilmelding ogâŠ
fÞrste innskudd ga en feilmelding og jeg trodde det ble bråk, men det gikk gjennom på fjerde forsÞk