Sfeerhaardconcurrent レビュー 533

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

In januari de haard besteld , en doet het super. Ik had hem binnen een dag nodig en de bezorging werd een dag later , toen opgebeld en kon hem gelijk op komen halen. Hebben hem sinds januari elke avon... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Onlangs een haard gekocht bij Sfeerhaardconcurrent, maar helaas bleek deze toch nét iets te groot voor ons huis. Wat ik echt top vond: ze hebben de haard kosteloos opgehaald en ik heb netjes en snel... もっと見る

企業情報

当該企業による記述

Een sfeerhaard hoeft niet duur te zijn. Bij Sfeerhaardconcurrent.nl krijg je heel veel kwaliteit voor je euro’s. Een elektrische sfeerhaard is een heel fijn product. Hij is energiezuinig, milieubewust, onderhoudsvrij en makkelijk te installeren. Voor een voordelige deal bekijk je ons aanbod: inbouw sfeerhaarden wand sfeerhaarden 3-zijdige sfeerhaarden Laat je verrassen door de ongekende prijs-kwaliteitverhouding van onze elektrische openhaarden. Hier is Sfeerhaardconcurrent.nl sterk in! Elektrische sfeerhaarden zijn onze specialiteit. Wil je je laten adviseren, neem dan contact op met een van onze sfeerhaardenexperts. Zij zullen je enthousiast te woord staan. Dit zijn onze sterke punten: Alle sfeerhaarden direct uit voorraad leverbaar. Op werkdagen voor 15:00 besteld morgen in huis. Gratis verzending in Nederland en België. 30 dagen bedenktijd na je aankoop. 5 jaar garantie op elke sfeerhaard. Goedkoopste van de Benelux.

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Mooi .

Makkelijk te bestellen keurig geleverd.
Enige min puntje is dat ik vanaf de bank niet met de afstandsbediening de haard aan kan zetten. Denk te grote afstand 3 meter.
Maar super blij mee verder

2025年11月3日
5つ星のうち5の評価

Ee paar keer gebeld voor vragen en…

Ee paar keer gebeld voor vragen en meteen iemand aan de lijn die je vragen kan beantwoorden top
Er zat geen Nederlandse beschrijving bij de sfeerhaard ik heb hier over gebeld en binnen 10 minuten had ik de juiste gebruiks aanwijzing in het Nederland in de mail echt een top zaak
Gr Paul

2025年11月15日

Super opgelost, vriendelijk benaderd

Nadat onze haard wat mankementen begon te vertonen, hebben we contact opgenomen. We hebben tenslotte 5 jaar garantie. Na kort en adequaat email contact , werd ons verteld dat er een nieuwe haard voor ons klaar stond voor verzending! Twee dagen later hadden we deze in huis. Geweldige service, vriendelijke en snelle reactie! Dit ook benoemd👌.

2025年11月11日
自発的なレビュー
5つ星のうち5の評価

Heel blij met het resultaat! Genieten.

De bestelling was makkelijk te doen. De levering supersnel. Ook het " installeren" stelde niet zoveel voor. Goed te doen, maar de gebruiksaanwijzing was voor ons niet helemaal duidelijk, Engels daardoor verwarrend. De kristallen en steentjes allebei geprobeerd, maar wij vinden het zonder mooier. Heel blij met de sfeerhaard!

2025年11月9日

Super bedrijf

Super bedrijf. Op de exacte datum geleverd. Keurig verpakt en heel erg blij met de haard en de kwaliteit van de haard. Vlammen lijken heel echt en met de temperatuur aan kun je heerlijk de kamer verwarmen. Kortom erg blij mee.

2025年9月17日

Trustpilot エクスペリエンス