joined for the football bets, spent half the night trying different casino games instead
made a small withdrawal just to test it, wasn't expecting it to actually arrive that day
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Trzymajcie siÄ z daleka
WpÅaciÅem 600 zÅ i z poczÄ tku wszystko graÅo, ale gdy chciaÅem wypÅaciÄ wygranÄ , konto nagle zablokowane i proÅba o kolejne dokumenty, których nigdy nie zatwierdzajÄ . Support tylko wkleja te same reguÅki i siÄ nie odzywa, kasy nie zobaczyÅem do dziÅ. ZwykÅa kradzieÅŒ, omijajcie szerokim Åukiem.
Dziwne warunki dla Polaków
Znajomy z innego kraju ma tu konto i porównywaliÅmy promocje. U niego lepsze warunki obrotu, mniej ograniczeÅ, a u mnie wszystko bardziej surowe. Nie wiem, czy to zaleÅŒy od paÅstwa, ale jak tak, to Årednio to wyglÄ da.
Kasyno, które zniechÄca do hazardu
Paradoksalnie, po przygodzie z tym kasynem mam mniejszÄ ochotÄ na jakÄ kolwiek grÄ. Nie chodzi tylko o przegranÄ , ale o ogólne poczucie, ÅŒe wszystko jest przeciwko mnie: regulaminy, RTP, obsÅuga, nawet interfejs. Zamiast rozrywki â lekcja, ÅŒe lepiej trzymaÄ siÄ z daleka.
Zbyt dÅugie odpowiedzi mailowe
Na proste pytanie o wypÅatÄ dostaÅam maila na póŠekranu, z cytatami regulaminu, paragrafami, odnoÅnikami. Brak normalnego, ludzkiego jÄzyka. Mam wraÅŒenie, ÅŒe pisze to prawnik, nie ktoÅ od obsÅugi klienta.
Kasyno na odwyk
Po jednej nocy grania tutaj mam ochotÄ zrobiÄ sobie dÅugi urlop od hazardu. Serio. CiÄ gÅe przegrane, brak jakichkolwiek maÅych sukcesów, obsÅuga z automatu, zero przyjemnoÅci. JeÅli ktoÅ chce siÄ wyleczyÄ z kasyn, niech spróbuje tutaj â zadziaÅa.
Åredni support, sÅabe odpowiedzi
ZadaÅam konkretne pytanie o blokadÄ konta, a dostaÅam trzy róŌne odpowiedzi od trzech konsultantów. KaÅŒdy pisaÅ co innego, zero spójnoÅci. WyglÄ da, jakby nikt tam nie wiedziaÅ, jakie sÄ zasady. To trochÄ strach tam trzymaÄ kasÄ.
Kasyno do zapomnienia
Rejestracja spoko, ale potem zaczyna siÄ dramat. Bonus niby wysoki, lecz wymagania obrotu chore. Sloty tnÄ siÄ na telefonie, a wypÅata 300 zÅ szÅa cztery dni. Nuda, stres, strata czasu.
Brak historii czatu
RozmawiaÅem z konsultantem o problemie z bonusem, zamknÄÅo mi przeglÄ darkÄ, wracam â a tam czat od zera. Å»adnej historii, nic. MusiaÅem tÅumaczyÄ caÅÄ sytuacjÄ kolejnej osobie od poczÄ tku. To jest strata czasu dla mnie i dla nich.
Za wolne przelewy bankowe
WpÅata z konta doszÅa dopiero nastÄpnego dnia, chociaÅŒ reklamujÄ ânatychmiastowoâ. Przez to przepadÅa mi promocja czasowa, którÄ chciaÅem wykorzystaÄ. ObsÅuga mówi, ÅŒe to âwina bankuâ, ale jak w innych miejscach dziaÅa to szybciej, to jednak coÅ tu nie gra.
ZnikajÄ ce saldo?
MiaÅam sytuacjÄ, ÅŒe po restarcie gry nagle miaÅam 20 zÅ mniej, niÅŒ przed zawieszkÄ . NapisaÅam do obsÅugi, ale dostaÅam odpowiedź, ÅŒe âwszystko jest w historiiâ. No nie jest, bo przed chwilÄ sprawdzaÅam. SkoÅczyÅo siÄ na tym, ÅŒe po prostu odpuÅciÅam, ale niesmak ogromny.
Telefon nie wyrabia
GraÅam tylko na telefonie, w autobusie i w domu. Co chwilÄ rozÅÄ cza, sloty zamraÅŒajÄ ekran, a potem nagle saldo inne niÅŒ przed zaciÄciem. Pani na czacie napisaÅa, ÅŒe to wina mojego internetu. JakoÅ inne apki dziaÅajÄ ...
Zbyt krótki czas waÅŒnoÅci bonusu
DostajÄ bonus, mam kilka dni na obrót. Jak ktoÅ pracuje i gra tylko wieczorami, to praktycznie nie ma szans tego wykorzystaÄ. Bonus niby jest, ale bardziej wyglÄ da jak pretekst, ÅŒebyÅ graÅ intensywnie i szybko wszystko przegraÅ.
Sztywny regulamin, zero luzu
MiaÅam problem, ÅŒe przez pomyÅkÄ kliknÄÅam za wysokÄ stawkÄ i przez to zÅamaÅam warunki bonusu. PoprosiÅam o jedno odstÄpstwo, bo widaÄ, ÅŒe to pojedyncza sytuacja. Odpowiedź: âregulamin jest jasny, nie moÅŒemy nic zrobiÄâ. Zero ludzkiego podejÅcia, tylko paragrafy.
Kasyno jak kaÅŒde, tylko gorsze
Niczym siÄ nie wyróŌnia poza tym, ÅŒe gorzej traktuje graczy. Program lojalnoÅciowy praktycznie nie istnieje dla zwykÅych ludzi, tylko dla jakichÅ âVIP-ówâ. My, drobni, moÅŒemy co najwyÅŒej dostaÄ 10 free spinów raz na tydzieÅ. SÅabo to wyglÄ da.
MaÅo gier stoÅowych
JeÅli ktoÅ szuka ruletki, blackjacka i pokera w róŌnych wersjach, to tu raczej siÄ zawiedzie. Oferta jakaÅ okrojona, stoÅy czÄsto zajÄte, brak ciekawszych limitów. WyglÄ da to bardziej jak automatowe kasyno niÅŒ coÅ dla fanów gier stoÅowych.
Started with ten euros
Started with ten euros, bounced around slots for an hour, nearly quit, then landed a decent bonus.
Was chasing losses longer than planned
Was chasing losses longer than planned, won back some of it eventually. Verification took a day, I think.
Put in 15 bucks after work
Put in 15 bucks after work, lost most on slots, then hit a bonus round. Withdrawal still pending though.
I remember the losses way more clearlyâŠ
I remember the losses way more clearly than the wins
every time I say "last deposit" itâŠ
every time I say "last deposit" it sounds convincing for about an hour
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã