shake-it.dk - din verden af drinksレビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

䌁業情報

1. パヌティヌ甚品店
  2. アルコヌル販売店
  3. 酒屋
  4. パヌティヌ プランナヌ

圓該䌁業による蚘述

Et samlet sted med masser inspiration, opskrifter, spiritus, drinkspakker, glas, branded merchandise og meget mere - alt hvad du skal bruge til at skabe de helt rigtige rammer for en god aften.

優良

God og hurtig service.
Varerne forsvalige pakket.

2026幎5月16日

Dejligt at hÞre! Håber det hele var som Þnsket :D

Jeg havde en fantastisk kÞbsoplevelse

Jeg havde en fantastisk kÞbsoplevelse! Jeg skulle bruge drinkspakker til min 30-års fÞdselsdag og valgte at bestille dem fra Shake-it. Leveringen var hurtig, og selvom der var en lille fejl i bestillingen, blev det hurtigt og nemt lÞst af deres kundeservice. Jeg vil helt klart bestille derfra igen og kan varmt anbefale Shake-it.

2025幎1月29日

shake-it.dk - din verden af drinks からの回答

Det er vi bare mega glade for at hÞre :) Håber du havde et brag af en fÞdselsdag! Alt det bedste fra os.

utÊthed i min forsendelse

utÊthed i min forsendelse, fremsendte dokumentation problemet blev fixet hurtigt og prÊcist. Bedste anbefaling herfra.

2025幎1月3日

shake-it.dk - din verden af drinks からの回答

Hej Kenn :) Tak for din anmeldelse. Den sÊtter vi stor pris på. Håber du havde en god oplevelse med dit indkÞb. God dag.

Komplet fortabt ordre op til jul

Decideret elendig kundeservice.
Jeg bestilte 6x jÀgermeister shotsglas d. 14. december på deres hjemmeside. De skriver, at bestiller man inden 16. december, vil ordren blive leveret inden jul (typisk 2-4 hverdage - på nÊr travle perioder). Problemet er bare, at jeg fÞrst et par dage efter bestillingen opdager, at jeg endnu ikke har fået nogen ordrebekrÊftelse tilsendt min mail, ligeså ingen informationer om levering. Jeg skriver til virksomheden d. 20. december for at få klarhed omkring det hele, hvortil de svarer, at mit navn og mail ikke står noget sted med en ordre i deres system - min ordre er simpelthen gået fortabt! Heldigvis er belÞbet dog ikke blevet trukket fra min konto heller. LÞsningen, de kommer på, er en genbestilling af produktet, som fÞrst kan blive afsendt d. 23. december med 1-2 dages levering - hvilket betyder, at jeg ikke kan få min ordre leveret inden jul...

Alt i alt en forfÊrdelig handelsoplevelse, med nul og niks kompetencer inden for god kundeservice og tilgodeséelse af kunden... Så når I handler på deres hjemmeside, så vÊr lige OBS på, at hele jeres kunderejse, fra I trÊder ind på hjemmeside, til I forlader den igen, kan gå fortabt - det er kraftedme for ringe!

2024幎12月20日

shake-it.dk - din verden af drinks からの回答

Hej ZentyDK. Beklager vi ikke er vendt tilbage på denne tidligere. Vi har vÊret i kontakt på mail, hvor vi flere gange, meget hÞfligt, har gjort dig opmÊrksom på, at den ordre du mener at have lavet, har du ikke lavet. Og det kan vi konstatere efter meget grundigt undersÞgelse. Derfor har du ikke modtaget hverken ordrebekrÊftelse eller det du mener at have bestilt. Da din beskrivelse af pågÊldende sag tager udgangspunkt i, at du har lagt en ordre, mens dette ikke har vÊre tilfÊldet, anser vi ikke denne anmeldelse for at vÊre retvisende i forhold til den måde vi driver forretning på. Vi er sat i verden for at levere gode oplevelser til folk i hele Danmark. Og vores kundeserviceteam gÞr alt hvad de kan for at alle kan få netop det, en god oplevelse. Hvis vi havde modtaget en ordre fra dig d. 14 havde du modtaget denne i god tid inden jul. Ligesom alle andre kunder der lagde ordre den dag. Og det skal siges, at den ordre du lagde d. 21 december var den klar til afhentning d. 27 kl 11., dvs én reel arbejdsdag efter du havde lagt ordren. God dag.

Manglende overblik og dårlig service.

Ikke styr på hjemmesidens billeder og dårlig service.
KÞbte en Soundboks x JÀgermeister med et såkaldt "gammelt design". Hjemmesiden havde et billede af gammelt design af Sounboks gen. 3 x JÀgermeister, men fik tilsendt 2021-versionen i stedet. EfterfÞlgende har jeg vÊret igennem en måneds rodet og forvirrende service, fÞrst med undskyldning for fejl-forsendelse og mulighed for at få byttet den modtagne soundboks med den på hjemmesiden, og dernÊst en ny mail og et opkald med endnu en undskyldning og nu kun to muligheder da de så åbenbart ikke havde adgang til den gamle soundboks:
1. Sende Soundboks tilbage og få alle pengene refunderet.
2. Beholde Soundboks og få 600kr refunderet.

Forrige uge meldte jeg tilbage med endeligt svar, men har stadig ikke fået nogen tilbagemelding eller modtaget den aftalte refundering.
Forsendelse var til gengÊld hurtig..

Få styr på jeres team og hjemmeside!!

2023幎4月28日

KÊre Alexander

Vi beklager den oplevelse du tidligere har haft. Vi fik som sagt tilsendt en model med et opdateret design fra leverandÞren uden selv at blive gjort opmÊrksom på det. Selve hÞjtaleren er nyeste Gen 3. Men godt vi fandt en lÞsning.

Uanset, så forstår vi din frustration og håber du efterfÞlgende har haft en bedre oplevelse af shake-it.dk.

Hvis der i fremtiden er noget vi kan hjÊlpe med må du endelig sige til.

Mvh. shake-it.dk

Jeg kÞbte en tapmaskine fra Shakeit

Jeg kÞbte en tapmaskine fra Shakeit. Var ikke helt sikrer på den var en god firma på grund af der stå ikke mange anmeldelser om dem. Men to helt fejl de er en god firma som man kan stole på og kÞbe fra fik. Jeg fik hurtig min pakke og de giver endag en retur label med i pakken kan helt klart anbefale dem til andre og vil helt sirkka kÞbe fra dem igen

2022幎8月15日

En rigtig god oplevelse.

En rigtig god oplevelse.
Så fine glas, som min mand blev superglad for. Et var desvÊrre smadret under transport, selvom kassen var tydeligt mÊrket, så det må klart have vÊret sket under transport/fejlen var ikke hos firmaet. Der var god kommunikation, og de strakte sig lÊngere end de egentlig behÞvede og ydede en super service.
Jeg vender tilbage så snart jeg skal have nye drinks glas! :)

2022幎1月6日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。