Shapewears レビュー 23

TrustScore 5段階評価の3

2.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fikk nettsiden anbefalt av ei venninne som opplevde både god kundeservice og gode produkter- og det var akkurat min opplevelse også. Bestilte to varer i siste liten, og visste de ikke ville rekke... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Elsk, elsk! Jeg ønsker å dele min erfaring med shapewears.no. Utvalget deres av shapewears og bodysuits er imponerende og kundeservicen er virkelig fantastisk. Jeg fikk rask og god hjelp da... もっと見る

企業が回答しました

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Super kundeservice og produkter

Bestilte to varer i siste liten, og visste de ikke ville rekke frem i tide gjennom posten. Gjennom kontakt med dem, fikk vi ordnet møtested, så jeg kunne få varene i tide! ❤️

Veldig veldig fornøyd med produktet og med den veldig hyggelige og hjelpsomme kundeservicen. Anbefaler på det sterkeste!

2025年10月23日

Ikke verdt pengene

Kjøpte et relativt dyrt korsett for ryggen. Gikk i stykker etter 2 gangers bruk, revnet rett å slett (aldri opplevd med noe annet korsett jeg har hatt). Fikk ikke reklamere og få pengene igjen, eneste de tilbød var nytt produkt, som jo var uaktuelt for meg da kvaliteten var elendig. Veldig skuffende opplevelse dessverre.

2025年8月20日

Shapewears からの回答

Hei, og takk for at du deler opplevelsen din. Vi forstår at dette var skuffende for deg.

Vi følger alltid forbrukerkjøpsloven når det gjelder reklamasjoner, og i slike tilfeller er vi pålagt å tilby reparasjon eller nytt produkt først.
Våre korsetter er av god kvalitet, og de aller fleste kundene våre er svært fornøyde med det. Samtidig kan det dessverre oppstå produksjonsfeil eller andre årsaker som gjør at et produkt går i stykker raskere enn forventet.

Derfor tilbød vi nytt korsett i tråd med regelverket, slik at du kunne få et fullt fungerende produkt.

Styr unna Shapewears.no – reint lureri

Bestilte frå Shapewears.no som gåve til sambuaren, men det heile var ei stor skuffing. Betalte nesten 3.000 kr, og det som kom i posten såg ut som noko som knapt er verdt 100-lappen. Det låg i billige plastposar utan logo eller merking, og likna ikkje på produktet eg faktisk bestilte. Kvaliteten var elendig.

2025年4月11日

Shapewears からの回答

''Denne anmeldelsen kommer ikke fra en verifisert kunde. Vi tror den er relatert til en pågående sak om brudd på vår nettbutikk, hvor en person har kopiert vårt originale innhold og nå forsøker å skade vårt varemerke og rykte. Vi har rapportert dette til relevante plattformer og forfølger passende rettslige skritt.''

Hei Markus,

Hvis du ikke er fornøyd med produktet så er det normalt at du tar kontakt med kundeservice før man skriver en slik anmeldelse.

Vi har dessverre ikke produkter som er nesten til 3.000kr og heller ikke med dårlig kvalitet. Her må du ha forvekslet oss med noen andre. Eller om du skulle være personen som driver å stjeler innholdet vårt.

Skulle du være en kunde, så sjekk eposten din hvor du har bestilt produktet. Der finner du navnet til nettbutikken.

Dersom vi ikke mottar en e-post med spesifikasjon av hvilke produkter du viser til, vil vi måtte anse denne anmeldelsen som useriøs. Vi tar slike henvendelser på alvor, men trenger konkret informasjon for å kunne følge opp saken.

5つ星のうち1の評価

Publiserer ikke anmeldelser der kunden er misfornøyd

Skrev anmeldelse av produktet jeg ikke var fornøyd med, shapewears publiserte det ikke.
Det handler om produktet jeg var kjempefornøyd med i fjor og som jeg bestilte også i år men nå er produktet med veldig endret kvalitetsmessig, mye tynnere og lite shaping effekt

2024年9月10日

God kvalitet og service

Veldig god kvalitet på produktet jeg har fått tilsendt og fikk veldig god kundeservice da jeg trengte hjelp til å finne riktig størrelse og modell

Kjøpte "body shape uten byste" for å bruke etter en BBL-operasjon, og den gir ganske god kompresjon samtidig som den former kroppen og er behagelig å ha på

2024年7月31日

Jeg elsker shapewear

Jeg elsker shapewear! De har rask levering og kjempe bra kundeservice! Du får raskt svar på det du lurer på og shapewearet deres er behagelig å bruke! Bruker det på jobb hver dag, og jeg har en aktiv og ikke stillesittende jobb, og de er ikke ubehagelig å ha på!

2024年1月29日

Hva skal eg sei.

Hva skal eg sei.. eg har bestilt 5 stk tilsammen. ALT EG VIL sei!!!..ER SÅ FORNØYD!!..Håper dere få inn i fleire farve eks hvit, blå og grønn osv .Eg kommer til å bestille enda fleire body.. eg bruker body i nesten hverdag. Love it..

2023年6月12日

Elsk

Elsk, elsk!

Jeg fikk rask og god hjelp da jeg spurte om størrelse. Jeg følte meg velkommen som kunde og ble opppringt. Kan trygt anbefale dem til alle som er på jakt etter kvalitetsprodukter innen hold in undertøy.

Ser frem til å handle hose dere igjen :)

2023年6月5日

Anbefales

Kjøpte waist trainer og shaping undertøy, veldig fornøyd med kvaliteten på begge to. Opplevde det som lett å få kontakt med kundeservice og de var veldig serviceinnstilt. Rask frakt.

2022年11月9日

Utrolig dårlig kvalitet

Utrolig dårlig kvalitet. Kommer i kinaposer, ingen lapper eller logo. Ligner ikke på produktet du har bestilt en gang. Prøvde å kontakte kundeservice for retur fikk ikke svar. Virker som der bare er lureri. Betalte 800 for noe jeg tipper de max har betalt 50 kr for.

2022年5月26日

Hei Lene,

Vi finner ikke deg i vår kundebase og har heller ikke fått noe mail fra deg angående retur. Her ser det ut som du har forvekslet oss med et annet firma. Vi er Shapewars.no. Kan også si at du ikke er den eneste som har forvekslet oss. Det er flere som har forvekslet oss med Shapervalet eller Shaperbra, vi er ikke samme firma.

Ønsker herved at du fjerner denne anmeldelsen da som sagt dette ikke er oss.

Takk på forhånd.

5つ星のうち5の評価

Fantastisk kundeservice og god kvalitet…

Fantastisk kundeservice og god kvalitet på produktene.
Jeg hadde bestilt to hold in undertøy og et treningsbelte. Returnerte treningsbelte da jeg bestilte i feil størrelse og fikk riktig størrelse i retur på kort tid. Anbefaler shapewears.no og kommer tilbake :)

2022年4月23日

Hei Carmen,

Tusen takk for så hyggelig anmeldelse og hele 5-stjerner. Ha en herlig dag videre og velkommen tilbake! 🥰

Useriøst firma

Firma virker useriøst. Videre tar de lite eller ikke hensyn til forbrukerne. Mottatt vare som var uten varedeklarasjon og vaskeanvisning. Dette anser vi å være en vesentlig mangel ved varen og vi ønsket å levere den tilbake. Firma nekter å ta denne tilbake uten at den er i originalemballasje og at vi sender den i retur til Kina. Styr unna dette firma. Vi kommer aldri mer til å handle her.

2021年12月19日

Hei Arve,

Vi synes det er veldig rart at du legger inn en slik falsk anmeldelse. (Ser ut som du har blandet oss med noen andre.)

Skulle noen hatt en slik opplevelse med oss, så skulle vi selvfølgelig ha ryddet opp i det.

Vi ser også at du har verken vært kunde eller hatt noe form for kontakt med oss.

Edit:
Hei Arve,
Nå har vi oppdaget at du har forvekslet oss med shapervalet eller Shaperbra, vi er ikke samme firma.

Ønsker derfor at du fjerner denne anmeldelsen.
Takk på forhånd.

Trustpilot エクスペリエンス