Vanvittig god service. Jeg prÞvede at leje en soundboks et andet sted, som var super useriÞse. Jeg skulle bruge en med meget kort varsel, og christian var en champ og hjÊlpe! Varme varme anbefalinger... ãã£ãšèŠã
Super god oplevelse med Shareboks. Fair priser og super god lyd i Soundbox'en - fungerede godt med mikrofon tilslutning ogsÃ¥. En af de bedste ting var stor fleksibilitet ifm. afhentning af returneri... ãã£ãšèŠã
Vi lejede 2 soundbokse til vores camp til Roskilde festival 2025. Det var nemt at hente dem, og fÃ¥ godkendt vores "ansÞgning" om at leje. Afleveringen gik ogsÃ¥ som smurt. De fungerede optimalt, og det... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg lejede en Soundboks fra ShareBoks til Jellinge festival, og det var en fantastisk oplevelse! Servicen var tip-top, totalt nemt og gÃ¥ til nÃ¥r man hentede/afleverede, ingen problemer overhovedet. A... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Fest- og serviceudlejning
HÞjvangs alle 63, 6700, Esbjerg , ãã³ããŒã¯
- shareboks1@gmail.com
- shareboks.dk
Alt godt og god service
Virkede fint og god service
Det var nemt at leje og drop off varâŠ
Det var nemt at leje og drop off var også dejligt nemt
Nem og god service!
Nem og god oplevelse at hente soundbox og gjorde helt klart vores smukfest bedre! God service og rigtig sÞde folk der står for det. Hjalp os endda, da vi missede fristen for afhentning.
God oplevelse på smuk
Rigtig godt 100%
Den fungerede bare så mega godt!
Det har vÊret totalt konge
Det har vÊret totalt konge. Nemt og velfungerende!
Konge oplevelseð¥ð¥
Fantastisk service ð€©
Alt fungerede og spillede 100%
Det hele virkede
Det hele virkede - vi er tomme for ord. FuldstÊndig magisk oplevelse
Vi har haft den hele ugen pÃ¥ smuk ogâŠ
Vi har haft den hele ugen på smuk og har ingen problemer haft med. Alt har bare spillet!
Alt fungerede helt perfekt
Alt fungerede helt perfekt, og batterierne holdte i lang tid. Vil helt klart overveje at leje herfra igen.