Vanvittig god service. Jeg prÞvede at leje en soundboks et andet sted, som var super useriÞse. Jeg skulle bruge en med meget kort varsel, og christian var en champ og hjÊlpe! Varme varme anbefalinger... ãã£ãšèŠã
Super god oplevelse med Shareboks. Fair priser og super god lyd i Soundbox'en - fungerede godt med mikrofon tilslutning ogsÃ¥. En af de bedste ting var stor fleksibilitet ifm. afhentning af returneri... ãã£ãšèŠã
Vi lejede 2 soundbokse til vores camp til Roskilde festival 2025. Det var nemt at hente dem, og fÃ¥ godkendt vores "ansÞgning" om at leje. Afleveringen gik ogsÃ¥ som smurt. De fungerede optimalt, og det... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg lejede en Soundboks fra ShareBoks til Jellinge festival, og det var en fantastisk oplevelse! Servicen var tip-top, totalt nemt og gÃ¥ til nÃ¥r man hentede/afleverede, ingen problemer overhovedet. A... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Fest- og serviceudlejning
HÞjvangs alle 63, 6700, Esbjerg , ãã³ããŒã¯
- shareboks1@gmail.com
- shareboks.dk
Fantastisk service
Fantastisk service.
Vi har haft en sindssygt god oplevelse med at leje soundboks hos Shareboks vi har altid ku komme igemmen til dem når der var spÞrgsmål, hvor de har vÊret gode til og besvare dem.
Rigtig sÞd udlejer.
Fantastisk behandling og kundeservice
Fantastisk behandling og kundeservice
Har haft en virkelig god oplevelse med at leje soundboks hos Shareboks de har taget den hver gang vi har ringet for at stille et spÞrsmål
Nemt, simpelt, gennemtÊnkt og hurtigt.
Nemt, simpelt, gennemtÊnkt og hurtigt. Vi havde bestilt en soundboks 3 med den store pakke til Jelling musikfestival og alt var fantastisk. Stor anbefaling herfra.
Perfekt oplevelse
Virkelig fedt koncept. De var nemme at kontakte, hvis der var nogle problemer og alt var lige som det skulle vÊre. KÊmpe anbefaling!
Det var en virkelig god service
Det var en virkelig god service og rigtig fedt koncept, at man kunne leje en soundbox i stedet for at man i campen skulle ud og kÞbe en helt ny soundbox!
God service
God service. Gode mennesker. Det funger bare og er mega nemt
Alt er godt og vi fik et opkaad batteri
Alt er godt og vi fik et opkaad batteri
Fatisk service og en mega fed oplevelseâŠ
Fatisk service og en mega fed oplevelse det kan ikke blive bedre. De reder festivaler
God oplevelse sidste pÃ¥ JellingâŠ
God oplevelse sidste på Jelling Festival. Afhenting fungerede godt, så vi ikke skulle tÊnke på transport til og fra festivalen, så det var sindssygt rart
Sindssygt god service sidste Ã¥r iâŠ
Sindssygt god service sidste år i forbindelse med Roskilde 24. Kan klart anbefales, virkede skidegodt!
God service fra Shareboks og klasseâŠ
God service fra Shareboks og klasse lÞsning når man skal på Festival
Mega god oplevelse
God service og lÞsning, hvilket gÞr vi igen i år lejer en soundboks til smukfest. Kan klart anbefales!
God og nem oplevelse hvor jeg fikâŠ
God og nem oplevelse hvor jeg fik grundig vejledning omkring brugen af både hÞjtaler og mikrofon ved afhentning. Afhentning og tilbagelevering var der heller ikke noget at sÊtte på. Helt sikkert 5 stjerner herfra.
KÊmpe skud ud til Sharebox!
KÊmpe skud ud til Sharebox crew, for at levere 4 soundboxes med meget kort varsel til en 30års fÞdselsdag, efter en anden leverandÞr havde brÊndt os af.
Super service, hurtigt levering og meget flexible ð
Vanvittig god service
Vanvittig god service.
God lyd og virker fejlfrit.
Vil uden tvivl benytte mig af Shareboks en anden gang!
âïžâïžâïžâïžâïž herfra! ð¯ððµ

Shareboks ããã®åç
God pris og fleksibilitet medâŠ
God pris og fleksibilitet med afleveringstidspunkt - mega fedt :)

Shareboks ããã®åç
Shareboks er perfekt på alle parametre
Soundboks spiller perfekt pÃ¥ alle parametre, lyd, service, pris ð€©
Kan varmt anbefale at du tager fat i shareboks når du har brug for en hÞjttaler. Det er super nemt, og vi kunne hente en lige i nÊrheden af Herlev til vores fest.