Vanvittig god service. Jeg prÞvede at leje en soundboks et andet sted, som var super useriÞse. Jeg skulle bruge en med meget kort varsel, og christian var en champ og hjÊlpe! Varme varme anbefalinger... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super god oplevelse med Shareboks. Fair priser og super god lyd i Soundbox'en - fungerede godt med mikrofon tilslutning ogsÃ¥. En af de bedste ting var stor fleksibilitet ifm. afhentning af returneri... ãã£ãšèŠã
Vi lejede 2 soundbokse til vores camp til Roskilde festival 2025. Det var nemt at hente dem, og fÃ¥ godkendt vores "ansÞgning" om at leje. Afleveringen gik ogsÃ¥ som smurt. De fungerede optimalt, og det... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg lejede en Soundboks fra ShareBoks til Jellinge festival, og det var en fantastisk oplevelse! Servicen var tip-top, totalt nemt og gÃ¥ til nÃ¥r man hentede/afleverede, ingen problemer overhovedet. A... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Fest- og serviceudlejning
é£çµ¡å
HÞjvangs alle 63, 6700, Esbjerg , ãã³ããŒã¯
- shareboks1@gmail.com
- shareboks.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Effektiv kommunikation og fair priser.
Effektiv kommunikation og fair priser.
Vi lejede en soundboks til vores bryllup og der var altid hurtigt svar på mailen. Prisen kan man ikke klage over, og udstyret var i tip top stand.
Kan varmt anbefale.

Shareboks ããã®åç
Shareboks gjorde smukfest nem og tryg
Shareboks gjorde smukfest nem og tryg!
Vi lejede vores Soundboks med pakken "Udvidet +" hvor der er tÊnkt på alt, lige fra Soundlock (jordspyd), tyveriforsikring til et lille Iphone til Aux stik til hvis bluetooth'n skulle drille. Shareboks havde gjort afhentningen nem og hurtig, idet afhentningsstedet kun lå 7 minutter på gåben fra campingområdet. Da vi spurgte om det var muligt at aflevere Soundboksen om sÞndagen, blev der sagt "selvfÞlgelig!"
BehÞver man at fortÊlle om selve lyd/ musik oplevelsen af Soundboksen, den fejlede i hvert fald ingenting. Lige fra stille morgenstunde til stor fest ud på natten var der ingen problemer.
Ergo har vores oplevelse med Shareboks og denne pakke lÞsning vÊret tryg, nem, og ikke mindst gjort vores festival til noget fantastisk.
God lyd og gode mennesker ð€ª
FuldstÊndig fantastisk
FuldstÊndig fantastisk - har aldrig oplevet bedre lyd
Mega god oplevelse
Mega god oplevelse. Skide sÞde fyre, der hjalp os med at bytte batteri
kÊmpe tommel op pÃ¥ det hele ð«¶ð»
Solguden kl 05:00
Mine kammerater og jeg lejede en Soundboks i år. Det var dejlig nemt både at afhente og aflevere. Derudover spillede boksen upåklageligt
Dejlig kunde service!
Dejlig kunde service!! Spillede godt musikð Havde intet bÞvl med soundboksen under festivalenð€©ð¥³ð¥³ð¥³
Mega nemt uden bÞvl
Mega nemt uden bÞvl. Soundboks spillede pÃ¥ fuld skrald hele ugen! ð
Fantatisk service
KÊmpe god oplevelse med leje af soundboks. HÞjtaleren fungerede hele vejen igennem, og service var i hÞj klasse ved både udlevering og aflevering.
Jonathan Bach Guldborg
Klasse service og musik på hÞj plan
Klasse service og musik på hÞj plan
Jonathan Bach Guldborg
5 stjerner intet mindre
Vi havde fornÞjelsen af at lÃ¥nr en Soundboks af jer pÃ¥ Smukfest, og det var intet mindre end en fantastisk oplevelse! Fra det Þjeblik vi tÊndte for den, var vi solgt. Lydkvaliteten var helt i top â klar, kraftfuld og uden den mindste forvrÊngning, selv nÃ¥r vi skruede helt op. Den fyldte hele campen med musik og gjorde vores plads til det absolutte midtpunkt, hvor alle havde lyst til at hÊnge ud.
Batterilevetiden var også imponerende. Vi havde den kÞrende i timevis uden at bekymre os om, at den skulle lÞbe tÞr, hvilket gav os mulighed for at feste uafbrudt fra morgen til aften. Uanset om vi spillede chill-out beats til morgenkaffen eller skrålede med på de stÞrste hits midt om natten, leverede Soundboks bare hver gang.
Den var også utrolig nem at transportere, trods sin stÞrrelse og kraft. Vi kunne let flytte den rundt mellem camps og til og fra festivalpladsen, og den holdt til både stÞv, regn og den sÊdvanlige festivalbrug uden problemer.
Alt i alt kan vi kun sige, at Soundboks var den bedste investering til festivalen. Den skabte den perfekte ramme for uforglemmelige Þjeblikke, og vi ville ikke have vÊret den foruden. Helt klart anbefalet til enhver, der Þnsker at tage deres festivaloplevelse til nÊste niveau!
Helt igennem perfekt og spiller fraâŠ
Helt igennem perfekt og spiller fra start til slut. Drengene levere rigtig god og professionel service
Uset god service
Efter et batteriskift valgte vores boks (gen 3) at give op midt i bedste sendetid på smuk. Vi kontaktede shareboks og indenfor 1 time fik vi leveret en ny boks (gen 4). Der var intet pjat. Professionel og bekvem.
God service fra medarbejder vedâŠ
God service fra medarbejder ved smukfest!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ