Efter en tur til Finland og tilbage med regn det meste af vejen og en nÊrmest permanent vÃ¥d hund pÃ¥ bagsÊdet, sÃ¥ trÊngte bilen virkelig til at blive gjort ren. Silas var meget professionel og da han... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi har af flere omgang brugt firmaet men sidste gang var noget helt sÊrligt. Vi afleverede en bil der var blevet brugt af vores hÃ¥ndvÊrkere over lÊngere tid, bilen lignede mest af alt noget der sku... ãã£ãšèŠã
Super god service og fantastisk resultat. Det eneste der kan optimeres er, at der også inkluderes fÊlgrens, for så kan bilen kÞres direkte i vaskehallen og så er den tiptop :).
äŒæ¥ãåçããŸãã
Silas dukkede op fuldstÊndig som aftalt og gjorde bilen perfekt ren. Og der var delme spor efter 3 bÞrn på bagsÊdet skulle jeg hilse og sige. Varmeste anbefaling herfra !
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
SH AutoClean er en virksomhed, der er dedikeret til at levere fÞrsteklasses indvendig bilrengÞring med fokus på kvalitet, detaljer og omhu. Vi ved, at en ren bil ikke kun handler om udseendet, men også om komforten og oplevelsen, når du kÞrer. Derfor har vi specialiseret os i at tilbyde en rÊkke rengÞringstjenester, der er skrÊddersyet til at opfylde dine specifikke behov og Þnsker. Vi går omhyggeligt til vÊrks og sÞrger for, at alle hjÞrner, sprÊkker og overflader i din bil bliver renset grundigt og effektivt. Uanset om du har brug for en hurtig opfriskning eller en mere omfattende dybderengÞring, er vi klar til at tage os af det hele. Hos SH AutoClean tror vi på, at kvalitet ikke behÞver at vÊre en luksus. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med den service og kvalitet, vi leverer. Vores mål er at give dig en oplevelse, hvor du forlader os med en bil, der både ser ud og fÞles som ny. Vi lÊgger stor vÊgt på kundetilfredshed og arbejder altid med dig i tankerne for at sikre, at vi leverer et resultat, du vil elske. Vi er stolte af at kunne tilbyde en personlig og professionel service, hvor din tilfredshed er vores hÞjeste prioritet. Hos SH AutoClean er din bil i trygge hÊnder, og vi ser frem til at hjÊlpe dig med at opnå en renere, friskere og mere behagelig kÞreoplevelse. Kontakt os i dag for at booke en tid eller for at få mere information om, hvordan vi kan hjÊlpe med at opfriske dit bilinteriÞr.
é£çµ¡å
9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
- support@shautoclean.dk
- shautoclean.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Helt perfekt!
Efter en tur til Finland og tilbage med regn det meste af vejen og en nÊrmest permanent våd hund på bagsÊdet, så trÊngte bilen virkelig til at blive gjort ren.
Silas var meget professionel og da han var fÊrdig var bilen renere, end jeg havde troet var muligt efter det, den havde vÊret igennem.
Silas er en guttermand
Silas er en guttermand. Hurtig udrykning. Nem at snakke og aftale noget med. SÃ¥ gÞr han ogsÃ¥ et super stykke arbejde ðð»
Har brugt firmaet mange gange
Har brugt firmaet mange gange
Det er fint arbejde og de er stabile til at komme til vores aftaler og fornuftige priser ð
Kan kun anbefales ð€©
Hilsen Vesterlund autohandel
Rigtig god service med Þje forâŠ
Rigtig god service med Þje for detaljerne.
Jeg er meget tilfreds med resultatet afâŠ
Jeg er meget tilfreds med resultatet af arbejdet. Jeg giver min bedste anbefaling.
IhÊrdig ung mand
IhÊrdig ung mand, som jeg har prÞvet, at anvende for fÞrste gang vedr. min bil den 26. juni 2025. Super resultat samt god kommunikation A++++ herfra.
Ordentlighed, akkuratesse og dybdeborende rengÞring
Kan kun give Silas vores allerbedste anbefalinger. Brugte nÊsten 3 timer pÃ¥ at forkÊle vores bil, har ikke vÊret sÃ¥ flot ig ren siden vi kÞbte denâŠ.
Super service, og meget flot resultat. Silas er i den grad også kundeorienteret, og meget fokuseret på, at tingene er i orden. Bedste anbefalinger herfra. / Jesper BrÞndum
Vi kan kun anbefale SH Autoclean
Vi kan kun anbefale SH Autoclean. Har fået rengjort 2 biler og resultatet var super. Dejligt at man kan få rengjort bilen hjemme på matriklen og at betjeningen er ovenud venlig og hÞflig. Vil absolut bruge SH igen.
Fuld tilfredshed!
Rigtig godt arbejde!
Fuld tilfredshed herfra.
Yderst tilfreds!
Hold da kaje en god oplevelse jeg harâŠ
Hold da kaje en god oplevelse jeg har fÃ¥et hos SH DEN perfekte bil-pleje ligesom jeg havde hÃ¥bet Tak SILAS you make my day â€ïžâ€ïž
Havde booket en tid hos SH
Havde booket en tid hos SH. Fik bekrÊftende mail og glÊdede mig til at få bilen gjort rent fredag kl. 14. Jeg ringede til Silas kl. 14.30 og han havde ikke set min booking. Jeg havde en bekrÊftelse, men det vidste han ikke. JEG ER I DEN GRAD SKUFFET!!! Det er i min verden sÊrdeles amatÞragtigt!! Nu må jeg kÞre på weekend i en beskidt bil sammen med gode venner. Jamen hold nu kaje det er dårligt!!!
Grundig, prof. rengÞring af bil
Grundig, professionel rengÞring af vores bil. SH autoclean vil vi anbefale og bruge igen. Yderst kompetent.
Grundig rengÞring
Vi har af flere omgang brugt firmaet men sidste gang var noget helt sÊrligt. Vi afleverede en bil der var blevet brugt af vores håndvÊrkere over lÊngere tid, bilen lignede mest af alt noget der skulle smides ud.
Den bil vi fik retur var "som ny" ikke et spor fra beskidte arbejdssko eller bygge affald som havde Þdelagt bagagerummet.
Tak for et virkelig godt stykke arbejde
Super rengÞring
Super rengÞring, 100% tilfreds og kan kun anbefale SH AutoClean til alle, som Þnsker at få bilen tilbage i nÊrmest ny stand.
Kvaliteten er i top.
Super god service og en god rengÞring
Super god service og en god rengÞring - tak for det Silas
Silas er sÃ¥ sÞd og leverede virkelig etâŠ
Silas er sÃ¥ sÞd og leverede virkelig et grundigt arbejde! Kan varmt anbefales ððŒ

Silas
Silas, gjorde et godt stykke arbejde med rengÞring indvendig af bilen (luxsus vask), det var en leasing bil som blev godkendt uden anmÊrkninger ved aflevering, godt gået

KÊmpe anbefaling
KÊmpe anbefaling. Meget grundig rengÞring. Hundehår og grÊs fuldstÊndig vÊk.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ