Fantastisk service fra fÞrste opkald til endelig afslutning. Professionelt, skarpt og virkelig en god oplevelse hele vejen igennem. Jeg har ikke den store erfaring med bil branchen eller lign. Men... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan kun anbefale SH autotransport. Shvan kom hurtigt og hentede bilen, ogsÃ¥ selvom det var sÞndag aften, og afleverede den helt som aftalt. Derudover var han utrolig flink og hjalp mig, der ikke aner... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vores dedikerede kundesupportteam er tilgÊngeligt dÞgnet rundt for at håndtere eventuelle spÞrgsmål, Êndringer eller bekymringer du måtte have
ãã³ããŒã¯
Rigtig god service, fik hentet bilen godt og sikkert, den blev passet på under transporten, der var hverken ridser eller mÊrker eller noget efter endt transport.

SH Autotransport ããã®åç
Jeg blev kontaktet via en dba annonce. Meget respektfuldt og udfÞrligt. Vi talte i telefon og lavede en hurtig aftale om afhentning af min gamle bil til skrot. Aftalen blev overholdt, jeg blev guidet igennem alle trin, jeg fik endda tilsendt et billede, da bilen var afleveret til skrot.
Stor anbefaling herfra.

SH Autotransport ããã®åç
fremragende service! han hjalp med mig med at få strÞm på bilen og kÞrte den ud af parkerings kÊlderen for mig.

SH Autotransport ããã®åç
Fra start til slut var jeg informeret prisen var den billigste jeg fandt og afhentning skete indenfor 2 timer
Jeg anbefaler til alle jeg kender at bruge dem

SH Autotransport ããã®åç
These guys are the best! Locked my keys in my car and sh-auto got me sorted very quickly at a reasonable price. Highly recommended

SH Autotransport ããã®åç
Endnu engang tusind tak for hjÊlpen! Rigtig god service og meget respektfuld chauffÞr. Det er anden gang jeg ringer efter hjÊlp og endnu engang lever de op til alle forventninger! Tusind tak!
Kan varmt anbefales!

SH Autotransport ããã®åç
super fast and fantastic help from sh autotransport

SH Autotransport ããã®åç
Super service! 30 minutter efter ringet om hjÊlp, var han ved bilen, og fik den transporter hjem, var nok den bedste oplevelse jeg har haft med autohjÊlp, og sÃ¥ var prisen yderst rimelig, sparede 1300 kr iforhold til til hvad anden skulle have for det sammeð sÃ¥ skulle jeg fÃ¥ brug for hjÊlp en anden gang, blir det uden tvivl sh igen. Skal siges bilen var pÊnt sÊnket, og alt gik snor lige, vat meget opmÊrksom pÃ¥ bilen kom sikkert op og ned. Mvh Thomas

SH Autotransport ããã®åç
Hurtig, Venglig og professionel til at snakke med.
StÊrkt anbefalet, og de forsÞgte endda at hjÊlpe mig med at få en bedre pris med min bilreparation! Jeg vil kun bruge deres service.

SH Autotransport ããã®åç
Hurtig, professionel og til at snakke med.
Jeg vil personligt ikke bruge andre!

SH Autotransport ããã®åç
HjÊlpen kom hurtigt frem.!
ChauffÞren leverede god service.
Sh Autotransport kan varmt anbefales.