レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk service fra fÞrste opkald til endelig afslutning. Professionelt, skarpt og virkelig en god oplevelse hele vejen igennem. Jeg har ikke den store erfaring med bil branchen eller lign. Men... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kan kun anbefale SH autotransport. Shvan kom hurtigt og hentede bilen, ogsÃ¥ selvom det var sÞndag aften, og afleverede den helt som aftalt. Derudover var han utrolig flink og hjalp mig, der ikke aner... もっず芋る

䌁業情報

1. レッカヌ移動業
  2. 車䞡茞送代理店

圓該䌁業による蚘述

Vores dedikerede kundesupportteam er tilgÊngeligt dÞgnet rundt for at håndtere eventuelle spÞrgsmål, Êndringer eller bekymringer du måtte have

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Rigtig god service

Rigtig god service, fik hentet bilen godt og sikkert, den blev passet på under transporten, der var hverken ridser eller mÊrker eller noget efter endt transport.

2024幎11月13日

SH Autotransport からの回答

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du finder vores service tilfredsstillende.

God og trovÊrdig

Jeg blev kontaktet via en dba annonce. Meget respektfuldt og udfÞrligt. Vi talte i telefon og lavede en hurtig aftale om afhentning af min gamle bil til skrot. Aftalen blev overholdt, jeg blev guidet igennem alle trin, jeg fik endda tilsendt et billede, da bilen var afleveret til skrot.

Stor anbefaling herfra.

2024幎7月8日

SH Autotransport からの回答

Tak for din anmeldelse. Det glÊder os, at du er tilfreds! Vi bestrÊber os på, at vores kunder bliver guided samt er oplyste om aflevering. Det glÊder os derfor, at du har fundet det tilfredsstillende. Tak for din anbefaling.

fremragende service

fremragende service! han hjalp med mig med at få strÞm på bilen og kÞrte den ud af parkerings kÊlderen for mig.

2024幎10月6日

SH Autotransport からの回答

Tak for din anmeldelse, det glÊder os at vores service har vÊret god. Vi bestrÊber os altid på, at yde en ekstra service for vores kunder.

5぀星のうち5の評䟡

Fra start til slut var jeg informeret

Fra start til slut var jeg informeret prisen var den billigste jeg fandt og afhentning skete indenfor 2 timer

Jeg anbefaler til alle jeg kender at bruge dem

2024幎10月1日

SH Autotransport からの回答

Tak for din anmeldelse, det glÊder os at du har vÊret tilfreds med vores service.
Vi gÞr altid vores bedste for at give en god service til en god pris.

Great tow service!

These guys are the best! Locked my keys in my car and sh-auto got me sorted very quickly at a reasonable price. Highly recommended

2024幎9月23日

Hi Tim
Thank you very much for your kind words..
We are happy to help you into your car so you could drive Home

5぀星のうち5の評䟡

Endnu engang tusind tak for hjÊlpen!

Endnu engang tusind tak for hjÊlpen! Rigtig god service og meget respektfuld chauffÞr. Det er anden gang jeg ringer efter hjÊlp og endnu engang lever de op til alle forventninger! Tusind tak!
Kan varmt anbefales!

2024幎9月8日

SH Autotransport からの回答

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du havde en god oplevelse med os.

Super service

Super service! 30 minutter efter ringet om hjÊlp, var han ved bilen, og fik den transporter hjem, var nok den bedste oplevelse jeg har haft med autohjÊlp, og sÃ¥ var prisen yderst rimelig, sparede 1300 kr iforhold til til hvad anden skulle have for det samme😀 sÃ¥ skulle jeg fÃ¥ brug for hjÊlp en anden gang, blir det uden tvivl sh igen. Skal siges bilen var pÊnt sÊnket, og alt gik snor lige, vat meget opmÊrksom pÃ¥ bilen kom sikkert op og ned. Mvh Thomas

2024幎9月2日

SH Autotransport からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Thomas og for dine sÞde ord. Vi er glade for at kunne have hjulpet dig, vi bestrÊber os altid på, at vÊre forsigtige og gÞre en ekstra indsats for vores kunder.

Hurtig, Venglig og professionel

Hurtig, Venglig og professionel til at snakke med.
StÊrkt anbefalet, og de forsÞgte endda at hjÊlpe mig med at få en bedre pris med min bilreparation! Jeg vil kun bruge deres service.

2024幎8月29日

SH Autotransport からの回答

Tusind tak for din anmeldelse og for dine sÞde ord. Vi er glade for at kunne hjÊlpe dig og bestrÊber os altid på at give en god service.

Hurtig og professionel

Hurtig, professionel og til at snakke med.
Jeg vil personligt ikke bruge andre!

2024幎8月23日

SH Autotransport からの回答

Tusind tak for din anmeldelse og for dine sÞde ord, glad for vi kunne hjÊlpe dig.

5぀星のうち5の評䟡

HjÊlpen kom hurtigt frem.

HjÊlpen kom hurtigt frem.!

ChauffÞren leverede god service.

Sh Autotransport kan varmt anbefales.

2024幎8月12日

SH Autotransport からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for at kunne have hjulpet dig.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。