連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Jeg er rystet over den ekstremt dårlige service dårlige

Jeg er rystet over den ekstremt dårlige og uprofessionelle service, jeg oplevede i denne butik.
Under et besÞg i Aarhus gik jeg ind for at kÞbe en shawarma til mine 11-årige tvillinger. Da det er åbenlyst, at to bÞrn i den alder hverken kan spise en hel eller en halv shawarma, bad jeg om, at den blot blev delt.

Dette blev blankt afvist af manden med kÊmpe briller bag disken, som i en arrogant og nedladende tone sagde: “Det gÞr vi ikke her.” Ingen forklaring, ingen imÞdekommenhed og ingen form for servicevilje.

At nÊgte en så simpel og rimelig forespÞrgsel, isÊr når det drejer sig om bÞrn, vidner om en fuldstÊndig mangel på professionalisme og kundeservice. Oplevelsen efterlod et meget dårligt indtryk, og jeg kan på ingen måde anbefale stedet til andre.
Men jeg vil vÊre en lÞgner hvis jeg skrev at maden var dårlig. Men klam og dårlig service

2025幎12月20日
5぀星のうち1の評䟡

Snyder dig til dobbelt betaling!

En skÞn fredags aften blev afbrudt!
Min ven og mig bestiller en rulle hver, og hans bliver lavet fÞrst, men manden beder mig om at afregne.
Så jeg betaler og får en betalingsnotifikation, og bagefter gÞr min ven det samme.
Manden bag disken laver min rulle fÊrdig, og giver mig den. I samme sekund siger han overraskende at jeg lige ska’ huske at betale..
Jeg bliver forbavset og hiver min telefon frem og viser ham den med det vuns!
Han siger han ikk har fået en godkendt betaling, men jeg bliver nÞdt til at igen vise ham at pengene er trukket:/
Det hele ender med at han siger “Betal nu bare min ven” og jeg fÞler, at det er her hvor hans magt kommer i spil, for jeg fÃ¥r folks kolde blikke.
Ubehageligt udnyttelse af en “misforståelse” og han endte jo med at modtage en dobbelt betaling!!

Godt gået min ven.

2025幎8月22日
5぀星のうち1の評䟡

Snydt for penge og truende adfÊrd!

Jeg var i Århus med mine sÞskende og deres kÊrester for at fejre min 18 Ã¥rs, efter en hyggelig aften skulle vi have noget natmad pÃ¥ vejen hjem.
Da min sÞsters kÊreste havde betalt for sin Shawarma og vi efterfÞlgende betalte for vores lavede han vores med det samme, og da han så havde ventet lÊngere tid end os spÞrger han manden bag disken hvornår han får hans, hvor han så fortÊller ham at han ikke har betalt, hvilket vi ikke forstår fordi vi alle lige har set han har betalt den. Efter vi fortÊller ham at han den er betalt for, får vi afvide han må betale for den fÞr han kan få den hvilket vi er meget uforstående overfor og spÞrger igen hvor han så fortÊller os at vi skal forlade hans butik (altså uden den shawarma vi har BETALT FOR) efter han går om til os og nÊrmest skubber os ud går min sÞster derind igen hvor han bogstaveligt talt skubber hende ud af butikken og det vil vi ikke finde os i derfor går min anden sÞsters kÊreste derind og fortÊller ham roligt at det ikke er i orden fordi vi er blevet snydt, her bliver han også skubbet ud med en truende adfÊrd som om han nÊrmest lagde op til slåskamp!
Det var en enormt ubehagelig oplevelse at en mand kan behandle hans kunder pÃ¥ den mÃ¥de og jeg fik den oplevelse fÞrste gang jeg var i byen i Århus.
De dårligste anbefalinger herfra, find et andet sted!

2025幎5月1日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ