レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

zeer slecht tot zeer zeer slecht .als je bedonderd wil worden dan moet je hier iets bestellen. ik ben dus zo"n dombo die hier iets heeft besteld, product retour gestuurd kreeg het 2 maanden later weer... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Een artikel besteld, dat bleek veeeeel te klein. Retouradres was in China. Toen begon het kwartje te vallen. Helaas te laat. Het lijkt een Nederlandse site maar het is een verkapte Ali. Pakket in juli... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Ik bestelde 2 overzet-zonnebrillen omdat de reclame op FB er zo mooi uitzag. Pas erna las ik al die negatieve commentaren. Dus ik dacht dit nooit te ontvangen. En kijk, deze morgen , na 2 weken toch m... もっず芋る

1.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

SHEEK = VUILE OPLICHTEERS

Ik heb een reflexiespiegel voor de telefoon besteld, hun reclame is schitterend, de spiegel is een troep, geen reflexie, helemaal niet.
Ze doen als ze in Amsterdam zijn, maar ze zitten in China. Als ik ontevreden ben, moet ik volgens hun mijn bestelling naar China terugsturen, bovendien verzekerd, alles op mijn eigen kosten!!!! Ze hebben geen adres, geen telefoonnummer en ze reageren heel traag op klachten!!!!
Hun logo: ,,vandaag besteld, vandaag verstuurd,,. Maar ze vergeten te melden dat het uit China wordt verstuurd en duurt ongeveer 15 dagen!
Vuile oplichters!

2023幎9月5日

Heb 2 nail pro besteld

Heb 2 nail pro besteld, helaas te laat met lezen van reviews. Heb nog geprobeerd de bestelling te annuleren, wat niet kon. Ben op Google gaan zoeken wat er met een pakket gebeurd als je het weigerde in ontvangst te nemen, dan gaat het automatisch terug naar de afzender. Dus een tip voor andere die bij deze oplichters besteld hebben, pakket weigeren zodat je iig niet met kosten van retourneren opgezadeld word. Nu nog het volledige bedrag terug zien te krijgen, kan wel wat tijd kosten maar zal mij zeker lukken. Ik zal hier weer een review plaatsen als het hele proces afgerond is.

2023幎8月30日

1 keer maar nooit meer

1 keer maar nooit meer
Moest het retourneren naar China
Als ik iets koop bij een website dat is gevestigd in Nederland dan moeten zij ook de retour accepteren en niet door verwezen naar de verkoop waar hun het kopen van het product
@sheek doet dat wel .
Dat is makelijk geld verdienen

2023幎8月28日

Misleidend

Sheek is een ordinaire dropshipper, die AliExpress artikelen voor 5x zoveel in NL verkoopt. Daarnaast zetten ze op hun website 'voor 23.00 uur besteld, vandaag verzonden' met een PostNL-logo erbij. Dit is pure misleiding, omdat ze vervolgens in de mail aangeven dat hun levertijd 1 tot 1,5 week is. Order annuleren mag niet...

2023幎8月28日
5぀星のうち1の評䟡

Niet ontvangen wat besteld.

Heb tas besteld en ontving compleet andere tas dan besteld.
Mocht de tas retourneren naar China... Deze kosten zijn hoger dan kosten van de tas!
Of een kortingsbon van 20% alsof je nog geld wilt uitgeven aan producten die vervolgens niet overeen komen met wat je besteld..

2023幎8月25日

Niet te vertrouwen

Ikzelf moet ook toegeven dat ik in de toekomst eerst de reviews zal lezen vooraleer ik online zal bestellen, want ze zijn inderdaad niet te vertrouwen. Vriendelijke hulpvaardige mails, maar ik heb nooit mijn zending ontvangen.

2023幎8月1日

1) De levering heeft ruim een week op

1) De levering heeft ruim een week op zich laten wachten.
2) De insectkiller heeft een snoertje van ruim een halve meter, te kort dus.
3) De insectkiller heeft geen aan- en uitknop.
4) De insectkiller kan niet opgeladen worden, zoals beschreven.
5) Tot op heden is er, na 240 uur werking, geen mug of vlieg gekilled
5) Kortom, desastreus

2023幎8月22日

Allemaal troep troep troep

Allemaal troep troep troep. Twee bestellingen gedaan en retourneren onmogelijk. Kleding maat L is een Aziatische maat want past voor geen meter. De muggenvanger - zie andere review hieronder - werd eerst met niet-Europese stekker geleverd. Na lang mailen uiteindelijk omvormer gekregen maar het doet niks. Ik word nog altijd elke nacht lek gestoken.

Rommel is het. Ook de bezorgdienst die ze gebruiken is ronduit onbeschoft, onbetrouwbaar en heeft foutieve informatie.
Hoe is het mogelijk dat zo’n bedrijf kan blijven bestaan.

Eerlijk nog nooit zoiets slechts meegemaakt!

2023幎8月20日

Pure oplichting

Pure oplichting, niets kopen is troep uit China, kost daar niet Ali expres idee. Helaas niets tegen te doen, standaard antwoord 20 % bet retour en 20% korting. Na van m'n leven mooi ikvdaar nog iets. Moderne oplichting net binnen de kaders van de wet. Walgelijk.

2023幎8月13日

Muggenvangers

Muggenvangers. Electronisch, oplaadbaar met aan en uit knop. (Dus niet) twee van die dingen besteld waarvan één direct bij werking zetten de geest gaf en de andere absoluut disfunctioneert. Wilde geld terug, bleek je de spullen (op eigen risico) naar China te moeten sturen (Shrek zit in Amsterdam dacht ik). Uiteindelijk akkoord gegaan met 20% restitutie (in ieder geval een beetje geld terug) wat een stelletje kneuzen.

2023幎8月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ