Shenmen Akupunktur レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

An absolute lifesaver! Anders is extremely professional, kind, and truly cares. His treatments have significantly reduced my pain, and I always look forward to my appointments.

䌁業が回答したした

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med akupunktur hos Anders. Behandlingen foregÃ¥r i rolige og professionelle omgivelser, og jeg fÞler mig altid tryg og godt taget imod. Anders er altid lytten... もっず芋る

Anders har behandlet mig for hovedpine ifm. en hjernerystelse og jeg kan varmt anbefale ham. Han er kompetent, forklarer hvad han gÞr og er meget grundig med at sÊtte sig ind i, hvad symptomer man har... もっず芋る

Har fÃ¥et behandling hos Shenmen Akupunktur igennem mange Ã¥r. Har haft flere skader og problemer som behandler Anders altid har klart at finde en lÞsning til. Anders er en yderst kompetent akupunktÞr.... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 鍌灞院
  2. ・
  3. 挢方クリニック
  4. 代替医療の療逊垫
  5. 疌痛管理クリニック

圓該䌁業による蚘述

I Shenmen Akupunktur lÊgger jeg meget vÊgt på den nÊre kontakt med patienten og igennem en kinesisk korrekt diagnose at give dig den bedst mulige behandling. Jeg har mere end 15 års erfaring og er uddannet i KÞbenhavn, Kina, Tyskland, England og Israel. Mit speciale er stress, angst, sÞvnlÞshed og muskulÊre lidelser samt meget andet.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

126件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Effektivt, trovÊrdigt og absolut anbefalelsesvÊrdigt!

Med bare to behandlinger lykkedes det Anders Thorhauge, at behandle et 'forstuvet' knÊ, så jeg var i stand til at gennemfÞre konfirmationsfest samt efterfÞlgende rejse med konfirmanden til New York.

Ret fantastisk bedrift fordi jeg dårligt kunne stÞtte på benet fÞr fÞrste behandling, og derfor var tÊt på at aflyse rejsen til New York. Også vÊrd at nÊvne, at jeg efter to behandlinger var i stand til at gennemfÞre en konfirmationsfest som blev holdt hjemme og hvor jeg selv stod for maden til 36 gÊster.

Anders hjalp mig desuden med kontakt til akupunktÞr på Manhattan i fald jeg skulle få brug for behandling på rejsen. Det viste sig ikke at vÊre nÞdvendigt, men meget betryggende at rejse med kontaktinfo. til kvalificeret behandler som forud tilkendegav, at hun var tilgÊngelig i de dage jeg evt. ville få brug for behandling.

Jeg har ikke tidligere erfaring med brug af akupunktur - altså lige fraset Frederiksberg Hospitals fÞdsels-igangsÊttende akupunktur, som jeg desvÊrre må melde ikke havde den store effekt.
BesÞget hos Anders og Shenmen virkede på mit knÊ og skulle jeg få brug for smertelindring i anden sammenhÊng, så ville jeg ikke tÞve med at kontakte Shenmen for at hÞre, om det var noget som akupunktur kunne have en gavnlig indvirkning på.

2018幎5月19日

Highly Recommended

I had never tried accupuncture before going to Shenmen. I was in a desperate situation, having lost all my energy and an alarming amount of weight. Despite thorough hospital testing I had no diagnosis and no idea what to do to change my deteriorating condition.
Anders very quickly identified my symptoms as low kidney energy and after 4 sessions I am feeling much better and hopeful of a full and rapid recovery.
I am extremely grateful for the kind, professional and effective treatment and advice I received. I would not hesitate to recommend Shenmen to anybody.

2017幎3月7日
自発的なレビュヌ

God behandling der virker.

Jeg har i flere år lidt af migrÊne, med synsforstyrrelser, kvalme, og hovedpine, der gjorde at jeg ikke kunne andet end at ligge i et mÞrkt rum og vente på at det gik over. Anfaldene kom ca en gang om måneden, og kunne vare ved i uger.
Inden jeg prÞvede akupunktur, havde jeg prÞvet meget andet behandling : kranio sakralterapi, massage, kiropraktor, og, selvfÞlgelig, medicin. Intet af dette havde dog en vedvarende virkning.
Jeg bookede tid hos Shenmen i efteråret 2015. Jeg var til ugentlig behandling et par gange, herefter blev intervallet sat op til 14 dage mellem behandlingerne,- og nu, mirakulÞst nok, går der indimellem måneder imellem.
Når jeg indimellem har migrÊne anfald, er anfaldene slet ikke af samme styrke som fÞr. Oftest har jeg " kun" synsforstyrrelser, uden hovedpine og kvalme, og oftest er anfaldet overstået på 1-2 timer, og jeg kan fortsÊtte min dag. Det har i sandhed gjort en kÊmpe forskel for mig og mit liv!!
Jeg kan varmt anbefale Shenmen akupunktur. Stemningen i klinikken er meget behagelig. Anders formår med professionalisme, og en lun ( jysk) humor at skabe en meget tryg ramme for behandlingen. Og, vigtigst af alt, så virker det.

2017幎1月27日
自発的なレビュヌ

Øjeblikkelig lindring af nakkehold.

Jeg har i flere år lidt RIGTIG meget af nakkehold - som ikke bare smerter lidt ved bevÊgelse - men gÞr mig sengeliggende og fuldstÊndig imobil i flere dage. Kiropraktik og massage har kunne holde det lidt nede - men INTET i forhold til hvad Anders har kunnet gÞre.
Når holdet har sat sig - ringer jeg til Anders og han har formået at få mig akut ind - ind i taxa og afsted til Anders... hvis jeg ville kunne jeg sagtens cykle hjem igen.
Anders har ved brug af cupping, guasha og elakupunktur kunne ta alle store smerter af mit hold, så jeg igen har kunnet lave normale gÞremål og ta på arbejde ... det betyder alverden når man er selvstÊndig.

Jeg kan varmt anbefale Anders til at hjÊlpe dig.

2016幎3月4日

Behandling der virker!

En ÞrebetÊndelse medfÞrte lammelse i venstre side af mit ansigt (facialisparese). Jeg havde hÞrt, at hurtig behandling og genoptrÊning er vigtig lige efter skaden er sket for at undgå varig mén af lammelsen. Derfor kontaktede jeg Shenmen og kom hurtigt i behandling.

I modsÊtning til de lÊger som jeg spurgte om vejledning og hjÊlp, så vidste Anders hvad der skulle til for at genoptrÊne og behandle min ansigtslammelse efterfÞlgende. Igennem de nÊste 4 uger med behandlinger hos Shenmen blev min tilstand markant forbedret.

Med sit empatiske nÊrvÊr, faglige kompetencer og professionelle tilgang til sine klienter, fÞlte jeg mig altid tryg under behandlingerne hos Shenmen.

Jeg er sÃ¥ glad for, at mine behandlinger hos Shenmen har medfÞrt, at jeg nu er helet uden synlige eller funktionsmÊssige mén i mit ansigt. Jeg vil uden tÞven kontakte Anders i fremtiden, hvis jeg fÃ¥r brug for behandlinger. Jeg kan kun anbefale, at du fÃ¥r dine akupunkturbehandlinger hos Shenmen – de virker og han er faglig dygtig!

2015幎3月8日
自発的なレビュヌ

Acupuncture hellped me to cope with the anxiety of flying

Traveling by plane was a common thing for me, because I moved to Denmark 5 years ago and often visit my family back home. However, couple of last flights I had, I experienced emotional and even physical anxiety. I was very worried in my mind about the flight in relation to death and losing the people I love, also experienced high heart rate, could not control myself and almost had a panic attack. I knew that soon I need to have an international flight (for the first time), therefore decided to try acupuncture to make me feel better. After few sessions at Shenmen Akupunktur, which took a month I took a flight from Copenhagen to Toronto. I felt much better physicaly, my body was not so intense, I had a normal heart rate and I could control myself. However, I was still a bit worried in my mind, but believe it must take a longer time to change through pactise of puting yourself in situations you are affraid of and not trying to avoid them.

2014幎3月21日

Virker akupunktur? Tja - jeg havde mine tvivl

Jeg er kronisk smertepatient og har egentlig lÊrt at leve med det. Men hjÊlp fra Glostrup Smertecenter og deraf smertestillende medicin og fÞlgende bivirkninger deraf. Men jeg vil sige, at da jeg kom under kyndig behandling hos Shenmen og akupunktÞr Anders fik jeg et lille håb.
Han gÞr et eller andet, der gÞr, at jeg kan neddrosle min medicin. Jeg får det vÊsentligt bedre og mine nakke/kÊbespÊndinger/hovedpiner bliver helt klart reduceret efter en behandling hos ham.
Jeg kan kun sige at hans behandlinger har hjulpet mig markant i min dagligdag og kan kun til hver en tid anbefale ham. Han ved, hvad han gÞr.
Og lÊgerne på Glostrup Smertecenter er kun glade for at jeg er gået ned i medicin ved hjÊlp af alternativ behandling.
Så min tvivl omkring akupuntur er vÊk - man skal bare sÞrge for at vÊlge en veluddannet en af slagsen, der tager sig den fornÞdne tid - og ved, hvad han gÞr.
Jeg har den fulde tillid til Shenmen og Anders og på sigt håber jeg at drosle mere ned med medicinen.

2013幎11月1日