Jeg har haft besÞg af Isabell, og det har vÊret en rigtig god oplevelse. Hun har gjort et fantastisk stykke arbejde, og det er simpelthen sÃ¥ skÞnt at komme hjem til et skinnende rent hjem. Stor ros... ãã£ãšèŠã
Shiningcare kan i den grad anbefales! Mike er professionel, serviceminded og effektiv. Jeg skrev onsdag aften at jeg Þnskede at fÃ¥ renset min sofa hurtigst muligt, og allerede fredag morgen var min... ãã£ãšèŠã
Jeg vil give Shining Care min aller stÞrste anbefaling. Sofie har gjort rent i vores hjem til meget stor tilfredsstillelse. Jeg tror aldrig jeg selv har fÃ¥et vores gulvklinker sÃ¥ pÊne ð€ Mike har... ãã£ãšèŠã
Altid rengjort til perfektion. Efter at have haft flere rengÞringsfirmaer i vores virksomhed, som ikke har fungeret, har vi endelig fundet den optimale lÞsning. Vores virksomhed er ikke nem at re... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Shining Care hjÊlper med Vinduespuds, RengÞring, Solcellevask, MÞbelrens & TÊpperens. Alt sammen både til private og erhverv.
HulegÃ¥rdsvej 2, 4100, Ringsted , ãã³ããŒã¯
- Telefon: 5116 50 53
- Mail: kontakt@shiningcare.dk
- shiningcare.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Nem bestilling af pudsning
Nem bestilling af pudsning, godt stykke arbejde og en god pris!
Rigtig god service. Glad os smilende
PÊne rene vinduer
Mike er venlig og imÞdekommende
Mike er venlig og imÞdekommende, og vi fik hurtigt lavet en aftale. Trods de mange mange ruder lÞste han opgaven hurtigt og med et smil.
Super fint resultat og rigtig godâŠ
Super fint resultat og rigtig god service. Vi er meget tilfredse.
Super god og venlig service
Super god og venlig service. Kan kun anbefale Shining Care!
Super service og kommunikation!
Jeg har skrevet frem og tilbage medâŠ
Jeg har skrevet frem og tilbage med dem, så snart vi fandt ud af hvad der skulle laves og der bare skulle findes en dag er det ikke lÊngere muligt at komme i kontakt med dem, derfor nåede vi aldrig at lave en aftale. Dårlig service.

Shining Care I/S v/ Mike & Sofie ããã®åç
Vinduerne var ikke rene efter i havdeâŠ
Vinduerne var ikke rene efter i havde vÊret her, men håber de er bedre nÊste gang. Det snakkede jeg med ham om, ham der var her så jeg krydser finger
Flotte ruder og venlige menneskerðð»
Altid rengjort til perfektion
Vores virksomhed er ikke nem at rengÞre, da der er mange rum, brikse, overflader mv.. Men det spiller altså bare når vi mÞder ind om morgenen.
Alle pengene vÊrd - dejlig service og klar kommunikation. Kan kun anbefale!
Flot arbejde
Meget hÞflig, ung mand vaskede mine vinduer til perfektion. Hurtig med at give tilbud, og udfÞre jobbet
Hurtig og effektiv samt fair pris
Super god service
Super god service. Jeg har fået renset en daybed og en tre-personers sofa, og resultaterne er i top!
Fine rene vinduer.
Flot arbejde og overholde aftalen .
Det bedste vinduespudsning viâŠ
Det bedste vinduespudsning vi nogensinde har fÃ¥et efter at vi skiftede til Mike og Sofie!! Kan klart anbefales ðð€©
Godt arbejde
Fantastisk service og guides
Fantastisk service og guides, flotte vinduer, serviceminded personale..