䌁業情報

2. カスタムラベル印刷業者
  3. 包装甚品店
  4. ポスタヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Don't ship like the rest of them, darling. Jouw product is allesbehalve saai, waarom zou je het dan wel zo verzenden? Shipping Studio biedt unieke verzendzakken aan, elegant, edgy of per je eigen design. Een hands on creatief bedrijf dat ervoor gaat zorgen dat jij nooit meer jouw producten in een standaard verpakking hoeft te versturen.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Super fijne ervaring met Shipping

Super fijne ervaring met Shipping Studio! Het is echt top dat je al vanaf 100 stuks kunt bestellen, dat maakt het ook voor kleinere bedrijven heel toegankelijk.Het contact verliep heel prettig en ik werd ontzettend goed geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd echt met me meegedacht.
Ik ga hier zeker vaker bestellen en kan het absoluut aanraden!

2026幎3月18日
5぀星のうち5の評䟡

Ik bestel mijn custom packaging voor al

Ik bestel mijn custom packaging voor al mijn goodies bij Shipping Studio en ik ben echt méér dan tevreden! De service is super vlot, de kwaliteit is top en het allerfijnste: werkelijk alles is bespreekbaar. Geen uitdaging is te groot!
Het is ook nog eens ontzettend leuk om een jonge ondernemer te steunen die dit werk met zoveel zichtbare passie doet. Dat persoonlijke contact en het enthousiasme maken het verschil. Zoek je nog een adresje voor jouw verpakkingen? Niet verder zoeken!
Go go go, Shipping Studio! 🚀

2026幎1月25日

vanaf 100 stuks, top!

Super fijn dat ik vanaf 100st. kan bestellen! We versturen nu alles met Shipping Studio en onze klanten vinden het heel leuk om onze producten in jullie verzendzakken te ontvangen. Wij zijn fan!

2025幎5月29日

Goede kwaliteit

Erg blij met onze verzendzakken. Fijn dat we al vanaf 500 stuks konden personaliseren! Thanks

2025幎4月7日

Shippingstudio からの回答

Graag gedaan Miles! Hopelijk mogen we je snel weer voorzien van nieuwe verzendzakken!

Prettig!

Prettig klantcontact, oplossingsgericht en shipping is iedere afspraak nagekomen.

Het nieuwe materiaal zorgt voor een glimlach bij onze klanten!

Bedankt shippingstudio!

2025幎4月1日

Shippingstudio からの回答

Dankjewel voor je feedback Bastiaan! Het was erg leuk om je te mogen helpen met dit project en wensen je veel succes toe in de toekomst.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden met onze verzend zakken

Zeer tevreden met onze verzend zakken. Mooie kwaliteit en snel geleverd. Goed geholpen met het ontwerp 👍

2025幎3月20日

Shippingstudio からの回答

Dankjewel Rob! De verzendzakken zijn inderdaad erg mooi geworden. We hopen je snel weer te mogen voorzien van nieuw verzendmateriaal.

5぀星のうち1の評䟡

ABSOLUTELY AVOID THIS BUSINESS AT ALL

ABSOLUTELY AVOID THIS BUSINESS AT ALL COSTS

I placed an order and paid my invoice immediately with Bodil on December 4th, 2024. We are talking almost 1000 euros. I ordered shipping material for my new business. Today is March 13th, more than 4 months later, and I still do not have my order.

Every time I reach out, I get an answer after weeks saying, oh, that is so weird, with no apology or no proof of them sending an order. You never receive tracking information, so you never know if or when you will receive your items. These people/person are scammers; they take your money and don't take it seriously that you rely on them and your business cannot start because you are waiting for months and months.

I am forced to take this to to the lawyer and hope this way I will get my money back, but no one will give me those 4 months of stress and losing my time and money I could have made. I cannot express how unacceptable this behavior is, and no one should support this with their money.

2025幎3月13日

Customized verzendmateriaal

Heb customized verzendzakken, stickers en thank you cards laten maken. Ze zijn nog mooier dan ik verwacht had! Ik heb er al meerdere complimenten van mijn klanten over gehad. De service vind ik heel goed; professioneel, snel en behulpzaam.

2023幎3月24日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ