レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb besteld op 08 december, ze zouden leveren rond 15 december. Ik heb tot hiertoe niets ontvangen, ik kan hen niet telefonisch bereiken, vandaag poging via contactformulier. Zulke wachttijden... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Verzending was traag. Kwaliteit minder dan de prijs doet vermoeden en retourneren is al helemaal een drama. Er wordt niet eens gereageerd op mijn verzoek/vraag. Aanvulling; toen er uiteindelijk wel... もっず芋る

2.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Heel tevreden

Niks aan de hand! Ik kreeg mijn paketje binnen de afgesproken tijdsperiode en de 2 truien die er in zaten waren helemaal in orde. Ik snap niet waarom er zo negatief wordt gereageerd op deze site. Er is niks mis mee :)

2022幎12月6日
5぀星のうち1の評䟡

Levertijd meer dan 10 dagen.

Levertijd meer dan 10 dagen.
Product retour gezonden. Geen reactie, bij navraag via de e-mail (want telefoonnummer hebben ze niet) krijg ik een standaard mail dat het product niet is ontvangen en dat ik geen geld retour krijg omdat het product speciaal voor mij gemaakt zou zijn. Dit klopt niet, het was een standaard product in hun shop.
Heel slecht dit! Ik koop hier nooit meer wat!

2022幎10月26日

Bestelling is niet afgeleverd

Bestelling is niet afgeleverd. Track and trace werkte niet, dus pakketje was niet te volgen. Er wordt niet gereageerd op mails en de telefoon wordt nooit aangenomen. De site oogt betrouwbaar, maar niets blijkt minder waar. Er wordt netjes met je gecommuniceerd tot aan het moment dat ze je melden dat je pakketje is verzonden. Als dat vervolgens nooit aankomt, is Shirtcity onbereikbaar.

2022幎7月8日

Oplichterij

Oplichterij! 1 november een shirt besteld en 15 november nog steeds niks binnen. Ondertussen gebeld en gemaild maar ik krijg geen gehoor. Betaling is al voldaan maar ik krijg geen mails over updates of iets dergelijks, helemaal niks.

Zeker niet aan te raden!!!!

2021幎11月15日

TOP TOP TOP (GA ZO DOOR)

Ik herken de problematiek niet die ik lees. Ik heb totaal geen problemen ondervonden met de bestelling (kussensloop) op maat. Heb besteld op 15 juli en werd keurig als brievenbuspakket bezorgd op 20 juli. Werd tussendoor dmv mail op de hoogte gehouden. Kan niet beter toch.

2021幎7月20日

Hopeloos

Helaas ook weer eerst besteld en daarna reviews gelezen fout ! fout ! fout !
1 april besteld en betaald en tot op vandaag niks ontvangen {16 april}
wel netjes een mailtje dat ze het verstuurd hadden maar niks ontvangen nog,
heel jammer omdat het een verjaardag kado was.
nu kan ik geen contact meer met ze krijgen .
weer een les geleerd , vraag me geld terug maar weer geen antwoord Hopeloos !

2021幎4月16日
5぀星のうち4の評䟡

Niks aan de hand!

Had een bestelling gedaan en kreeg keurig bericht dat de bestelling verzonden was, maar geen Track &Trace. Toen ik na 5 dagen nog geen pakketje had en de reviews las, kreeg ik het vermoeden dat ik er ingetrapt was... En twee dagen daarna werd keurig mijn pakketje afgeleverd! Dus ik ben blij. :)

2021幎4月3日
5぀星のうち1の評䟡

2 maanden gewacht op product.

Reageren nergens op, pas toen ik via Paypal m'n geld terug claimde kwamen ze met het verhaal dat het product retourgezonden was omdat ik het niet aangenomen had. Ook niks van een briefje in de bus. Wonder boven wonder de dag dat ze mijn geld moesten teruggeven wordt het product geleverd. Erg slechte service.

2021幎3月10日

Helemaal goed!

Makkelijk om te maken online, een week geleden besteld en nu in huis. Super! Fijne stof, maat is prima.
Als ik toch een minpuntje moet geven is dat ik direct na mijn bestelling geen bevestiging kreeg maar een paar dagen later dat hij in productie was. Doordat ik die niet kreeg ging ik (te laat ik weet het) op trustpilot kijken en zag de slechte reviews staan waardoor ik een beetje schrik kreeg...
Maar in mijn geval klopten de slechte reviews dus niet en heb netjes mijn bestelling mogen ontvangen. Ik zou zeker nog eens bestellen.

2021幎2月5日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ