I lavet en rigtig fin blå T-shirt med nogle hvide tal på til en af mine venner i Bjerringbro. Og han var tydeligvis fuldt ud tilfreds med den.
Vi fik trykt 30 T.Shirts til en firmatur. -De blev helt perfekte! Kommunikation med diverse medarbejdere, bÃ¥de via mail og telefon, var fantastisk og deres serviceniveau fÊnomenalt! T.Shirtsene va... ãã£ãšèŠã
Vi har nu for 3. gang fÃ¥et trykt t-shirt til foreningen. Meget stort udvalg af modeller og vi kunne vÊlge mellem 40 (FYRRE!) forskellige farver. Kvaliteten pÃ¥ t-shirt sÃ¥vel som selve trykket er beste... ãã£ãšèŠã
Havde bestilt en rÊkke t-shirts med bÃ¥de farvetryk samt rent sort eller hvidt tryk. Selve t-shirts var faktisk af fin kvalitet (mÊrket ID Identity T-Time), men selve trykket var ringe. En af T-s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi producere stort set alt inden for print på tÞj. Eget trykkeri med blandt andet Danmarks stÞrste digitale trykmaskine i vores produktion. Bestil online på vores hjemmeside ved nemt at uploade dit design, eller send os en mail. En garanti inden for kvalitet.
SÞren Nymarks Vej 21, 8270, HÞjbjerg, ãã³ããŒã¯
- info@shirtdesign.dk
- shirtdesign.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Blå T-shirt med hvide tal på.
Tydelig fejl på printet
Tydelig fejl på printet - og mildest talt dårlig kundeservice ved henvendelse.
Shirtdesign havde ingen interesse i at gÞre printet om.
Ãv bÞv og glÊdelig jul lyder det herfra
God service og hÞj kvalitet
Professionelt kundeservice, samt vask og print af virkelig god kvalitet.
DesvÊrre ikke muligt at komme til enâŠ
DesvÊrre ikke muligt at komme til en enighed med kundeservice om en vare jeg ikke synes lever op til det bestilte
Altid god service og god kvalitet
Altid god service og god kvalitet. Jeg har brugt dem i mange år.
Super tryk i god kvalitet
Super tryk i god kvalitet. Det samme kan siges kvaliteten af t-shirten
Great quality and service
They replied all my questions. Great quality product, delivered on time. Thanks.
Meget professionel service og kundeservice!
Meget professionel service og kundeservice, jeg vil helt sikkert bruge det i fremtiden!
Lidt forvirring til at starte på
Lidt forvirring til at starte på! Men det hele lykkedes! SÞde til at hjÊlpe
At man skal betale for selv at kÞre udâŠ
At man skal betale for selv at kÞre ud til butikken, selv gå ind i butikken, selv at finde sin t-shirt på en intetsigende reol, hvor man skal kigge diverse folks forskellige t-shirts der ligger klar til at blive afhentet - uden betjening... det trÊkker altså bare ned.
Det er en for lav måde at tjene penge på. Det er en skuffende måde at tjene penge på.
T-shirten var fint, intet at kommentere på der, den kan få sine 5/5 stjerner. Det er udelukket afhentningen der trak ned.
Fin service
Jeg har fået en levering i dag, på 2 t-shirts og en hoodie fra Shirtdesign.dk.
Jeg har handlet hos dem flere gange og jeg har altid vÊret tilfreds med deres produkter ( med mine egne design trykt på), men denne gang var der en fejl.
Trykkene så rigtig flotte ud, men på hoodien så trykket skÊvt ud i bunden.
Jeg sendte så et billede af det til Shortdesign.dk, og har nu fået svar på min henvendelse. De trykker mig en ny! Der var ikke noget pjat eller noget bÞvl fra deres side. Blot en konstatering af at trÞjen er skÊv, og besked om at jeg får en ny. Jeg er en happy camper, og godt tilfreds med både deres produkter/tryk, og deres kundeservice.
P.S. Når jeg trykker på linket i mailen fra dem ift. at anmelde dem på Google eller trustpilot ryger jeg ind på "Nemprint.dk A/S". Men, det er shirtdesign.dk jeg har bestilt trÞjerne hos, og deres kundeservice jeg har henvendt mig til.
Har fÃ¥et lavet 2 forskellige T-shirtâŠ
Har fået lavet 2 forskellige T-shirt med Tryk . Fint arbejde - meget tilfreds .
Enormt fornem service
Enormt fornem service! Trods en ordre på kun 4 stk kunne de producere dem fÊrdig på få timer. KÊmpe anbefalinger herfra hvis man skal have lavet sine egne t-shirt.
God kvalitet og ankom til tiden
Var perfekt til det jeg skulle bruge det til og billigere end andre
Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice. Hurtig hjÊlp til tekniske spÞrgsmÃ¥l ð