äŒæ¥ãåçããŸãã
De site is makkelijk te bedienen en kom je er niet uit , dan is er een goede communicatie, goed materiaal wat jezelf uitzoekt , ja dit is top , de 2e x al weer
äŒæ¥ãåçããŸãã
Maandag Nacht besteld - Woensdag in huis. Gekozen voor een Polo aan beide kanten laten drukken. Express levering was niet goedkoop maar de productie vindt ook niet plaats in Nederland. Achteraan gema... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kortingen bij hogere aantallen ⢠snelle voorraadverzending
ãã§ã³å ±ååœ
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Prima shirt met letters zoals getoond. Jammer dat de prijs zo hoog ligt, anders had ik zeker vaker besteld

Shirttuning ããã®åç
Really helpful and communicative personnel. Responded well to requests and delivered on time. The price was very friendly too.

Shirttuning ããã®åç
De shirts zijn super mooi de opdruk ziet er mooi uit.
En wil zeker vaker bij jullie een t shirt laten bedrukken met een foto.

Shirttuning ããã®åç
Ik heb nu twee keer een shirt laten bedrukken met een ontwerpje dat ik simpel met chatgpt had gemaakt en beide keren was het resultaat prachtig. Ondanks dat ik het goedkoopste zwarte t-shirts uit de collectie koos is de kwaliteit verrassend goed en de bedrukking zit er mooi en stevig op. Ik bestel voortaan voor ieder feestje een nieuw shirt en loop er altijd origineel bij ðªð»

Shirttuning ããã®åç
Oeverloos mailen over het zogenaamd niet ontvangen logo. Nu 5x gezonden. Zijn dit nu Tjechen? Ik krijg rare antwoorden zoals het is besproken met een collega. Ik heb wel betaald maar krijg niets geleverd. Eigenlijk nog nooit zoiets slechts meegemaakt op het net. Echt heel vervelend want het was een kerstkadotje.

Shirttuning ããã®åç
T shirt is verstuurd en kwijt geraakt bij PostNL. Die verwijzen me naar de afzender, omdat alleen die een onderzoek kunnen starten en Shirttuning weigert dit gewoon.
Dus geld kwijt, geen cadeautje meer op tijd voor Sint ondanks ruim op tijd besteld...
Dat er iets mis gaat met de post kan, maar help dan! Slechte service.

Net 2 shirts binnengekregen, super kwaliteit en snelle levering

Shirttuning ããã®åç
Opzich is het een prima shirt om als bijvoorbeeld een grappig cadeau te geven. Ik had echter wel iets betere kwaliteit verwacht voor een shirt van â¬20. De stof is redelijk doorschijnend en de foto die erop staat voelt er erg op geplakt.
Al met al, niet super slecht, maar ik had het beter verwachtâŠ

Shirttuning ããã®åç
Super schnelle Lieferung und super QualitÀt der Shirts. Einfache Bedienung und Handhabung des Shirt Creators.
Gerne wieder.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ