レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Eerst bevestiging gehad dat alles onderweg was. Daarna een mail dat de bestelling niet meer op voorraad was en een mail gekregen om mijn bankrekening kenbaar te maken. Nog steeds mijn geld niet teru... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Recent 22 van de boxen besteld. - Snelle levering - Mooi product - Makkelijk in elkaar te zetten - Handige instructievideo op de site - Snelle reply van support team bij vragen - Goede serv... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Op de website staat dat als je voor 16 uur besteld de bestelling de volgende dag in huis hebt. Echter heb ik tot op heden nog niks ontvangen
 Dit ook nagevraagd bij de klantenservice. Tot op heden... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Great transparant shoe boxes with lateral side view. Easy to assemble and stackable, also nice detail is the little magnet to open and close the door.

䌁業情報

1. eコマヌス代理店
  2. むンテリア デザむン店
  3. ファッション アクセサリヌ店

圓該䌁業による蚘述

ShoeBlockX verkoopt de beste sneaker boxen en accessoires zoals shoecaps en sneakergerelateerde sleutelhangers. ShoeBlockX verkoopt ook via Bol.com. Wij leveren kwaliteit producten en wij doen ons uiterste best onze klanten snel en correct service te verlenen.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Niet te bereiken

Dit ook nagevraagd bij de klantenservice. Tot op heden heb ik daar echter nog niks van vernomen..

Vervolgens wordt er al wel naar een review van het product gevraagd. Maar ik kan moeilijk een review schrijven als je iets wel betaald hebt maar niet hebt ontvangen

2024幎4月17日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち2の評䟡

Vóór 16.00 besteld

Vóór 16.00 besteld, volgende werkdag in huis, dit staat boven aan op de website, na dit gezien te hebben vorige week donderdag vroeg een bestelling geplaatst, zodat ik deze vrijdag mocht ontvangen, echter heb ik mijn bestelling nog niet mogen bewonderen, hier contact over gezocht maar tot op heden geen reactie gekregen, vervolgens krijg ik wel een email hoeveel sterren ik Shoeblockx wil geven, lastig zonder dat ik mijn bestelling heb mogen ontvangen.

In het verleden besteld bij Shoeblockx, en tevreden met de Sideways boxen, alleen zeer telleurstellend hoe dit nu gegaan is.

2024幎3月28日
ShoeBlockX ロゎ

ShoeBlockX からの回答

Dank voor je review Niels, alleen jammer dat je dan niet vermeld dat we wel een extra item hebben toegevoegd...

Wanneer er een bestelling is geplaatst, zijn er automatische berichten die worden verstuurd. Waaronder de vraag om een review.

Top!

Recent 22 van de boxen besteld.
- Snelle levering
- Mooi product
- Makkelijk in elkaar te zetten
- Handige instructievideo op de site
- Snelle reply van support team bij vragen
- Goede service

2 van de boxen waren met schade geleverd. Contact opgenomen en binnen twee dagen 2 nieuwe boxen ontvangen.

Alles bij elkaar een zeer prettige ervaring!

2022幎9月7日

Wat een topaankoop!

Wat een topaankoop!

Ik heb er gelijk 10 besteld. Het in elkaar zetten ging erg makkelijk. Echter zaten er bij 2 "deurtjes" van de 10 een scheurtje/ barst in. Maar alsnog erg te spreken over de kwaliteit!

2022幎7月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス