Virkelig god service! Jeg besÞgte Jeres butik for et par uger siden! Mega god betjening af en virkelig serviceminded fyr - Skal siges at alle ekspedienterne var meget imÞdekommende. Jeg fik... ãã£ãšèŠã
Udelukkende rosende ord herfra. Bestilte et par sneakers som jeg lÊnge havde ledt efter, fredag sidst pÃ¥ eftermiddagen og modtog dem allerede dagen efter omkring middag. Kyndig vejledning i pakken til... ãã£ãšèŠã
Tusind tak for lynhurtig levering, opdateringer pÃ¥ ordre status og nogle lÊkre sneakers, der pÃ¥ alle mÃ¥der lever op til mine forventninger, har allerede lagt en ny ordre med et par sko til min datter... ãã£ãšèŠã
Hurtig levering
Hurtig levering. Modtog mine Keen Jasper Zionic dagen efter. Handler 100% hos jer igen! :)
KÊmpe anbefaling
Lyn hurtig levering, havde varen dagen efter. Gode priser. Har også en gang besÞgt butikken og så hÞflig betjening. Handler gerne igen. KÊmpe anbefaling
Bestilt en fredag eftermiddag og havdeâŠ
Bestilt en fredag eftermiddag og havde skoene dagen efter. Lyn hurtig og tracking hele vejen. Jeg anbefaler ðð»ðð»ðð»
Hurtig levering, nem ombytning, god kundeservice
Fint udvalg. Gode priser.
FuldstÊndig uovertruffent kundeservice.
Hurtig kontakt med kundeservice. Vi skulle bytte til en anden stÞrrelse, det gik glidende. De nye sko kom hurtigt og pengene retur for de returnerede hurtigt. Store anbefalinger herfra.
Rigtig flot service fra Shoe Chapters à rhus
Rigtig flot service fra Shoe Chapters, à rhus. Alt har fungeret perfekt lige fra ordre (web) af sko, telefonisk stÞtte og vejledning. Sko skulle byttes pga anden stÞrrelse, hvilket blev klaret hurtigt. Penge retur da Shoe Chapters modtog det fÞrste par sko og tilbagebetaling samme dag. Virkelig, virkelig flot service, så skalaen sprÊnges med 5 stjerner, så I burde få 10 stjerner. Vi anbefaler firmaet.
KÊmpe god service
KÊmpe god service. Bestilte sneakers lige op til jul. Modtog nÊste dag.
Måtte desvÊrre returnere da stÞrrelse ikke passede. Modtog tilbagebetalinge allerede samme dag, som de modtog pakke.
Virkelig god service
Hurtig levering
KÞbte et par sko fredag frokosttid og fik dem leveret lÞrdag morgen. Helt vildt hurtigt hvilket var perfekt.
Hurtig levering
Nemt at bestille, pakkede og fik tracking samme dag. 3 dagen havde jeg mine sko.
Hurtig levering og gode priser
Gratis fragt, gode priser og leveret pÃ¥ en dag! KÊmpe anbefaling herfrað
Rigtig god service
Rigtig god service. Skulle sende en vare retur og det gik som smurt. Blev ringet op og guidet fint igennem processen. Rigtig hurtig levering også
Virkelig god service!
Virkelig god service!
Jeg fik kÞbt dem for små.
Bor desvÊrre langt fra Ã
rhus så ringede en uge efter og bestilte et par stÞrre.
Vildt god modtagelse pr telefon af en Sille/eller Silke - SÃ
serviceminded og sÞd.
Dem havde jeg med posten dagen efter.
De andre solgte jeg bare selv.
Dig som ejer butikken kan vÊre VIRKELIG stolt af dit personale.
Jeg er selv leder i butik og meget imponeret.
De bedste anbefalinger til Shoe Chapter i Ã
rhus
Fantastisk kundeservice!
Jeg havde bestilt et par New Balance sko i en str 41,5, hvor jeg dagen efter modtager et opkald omkring at de havde haft en lagerfejl, og desvÊrre ikke havde den pågÊldende sko.
Jeg bliver så tilbudt at vÊlge samme sko i en anden farve, hvortil de dÊkkede de ekstra omkostninger da den nye sko kostede 100 kr mere end den fÞrste jeg havde bestilt.
Alt i alt god kundeservice- meget tilfreds!
Min parke kom hjem til mig indenâŠ
Min parke kom hjem til mig inden 48timer efter jeg havet bestilt. Skoen er god kvalitet og god kundeservice. Jeg bestilte den forskeres stÞrelse og var i tvivl om hvad jeg skulle gÞre sÃ¥ skrev til deres mail hvor en sÞd mand svaret tilbage. Tak for nye gode sko âºïž
Billigere end butik og lynhurtig levering
Lynhurtig levering. Bestilte omkring klokken 13 og dagen efter kunne de hentes klokken 14 i en pakkeshop. Derudover var skoene billigere end i skobutikkerne, så kun en positiv oplevelse. Jeg vil klart handle der igen.
Returnering ð€
KÞbte et par sneaker der lige var udkommet, de blev hurtigt modtaget ðð»desvÊrre kunne jeg ikke passe demð¥²og returnering var drÞn hurtig ð¥°ðªð»
Super serviceðð»
Fantastisk service og hjÊlpsomâŠ
Fantastisk service og hjÊlpsom medarbejder!
Jeg havde en lidt speciel sag med et par sko, jeg havde haft i noget tid, og var i tvivl om, om det overhovedet kunne lade sig gÞre at få dem byttet. Heldigvis blev jeg mÞdt af Jakob hos Shoe Chapter, som var utrolig imÞdekommende og professionel hele vejen igennem.
Han tog sig tid til at forstÃ¥ situationen, var lÞsningsorienteret og sÞrgede for, at jeg gik derfra med en rigtig god oplevelse â og et nyt par sko. Det er sjÊldent, man oplever sÃ¥ god kundeservice, og jeg fÞler mig virkelig godt behandlet.
KÊmpe ros til Jacob og hele Shoe Chapter-teamet â jeg handler helt sikkert hos jer igen!
GREAT Staff great prices
GREAT Staff great prices, great variety
Perfekt handel
Jeg bestilte et par sneakers kl 16 - dagen efter kl 12 var de klar til afhentning i pakkeshoppen. Super flotte sko, her handler jeg med glÊde igen.