レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Also Anfangs war ich skeptisch, darum hab ich erstmal nur eine Testbestellung gemacht. Aber ich war sehr ÃŒberrascht als es heute angekommen ist kann die Seite nur empfehlen

5぀星のうち5の評䟡

(AANGEPAST) Vaker hier besteld en ging eigenlijk altijd goed. Bij mijn laatste bestelling is mijn pakketje niet geleverd. Zowel bij UPENDS en DHL gemeld. Hoewel beide partijen eerst naar de ander wez... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestelling nooit verzonden! Op 28 Januari een order geplaats die nooit is aangekomen. Contact krijgen is haast onmogelijk en als het lukt word je niet geholpen of serieus genomen.

5぀星のうち5の評䟡

Naar aanleiding van onderstaande review heeft Upends contact met mij opgenomen en op hun kosten opnieuw geleverd. Heel fijn. Alles opgelost, prima product. Bestelling nooit ontvangen!!!! Besteld o... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子タバコ店

圓該䌁業による蚘述

【Markenversprechen】 UPENDS – Die globale E-Zigarettenmarke mit dem Anspruch an ein unÃŒbertroffenes Produkterlebnis. 【Produktportfolio】 ① Einweg-E-Zigaretten: 12.000–60.000 ZÃŒge ② NachfÃŒllbare E-Zigaretten ③ Offene Systeme ④ UPENDS E-Liquids 【Vertriebsnetzwerk】 Wir beliefern EinzelhÀndler und GroßhÀndler in der gesamten EU. 【Servicegarantie】 ✅ 100% Originalprodukte direkt vom Hersteller ✅ 1-3 Tage Expressversand ab Deutschland ✅ Zahlung per PayPal & Kreditkarte ✅ Sorgenfreie RÃŒckgabe & KÀuferschutz Jetzt besuchen: www.shop-upends.de 【Aktionsangebot】 5 StÃŒck kaufen → 1 gratis (limitierte Geheimauswahl) 7 StÃŒck kaufen → 2 gratis (limitierte Geheimauswahl) 10 StÃŒck kaufen → 2 gratis + Geschenkbox + kostenloser Versand

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Also Anfangs war ich skeptisch

2026幎5月9日

UPENDS DE からの回答

Vielen Dank fÃŒr die tolle Bewertung! Es freut uns sehr, dass Ihre Testbestellung Sie positiv ÃŒberrascht hat und alles gut angekommen ist. Danke fÃŒr Ihre Empfehlung und Ihr Vertrauen!

Der UP 8 hat eine wunderbare QualitÀt

Der UP 8 hat eine wunderbare QualitÀt. Es ist leicht dran zu ziehen und es kommt sehr viel dampf. Der Geschmack ist sehr intensiv und schmeckt nicht kÌnstlich.

2026幎5月2日

Vielen Dank fÃŒr Ihr tolles Feedback! 😊
Es freut uns sehr, dass Sie mit dem UP8 so zufrieden sind – viel Freude weiterhin beim Dampfen!

Versandzeit war Ok

Versandzeit war Ok. Sehr kulant und VerstÀndnisvoll gegenÌber des Kunden. Freundlicher netter Kontakt mit dem Service.
Wenn die Preise passen werde ich wieder hier bestellen

2026幎4月3日

Vielen Dank fÃŒr Ihr tolles Feedback! 😊
Es freut uns sehr, dass Sie mit unserem Service zufrieden sind. Wir geben weiterhin unser Bestes – und hoffen, Sie bald wieder bei uns begrÌßen zu dÃŒrfen!

Hier meine 2 Erfahrung

Hier meine 2 Erfahrung. Ich habe zwischenzeitlich andere Produkte getestet. Und ich muss sagen geschmacklich und preislich gibt es definitiv keinen besser. Kann es absolut nur empfehlen

2026幎4月8日

UPENDS DE からの回答

Vielen Dank, lieber Michael, fÃŒr Ihre tolle Bewertung und dass Sie Ihre Erfahrungen mit uns teilen! 🙌

Es freut uns sehr zu hören, dass Sie auch im Vergleich zu anderen Produkten so Ìberzeugt von Geschmack und Preis-Leistung sind. Genau das ist unser Anspruch bei UPENDS.

Ihr Feedback bedeutet uns wirklich viel und motiviert unser Team jeden Tag aufs Neue.

Viel Freude weiterhin mit unseren Produkten – und nochmals vielen Dank fÃŒr Ihre Empfehlung! 😊

Excellent customer support

I ordered a vape hers, came nicely packed and felt premium. However it also showed immediate problems,I contacted customer support and they’ve been nice, sending a new one my way

2026幎3月24日

UPENDS DE からの回答

Great to hear everything was handled well! Thanks for your feedback and for giving us the chance to make it right — enjoy your new device 😊

Fraud

Ideal payment is no longer available. I received an email with Bank of China account number:
Zhejiang Chouzhou Commercial Bank Co., Ltd
NRA1570200201............... They haven't shipped the product. They don't respond to emails.
Funny. You ask for email contact in the comments, but you still don't reply to emails.
Fraud.

2026幎3月13日

Update
We’re sorry to hear your concerns. We have carefully checked our support inbox but couldn’t find any email related to this issue under the provided name.

It’s possible that messages sent from certain email providers may not be delivered successfully. To assist you as quickly as possible, please contact us directly via our official support email: support@shop-upends.nl
and include your order number and payment proof.

Alternatively, you may share your order number here (without sensitive details), and we will proactively look into your case. We will make sure this is properly resolved.

Before
We’re sorry to hear this. iDEAL is temporarily unavailable due to a technical issue, and we’re working to restore it as soon as possible.

We couldn’t find any matching order or inquiry under this information. Please contact us at support@shop-upends.nl
with your order and payment details so we can investigate and resolve this for you as quickly as possible.

5぀星のうち5の評䟡

Ik had mijn oude postcode ingevoerd en

Ik had mijn oude postcode ingevoerd en mijn pakket was daarom niet aangekomen.
Terug gestuurd naar land van herkomst, zonder extra kosten of elders hebben ze de moeite genomen om mijn pakket weer te laten bezorgen op het juiste adres
Tevreden!!

2026幎3月7日

UPENDS DE からの回答

Bedankt voor je begrip en geduld! Fijn dat we het alsnog konden oplossen en je pakket correct is aangekomen 😊

Probleem opgelost

Bestelling nooit ontvangen!!!! Besteld op 30 januari, op 31 januari is de bestelling zogenaamd verzonden en “geprobeerd” af te leveren. Er is nooit afgeleverd. Heb geprobeerd contact te krijgen, meerdere klachten ingediend en mails gestuurd, maar geen reactie. Geld gewoon kwijt.

2026幎1月29日

UPENDS DE からの回答

Het spijt ons dit te lezen.

Volgens onze gegevens is de bestelling verzonden, maar het lijkt erop dat er iets mis is gegaan bij de levering. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Wij kunnen op dit moment geen eerdere contactaanvraag onder deze naam terugvinden.
Wilt u ons alstublieft uw bestelnummer en contactgegevens sturen via e-mail? Dan lossen wij dit zo snel mogelijk voor u op.

Wij nemen dit soort meldingen zeer serieus.

Bestelling nooit verzonden!

Bestelling nooit verzonden!

2026幎2月10日

UPENDS DE からの回答

Het spijt ons dat u deze ervaring heeft gehad.

Volgens ons systeem is uw bestelling verwerkt, maar wij willen dit graag persoonlijk voor u controleren.

Wij kunnen op dit moment geen openstaande klacht onder deze naam terugvinden.
Wilt u ons uw bestelnummer sturen? Dan zorgen wij direct voor een duidelijke oplossing.

Wij helpen u graag verder.

5぀星のうち5の評䟡

Eerste bestelling bij upends,super!!

Eerste bestelling bij upends,
Heel snel mail over aankoop en verzending.het bestelde artikel was er al in 3dagen!
Na wat teleurstelling van mijn kant over de duur van het gebruik van de vape,heb ik contact gezocht en verteld dat ik niet tevreden was.ik was eerlijk gezegd wat sceptisch ,maar
na wat uitleg over de nieuwe versie van deze vape,is mij een hele goede oplossing aangeboden.ik ben heel tevreden .
Voor mij is Upends een uiterst betrouwbaar bedrijf met een goede en snelle service en verzending,en een hele goede klantenservice.
Aanrader👍

2026幎1月30日

UPENDS DE からの回答

Wat fijn om dit te lezen 😊

Goed om te horen dat uw bestelling zo snel is geleverd.
Bedankt ook dat u contact met ons opnam toen u niet helemaal tevreden was.

Fijn dat we samen tot een goede oplossing zijn gekomen.
Uw vertrouwen en aanbeveling waarderen we enorm!

5぀星のうち2の評䟡

Vape kapot na 4 dagen

Snelle levering van 2 vapes, bezorgkosten vond ik zelf best hoog. 1 vape kapot na 4 dagen wat ik snel vind voor een 30k vape.

2026幎1月18日

UPENDS DE からの回答

Vervelend om te horen dat één van de vapes al na 4 dagen kapot is gegaan — dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Stuur ons gerust even een bericht met je bestelnummer, dan kijken we meteen mee naar een oplossing.

Super goed geholpen

Super goed geholpen, als een paar keer besteld alleen bij de laatste bestelling zat er helaas een kapotte tussen ( kan gebeuren) contact opgenomen via whatsapp supersnel en vriendelijk geholpen. Kon kiezen of ik een nieuwe wilde of een coupon dus dat is ook helemaal top.
En de vapes zijn ook echt goed

2025幎12月30日

UPENDS DE からの回答

Dank u wel voor uw mooie en uitgebreide review!
Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen en dat het probleem snel en naar wens is opgelost. Wij stellen uw vertrouwen en uw herhaalde bestellingen zeer op prijs. Veel vape-plezier gewenst!

Bestelling niet ontvangen

(AANGEPAST)
Vaker hier besteld en ging eigenlijk altijd goed. Bij mijn laatste bestelling is mijn pakketje niet geleverd. Zowel bij UPENDS en DHL gemeld. Hoewel beide partijen eerst naar de ander wezen heeft UPENDS dit passend opgelost. Hoewel zij er niks aan konden doen hebben ze uit coulance de bestelling opnieuw en zonder kosten opgestuurd en deze heb ik netjes ontvangen.

2025幎12月12日

UPENDS DE からの回答

Dank u wel voor het delen van uw ervaring.
Het spijt ons oprecht dat deze situatie zo is verlopen. Wij zijn inmiddels met u in contact en werken actief aan een passende oplossing. Mocht u nog aanvullende vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

5぀星のうち5の評䟡

Goede service nadat ik een kapotte vape had gekregen. Kreeg er 1 gratis.

2025幎12月17日

UPENDS DE からの回答

Dank u wel voor uw feedback!
Fijn dat we het probleem snel voor u konden oplossen. Service staat bij ons voorop.

Probeerde het uit

Probeerde het uit omdat ik met paypall kon betalen. Het is na 3dagen geleverd. Word per mail goed op de hoogte gehouden incl track and trace. En de vapes zijn ook goed.

2025幎12月13日

UPENDS DE からの回答

Dank u wel voor uw uitgebreide review!
Fijn om te horen dat alles duidelijk en snel is verlopen en dat u tevreden bent met de producten.

5぀星のうち5の評䟡

Also bei Problemen immer eine schnelle

Also bei Problemen immer eine schnelle Lösung , schneller Versand und bin bisher immer zufrieden mit dem Shop klare Empfehlung

2025幎12月9日

UPENDS DE からの回答

Vielen Dank fÃŒr Ihr Vertrauen und Ihre Empfehlung!
Es freut uns sehr, dass Sie mit unserem Service und der schnellen Lösung zufrieden sind.

Sehr gute Vapes

Sehr gute Vapes GeschmÀcker sehr gut schneller Versand.

2025幎11月24日

UPENDS DE からの回答

Vielen Dank fÃŒr Ihre Bewertung!
Schön zu hören, dass Ihnen sowohl die GeschmÀcker als auch der schnelle Versand gefallen haben.

Heel erg goed

Heel erg goed. Goed smaken. Top kwaliteit 😃👍

2025幎11月20日

UPENDS DE からの回答

Dank u wel voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de smaken en kwaliteit 😊

Top shop

Top, snel geleverd en goede kwaliteit

2025幎10月8日

UPENDS DE からの回答

Dank u wel voor uw positieve beoordeling!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit. Graag tot een volgende keer!

5぀星のうち5の評䟡

Hier macht man nichts falsch!!!!

Zuerst waren wir uns nicht sicher, haben so als Testkauf 4 Vapes bestellt, zu unserer Überraschung sind diese wirklich sehr schnell und sicher angekommen. Können nur wÀrmstens empfehlen!!! DİE BESTELLUNGEN WERDEN FOLGEN.... VİELEN DANK UPENDS-TEAM!!!! :)))

2025幎9月26日

UPENDS DE からの回答

Vielen herzlichen Dank fÃŒr Ihre tolle RÃŒckmeldung!
Es freut uns sehr, dass Sie mit Ihrer ersten Bestellung so zufrieden waren. Willkommen bei UPENDS – wir freuen uns auf Ihre nÀchsten Bestellungen!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。