Shop Dierenoase レビュヌ 7

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

En 1 ster is nog veel teveel...VEEL TEVEEL

En 1 ster is nog veel teveel. Hij leveren een krabbelring die binnen enkele uren kapot is en het is mijn schuld. Klarna heeft een gedeeltelijke terugbetaling afgedwongen bij Dierenoase en nu zijn ze boos en beginnen ze mij te beschuldigen dat ik ze lastig val omdat ik geen geld ga betalen voor een ondeugdelijk speelgoed wat binnen enkele uren kapot is. Oh neeee toch niet....mijn schuld. 🀮 dit is hun lieve brief aan mij. Ik wil die rommel terugsturen maar dat mag niet want ik lieg erover....ik heb fotos dat het kapot is. Maar mijn schuld.

Hier volgt hun antwoord op mijn email dat ik niet akkoord ga.

Sinie,

We hebben uw bericht gelezen, maar we gaan hier verder geen tijd meer aan verspillen. Het geschil is namelijk al lang afgerond. De bank heeft ons bewijs volledig geaccepteerd en heeft duidelijk aangegeven waar de fout ligt – en die ligt bij u.

Als u een gedeeltelijke terugbetaling heeft ontvangen, is dat waarschijnlijk een aalmoes van de bank geweest om u eindelijk stil te krijgen met uw onzin, niet omdat u gelijk had.

Wij accepteren absoluut geen retourzending meer en u krijgt van ons geen cent meer terug. Wij zijn helemaal klaar met uw leugens en dit gedrag. Zoek alstublieft een andere hobby in plaats van ons lastig te vallen.

Dit is ons laatste bericht over deze kwestie. Wij reageren hier niet meer op.

DierenOase

On Wed, 13 May 2026 at 16:59, Sinie van Rooij
wrote:
Hallo

Waarom heb ik maar een gedeeltelijke terugbetaling ontvangen. Ik moet nog steeds € 9,49 betalen.

Ik ga daar niet mee akkoord.
Ik wil een retourzending doen en daarna ook het restbedrag terug krijgen.

Mvg
Sinie v Rooij

Blijf weg bij deze OPLICHTERS. GEEN GARANTIE EN ZE DOEN NIET AAN KLANTVRIENDELIJKHEID.

JE BENT GEWAARSCHUWD. DOE ERMEE WAT U WIL MAAR ZE ZIJN ZEER ONBETROUWBAAR.

HET ZIJN OPLICHTERS. Koop en wordt bedrogen.

2026幎5月13日
5぀星のうち5の評䟡

Na eerst het verkeerde product binnen

Na eerst het verkeerde product binnen gekregen te hebben en daarna de review gelezen te hebben, hield ik mijn hart vast.
Maar na een mail gestuurd te hebben, heb ik snel een reactie ontvangen met daarin excuses en mocht ik het kattenspeeltje houden en was binnen 2 dagen mijn juiste bezorging binnen. Ik mag dus niet klagen!

2026幎5月2日
5぀星のうち1の評䟡

Nog niet eens 1 ster waard.

Nog niet eens 1 ster waard.

Oplichters? Reageren niet op de mail.
Retourneren is een leugen blijkbaar.

Raadpleeg altijd eerst Trustpilot, heb ik niet aan gedacht.

€29.95 betaald en kwijt?

Heb vanmiddag opeens een reactie op mijn mail gekregen, kan mijn artikel terugsturen met kosten verzending voor mijn rekening naar een adres in Zeewolde.
Vertrouw ik dat? Niet helemaal maar ik waag de kans een anders kom ik hier weer terug.

2026幎4月26日
5぀星のうち1の評䟡

Belofte dat je gratis kunt retourneren is niet waar!

Niemand kan er iets aan doen dat mijn kat van 8 maanden niet speelt met de KrabbelKring die ik voor hem had gekocht bij Dierenoase.
Maar zoals in de advertentie stond is dat geen probleem want je krijgt gewoon je geld terug.
Nou vergeet dat maar! want je moet om te retourneren een bestelnummer of pakbon bijvoegen, wat je nooit ontvangen hebt!
Ook moet de verpakking nog origineel zijn, ook onmogelijk wanneer je de KrabbelKring in elkaar hebt gezet!
Wanneer je hierover mailt krijg je geen antwoord. Kortom, één grote teleurstelling en je bent gewoon je geld kwijt. De KrabbelKring is ook nog eens veel duurder dan bijvoorbeeld bij de Action of Temu.
Mijn advies, niks bestellen bij deze oplichters. Hopelijk zijn ze trots om zo hun geld te verdienen. Had ik maar eerder op Trustpilot gekeken, want er staat niet één goede review over deze zogenaamde ondernemers.

2026幎4月21日

Oplichters

Wat een vies bedrijf is dit zeg. Ik had silver vine kauwstokjes besteld en 25 euro betaald en ik heb nooit geen bevestiging in mijn mail gehad terwijl die aangaf dat de bestelling binnengekomen is. Proberen contact te krijgen en ze reageren nergens op! Echt ga niet kopen bij dit bedrijf het zijn oplichters!!

2026幎4月13日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ