レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Nem bestilling. Super hurtig levering af smukt armbånd, på trods af jeg havde lavet fejl ved bestillingen. Meget imÞdekommende kunde service rettede min fejl og sendte uden forsinkelse.

䌁業が回答したした

Med lyn ekspedition, nÃ¥ede jeg lige at fÃ¥ julegaver hjem i sidste Þjeblik - TAK! De fineste stjernetegn krystal sÊt til mine drenges kÊrester :-) Og den lÊkreste store flotte Ametyst Altid lÊkr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Sent fredag eftermiddag havde bestilte en armbÃ¥nd online til min kone for vores bryllupsdag. Inden for en time blev jeg kontaktet pr. mail angÃ¥ende i hvilken stÞrrelse det skal fremstilles osv. Vi sk... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝食デザむナヌ
  2. ギフト ショップ

圓該䌁業による蚘述

Hos Shop Villa Lovis håndlaver vi dine krystal smykker, så de passer på mål. Vi tilbyder personlige smykker, krystaller og andre fine sager. Vi håndplukker vores materialer og krystaller, så alt er i fineste kvalitet. Shop Villa Lovis leverer altid hurtigt. Vi samler på glade kunder, og har derfor altid hurtig og venlig kundeservice.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

48件のレビュヌ

Nem bestilling

Meget imÞdekommende kunde service rettede min fejl og sendte uden forsinkelse.

2026幎5月6日

Shop Villa Lovis からの回答

Mange tak Lis, tak fordi du tager dig tid til at skrive, det betyder virkelig meget :)

Hurtig levering og fantastisk smukt

Hurtig levering og fantastisk smukt armbånd.overvejer at kÞbe flere, eks. fiskens tegn og numerologi armbånd. pris og kvalitet er også ok

2026幎4月17日

Shop Villa Lovis からの回答

Endnu en gang tak fordi du tager dig tid til at skrive så fine ord. Det betyder virkelig meget :)

Lyn ekspedition og LÆKRESTE julegaver!

Med lyn ekspedition, nåede jeg lige at få julegaver hjem i sidste Þjeblik - TAK!
De fineste stjernetegn krystal sÊt til mine drenges kÊrester :-)
Og den lÊkreste store flotte Ametyst
Altid lÊkre varer og unboxing oplevelse i top!

2025幎12月22日

Shop Villa Lovis からの回答

Tusinde tak Trine, hvor dejligt vi nÃ¥ede det hele. Og tak fordi du tager dig tid til at skrive 🀗

Super service, hurtig levering

Æstetisk, smukke og lÊkre varer. God service og hurtig levering ..
Man kan mÊrke de har hjertet med i det de laver.

2025幎12月14日

Shop Villa Lovis からの回答

Tak Betina, det er virkelig dejligt at hÞre! Det er prÊcis det, vi har :) Vores lille butik betyder utrolig meget for os, og det er altid dejligt at vide, når andre mÊrker, vi gÞr os umage. Tak for dine ord :)

Meget fine armbånd og virkelig god service

Har lige modtaget det fineste og smukkeste armbånd fra Villa Lovis. Kristine var tilgÊngelig og hurtig til at svar på mail og jeg modtog armbåndet allerede to dage senere. Jeg havde bestilt en stÞrrelse for lille, og det fik jeg ombyttet lynhurtigt og uden problemer. Jeg kan varmt anbefale Villa Lovis.

2025幎12月6日

Shop Villa Lovis からの回答

Mange tak Camilla, tak for de fine ord og jeg beklager den sene respons. Dejligt du vil anbefale os, det betyder alverden 🀗

Min varmeste anbefaling.

Villa Lovis har de smukkeste smykker og en helt fantastisk kundeservice samt lynhurtig levering. Her vil jeg handle fremover.

2025幎10月8日

Shop Villa Lovis からの回答

Tusinde tak Else :) Af en eller anden grund har vi fÃ¥et overset nogle af de fine ord herinde, sÃ¥ jeg beklager den sene respons. Og du er altid velkommen tilbage 🀗

Et godt og trygt sted at bestille hos

Et godt og trygt sted at bestille hos
Smukke smykker ,vil kÞbe flere på et tidspunkt
Hyggeligt med en lille gave
Kan varmt anbefale Dem

2025幎7月31日

Shop Villa Lovis からの回答

Tusinde tak Heidi, hvor er det dejligt at hÞre. Du er altid velkommen tilbage :)
Kh Gitte og Kristine

Rigtig flotte armbånd og hurtig

Rigtig flotte armbånd og hurtig levering / den bedste anbefaling herfra
Har selv fået et i gave og har nu kÞbt et til en fÞdselsdagsgave
venlig hilsen
Lone Olesen

2025幎5月8日

Shop Villa Lovis からの回答

Hvor er det dejligt at hÞre Lone, tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive 🥰

Fint forlÞb

Fint forlÞb. Alt som man kunne forvente

2024幎12月30日

Dejligt at hÞre, tak fordi du tog dig tid til at skrive :) Kh Gitte og Kristine

Fine produkter på hjemmesiden med en

Fine produkter på hjemmesiden med en god beskrivelse. Hurtig afsendelse og levering. Produkterne var pakket rigtig flot ind. En oplevelse af åbne.

2024幎10月15日

Shop Villa Lovis からの回答

Tusinde tak for dine ord Simone, det er prÊcis, den oplevelse, vi gerne vil give :) Kh Gitte og Kristine

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service. Have kÞbt et armbånd som var lidt for stort. Fik hurtigt svar og sendte tilbage sÞndag. Tirsdag hentede jeg mit nye armbånd som passer perfekt.

2024幎8月7日

Shop Villa Lovis からの回答

Vi er virkelig glade for, du havde en god oplevelse, og tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive det :)
Kh Gitte og Kristine

WAUW en fantastisk service og de smukkeste armbånd!!!

Jeg er helt blÊst bagover
 Tror ALDRIG jeg har fÃ¥et sÃ¥ god service fra en webshop fÞr!
SÞgte en speciel gave til et familiemedlem, som har det rigtig svÊrt lige nu. SÞgte efter krystal armbånd på nettet og faldt over Shop Villa Lovis.
TÊnkte Ã¥h nej, kun kontakt via mail
 Men denne tanke blev hurtigt gjort til skamme. Skrev en udfÞrlig besked med mit familiemedlems udfordringer, og kort tid efter modtog jeg en meget lang personlig besked med anbefaling til krystaller og andet.
Bestilte armbåndet uden egentlig at vide, hvordan det ville se ud. Allerede dagen efter modtog jeg det smukkeste armbånd med de flotteste krystaller. I den flotte Êske, var der den fineste beskrivelse af krystallerne. Kan slet ikke vente med at give dette smukke og personlige armbånd i gave, og jeg ved godt allerede nu, hvad der kommer på min Þnskeseddel til jul.
Wauw en god oplevelse og en service langt ud over det forventede! Bestemt ikke sidste gang, jeg har handlet hos Shop Villa Lovis.

2024幎7月10日

KÊre Lene,
Tusind tusind tak for de mange fine ord. Vi er utrolig glade for, at kunne give dig en god oplevelse. At ligefrem vÊre den bedste webshop oplevelse nogensinde fÞles lidt som at fÃ¥ en medalje. Mange mange tak fordi du tog dig tid til at skrive ☀
Kh Gitte og Kristine

spÊndende at lÊse om de egenskaber der skulle vÊre i krystallerne

Det er spÊndende at lÊse om de egenskaber der er tillagt de enkelte krystaller.man kan tro på dem eller ej,men et er helt sikkert,der kommer fine armbånd i pÊne Êsker og også små extra gaver.Mange tak for de sÞde hilsener.KH Helen Olsen

2024幎5月1日

Shop Villa Lovis からの回答

Tak for dine fine ord Helen, vi er glade for, at du kan bruge vores armbÃ¥nd 🌌🌌🌌

Fantastisk flot service, og produkt

Fantastisk flot service, indpakning og så flotte armbånd. Det er en glÊde at give som gave også til dig selv

2024幎4月12日

Shop Villa Lovis からの回答

Mange tak Vibeke, hvor er det dejligt at hÞre! Vi er så glade for, at du tager dig til til at skrive. Tak :)

Super nem webshop med god

Super nem webshop med god overskuelighed samt gode post muligheder. Og tingene kommer som lovet.

2024幎4月5日

Shop Villa Lovis からの回答

Mange tak Jakob, vi sÊtter virkelig pris på, at du har taget dig tid til at skrive :) dejligt at hÞre, at du er tilfreds.

Kan varmt anbefales

Det har vÊret en meget positiv oplevelse at handle med Villa Lovis. Jeg kÞbte 4 armbÃ¥nd, desvÊrre sad de, efter min mening, lidt for snÊrt om mit hÃ¥ndled. Da jeg henvendte mig til Gitte, for at hÞre om de kunne byttes, blev jeg mÞdt med smil og en fin service 😊
Få dage efter mine returvare var registreret, modtog jeg nogle meget smukke armbånd som passer perfekt (jeg valgt dem
2 1/2 cm stÞrre end mit håndled, så de sidder lÞst)
Kan varmt anbefale Villa Lovis!

2024幎2月23日

Shop Villa Lovis からの回答

Tusinde tak for de mange fine ord, hvor er det dejligt at hÞre. Og tak fordi du tog dig tid til at skrive 🀗

Rigtig fine produkter

Jeg bestilte et armbånd af Månestensperler. Pakken kom efter to dage, og armbåndet er rigtig flot og god kvalitet

2024幎2月8日

Shop Villa Lovis からの回答

Hvor dejligt at hÞre, at du er tilfreds :)
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive!!

Virkelig god kvalitet og flotte sten

Virkelig god kvalitet og flotte sten. Hurtig service. Det er også godt at der ved annoncerne advares om, at stenenes farve kan adskille sig fra billedets farver. Men de 3 armbånd jeg har kÞbt svarer farverne nÊsten til billederne.

2024幎1月5日

Shop Villa Lovis からの回答

Tusinde tak for ordene Hanne! Dejligt du bemÊrker både vores kvalitet og service, så er vi lykkes med det, vi gerne vil give jer :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。