Varen kom virkelig hurtigt og det var i den perfekte stÞrrelse den beste butik og kÞbe tÞj fra det er god kvalitet og det ser virkelig stilet ud
FÞrst og fremmest har Corazon de absolut lÊkreste raw denim-jeans, jeg nogensinde har prÞvet. Pasformen er perfekt, kvaliteten er i top, og designet er bÃ¥de stilrent og super fedt. Priserne er sam... ãã£ãšèŠã
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Corazon. Produkterne er af hÞj kvalitet, og designet er bÃ¥de flot og moderne. Kundeservicen var hjÊlpsom og professionel gennem hele forlÞbet. Leveringen gik h... ãã£ãšèŠã
- è¡£æååº
- ã¢ã¯ãã£ããŠã§ã¢åº
- åäŸæåº
- 玳士衣æåº
- ã¹ããªãŒããŠã§ã¢åº
- 婊人æåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Corazon is a Danish streetwear brand founded in 2021 with one clear mission: to create premium-quality streetwear that stands out through original design, exceptional craftsmanship, and attention to detail. What started as a passion project by two young entrepreneurs has grown into an international community of customers who value creativity, authenticity, and timeless style. Every collection is designed to combine modern street culture with high-quality materials, creating pieces that are made to be worn for yearsânot just for one season. At Corazon, we believe that great products deserve great customer service. Whether you shop online or visit our flagship store in Copenhagen, our goal is to provide a smooth shopping experience, fast shipping, and personal support whenever you need it. We continuously listen to our community and use customer feedback to improve every part of the experienceâfrom our collections to our service.
Ravnsborggade 17, 2200, KÞbenhavn N , ãã³ããŒã¯
- Contact@corazon.website
- shopcorazon.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Varen kom virkelig hurtigt og det var iâŠ
AMAZING SPACE AND ENERGY
AMAZING SPACE AND ENERGY! If you are looking for beautiful contemporary original artwork in Santa Fe, this is a must see gallery for paintings and unique sculptures. Heidi and her team are knowledgeable and professional, great gallery in a city with plenty of options.
DÃ¥rlig kundeservice
KÞbte et par jeans til 900kr. Til min sÞn. 3 mdr. efter var tryk knappen gået i stykker- og de nÊgter at gÞre noget. Hverken reparation eller nye jeans. Virkelig dårlig kundeservice. Jeg anbefaler at man tÊnker sig om en ekstra gang. Jeans til 900 kr. Skal holde lÊngere end 3 mdr. Det er dårlig stil, at de ikke vil hjÊlpe!
Ikke nem at komme i kontakt med.
Vi har modtaget en ordre til min sÞn men den ene stÞrrelse er forkert vi har bestilt 3 bukser i str S men det ene par er str L
Vi har skrevet en del mails til dem nu men det virker som om de er umulige at komme i kontakt med . Mega Þv for vi har handlet der fÞr og altid vÊret tilfredse
Efter at have håndvasket ca
Efter at have håndvasket bukser ved ca. 15 gr varmt vand så krympede de.
Vaskeanvisning i bukser viser et håndvaskemÊrke.
Ingen hjÊlp at hente.
De henviste blot til det de har skrevet på deres webshop, at modellen kun må vaskes i koldt vand.
DÃ¥rlig service...
Har flere par bukser fra corazon
Har flere par bukser fra corazon, og de er uden tvivl de bedste bukser jeg nogensinde har haft. De er af god kvalitet samt passer de mig perfekt. Kan kun anbefales
Tiptop fjong
Fantastisk service og virkelige fedeâŠ
Fantastisk service og virkelige fede pieces og hÞj kvalitet
God kvalitet og hurtig levering
Meget godKom hurtigt og som den skulle
Kom hurtigt og som den skulle
Virkelig stilet tÞj og pasform er god
Virkelig stilet tÞj og pasform er god
Hurtig levering
Super god kvalitet og leveringsservice ð
Top professionelt team
Helt sikkert et brand der har styr på alt lige fra designs, pasform, levering og altid imÞdekommende både online og i deres flotte butik.
God indpakning
God indpakning, god kvalitet og god fragt, intet dårligt