Super sklep z elektronikÄ uÅŒywanÄ
Super sklep z elektronikÄ
uÅŒywanÄ
KupiÅem uÅŒywanego laptopa za 1000 zÅ klasy biznesowej.
DziaÅa bez zarzutu. Polecam kaÅŒdemu kto nie chce przepÅacaÄ za drogi sprzÄt z marketów.
ð» Shoplet.pl â Twoje centrum zakupów sprzÄtu poleasingowego! ð Szukasz niezawodnego sprzÄtu komputerowego w Åwietnej cenie? U nas znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz! Dla biznesu czy do uÅŒytku domowego â mamy laptopy, komputery stacjonarne, monitory i wiele wiÄcej! W Shoplet.pl wierzymy, ÅŒe mÄ dre zakupy mogÄ byÄ nie tylko korzystne dla Twojego portfela, ale teÅŒ dla planety! Nasz sprzÄt to poÅÄ czenie jakoÅci i dbaÅoÅci o Årodowisko. Odwiedź nas na Shoplet.pl i odkryj, ÅŒe najlepsze rozwiÄ zania sÄ na wyciÄ gniÄcie rÄki! ðð¯
Bystrzycka 26, 54-215, WrocÅaw, ããŒã©ã³ã
Super sklep z elektronikÄ
uÅŒywanÄ
KupiÅem uÅŒywanego laptopa za 1000 zÅ klasy biznesowej.
Delivery took slightly longer than expected, but tracking worked well. The monitor itself had minor signs of use (grade A), but the quality is good. Customer support was helpful and answered my invoice questions quickly. I think this store is solid for buying poleasing equipment at reasonable prices
kupiÅem tu juÅŒ drugiego laptopa, pierwszy bezproblemowo dziaÅaÅ 3 lata, potem wymagaÅ wymiany baterii. Drugi dziaÅa juÅŒ 2gi rok i jestem bardzo zadowolony. 4, a nie 5 gwiazdek dlatego, ÅŒe przyjechaÅem po odbiór, a laptop nie byÅ gotowy - panowie nie raczyli przeprosiÄ, a wzruszyli ramionami i trzeba byÅo poczekaÄ kolejny dzieÅ.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã