レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super hurtig levering. Bruserhovedet var nemt og montere og vand trykket er virkelig godt. Har kun nået og bruge det i 1 uges tid men kan tydeligt se at der er meget mindre kalk der kommer ud med... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bruserhovedet har en dejlig “blød” stråle og et ligefordelt tryk, der gør badet endnu bedre. Mit bad i sig selv er mindre tilkalket grundet filtret som fjerner en stor del af kalken og samtidig blødgø... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち2の評価

Jeg købte MILO brusehovedet i juli 2025 og har nu brugt det i cirka 9 måneder. Ud fra markedsføringen havde jeg forventet, at filteret ville blive synligt påvirket over tid, men mit filter s... もっと見る

企業が回答しました

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

I siger det er jeres produkter

I siger det er jeres produkter, men sjovt nok så har så mange danske virksomheder overraskende nok også de produkter til billigere penge, og det der er grinern er at fliter og brusehovedet findes på temu!

Men I har IKKE jeres produkter hjemme for så undre jeg mig over hvorfor vores filter til brusehovedet kommer fra Yanwen ! Faktisk LOVER I at der kommer dagen efter! Men sjovt nok sendte I det den 31 marts, og den kommer imorgen, omkring 14 dage!

Det er sjovt og så latterlig uprofessionelt at I vælger ikke at svare på beskeder når I bliver taget med fingerne I kagedåsen! 🤦🏽‍♀️🤷🏽‍♀️OG I LOVER AT DET ER JERES PRODUKTER MEN I SENDER PRODUKTER FRA TEMU, vi kunne ha' købt så mange filter på temu selv, men I vælger at tage 200 kr for et Kina filter !!!

Denne beskrivelse er sendt inde på jeres side og med dokument som et bevis for at det jeg skriver ér rigtig. Desuden er billedet også sendt til jer over Facebook den 1 april, men sjovt nok vil I ikke se min besked og svare mig 🤷🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

2026年4月1日

Lever op til forventninger

Super hurtig levering.
Bruserhovedet var nemt og montere og vand trykket er virkelig godt.
Har kun nået og bruge det i 1 uges tid men kan tydeligt se at der er meget mindre kalk der kommer ud med vandet da der ikke bliver lige så tydelige kalk plette på armaturet.
Kan virkelig godt anbefalde andre at købe det

2026年4月13日
5つ星のうち5の評価

Forsendelse og produkter var hurtig og…

Forsendelse og produkter var hurtig og nem at montere MEN- Det er ikke det der gør at jeg giver 5 stjerner!
Selve bruse hovedet har vi været stærkt imponeret af! Jeg er uddannet kosmetiker og ved altså derfor en del om huden- jeg har døjet med hormonelle udbrud altid, og aldrig fundet THE solution! Men efter 2-3 mdrs brug af brusehovedet har jeg kun mine fine ar tilbage, mit ansigt er nu helt uden udbrud. Jeg er overbevist over at det har været den hårde kalk der har været bussemanden. Derudover har min mand ikke tør hovedbund længere og er derfor sluppet af med en ubehagelig irritation.

All in all et reelt produkt som gør hvad det skal, og overrasker forbrugeren på hvor vigtigt det egentlig er med ukalket vand.

2026年1月1日

Fantastisk godt produkt

Super effektiv og hurtig levering. Brusehovedet er det bedste, jeg nogensinde har prøvet. Efter bare tre hårvaske kan jeg mærke, at mit hår er stærkere, blødere og bliver ikke så let fedtet. Ovenikøbet er der kæmpe forskel på mit gamle brusehovede og det nye – det tager kun halvt så lang tid at vaske hår. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg bestiller fra Showerlabs, og jeg anbefaler det til alle.

2026年3月30日
5つ星のうち2の評価

Ikke god!!!

Brusehovedet levet slet ikke op til mine forventninger. Mit hår bliver stift og tørt og min hud er meget tør efter brug i 14 dage.
Derudover tog det næsten en måned inden pakken kom.
Har skrevet og spurgt til tilfredshedsgaranti og returnering, men intet hørt.

2026年4月7日
5つ星のうち5の評価

Produktet lever fuldt op til hvad de…

Produktet lever fuldt op til hvad de lovet nemt at montere, mærkbar ændring på vandet samt styrke, er meget tilfreds med mit køb.

2026年3月18日

Hej Kim,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 😊

Hvor er det dejligt at høre, at brusehovedet lever op til det, vi lover – og at du både oplever nem montering og en mærkbar forskel på vandet og trykket 🚿
Det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give!

Rigtig god fornøjelse fortsat – og du er altid meget velkommen til at skrive, hvis du får brug for hjælp 😊

5つ星のうち3の評価

Overordnet fint

Overordnet fint! Brusehovedet lever op til forventningerne- meget lang leveringstid.

2026年3月28日

Hej Pia,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Hvor er det dejligt at høre, at brusehovedet lever op til dine forventninger 🚿

Jeg er samtidig ked af, at du har oplevet lang leveringstid – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og noget vi arbejder på at forbedre 🙏

Tak fordi du deler din oplevelse – det hjælper os med at blive bedre.

Rigtig god fornøjelse fortsat 😊

5つ星のうち5の評価

Vandet er blevet blødt og der er masser…

Vandet er blevet blødt og der er masser af tryk på den nye hoved fra showerlab.

2026年4月4日

Hej Ibrahim,

Tusind tak for din anmeldelse – det gør os virkelig glade at høre 😊

Hvor er det skønt, at du oplever både blødere vand og godt tryk🚿 Det er lige præcis den kombination, vi ønsker at give!

Rigtig god fornøjelse fortsat – og du er altid velkommen til at skrive, hvis du får brug for hjælp!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。