所在地
所在地を変更Kampenringweg 28, 2803 PE Gouda, NL
•レビューはレビュアーの個人的な意見であるため、特定の記載内容を検証することはありません。ただし、ビジネス上の取引が行われたことを確認できた場合、レビューに「確認済み」のラベルを付ける場合があります。詳細はこちら
レビュアーのコメントを見てみましょう
Via internet een box gehuurd. Door de medewerkster een prima rondleiding gehad en de service en klantvriendelijkheid waren top. Tegenwoordig maak je nog maar weinig mee dat je zo goed geholpen word en... もっと見る
+ easy and quick registration + smart access to the building via Shurgard app + fair price + accesible from 6-23 + free parking + lift - insurance is mandatory - padlock only from Shurguard... もっと見る
企業情報
Shurgard Self Storage - Gouda について
当該企業による記述
At Shurgard, we understand that everyone's storage needs are different. That's why we offer a variety of unit sizes and features to choose from. Whether you're storing furniture for a move, seasonal items, or business inventory, we have a solution for you.
Our facilities are clean, well-lit, and secure. We offer large access hours to your unit, so you can come and go as you please. We also have a variety of security features in place to protect your belongings, including CCTV cameras, gated entry, and individual unit alarms.
Shurgard is committed to providing our customers with the best possible storage experience. That's why we offer a variety of convenient features, such as online reservations, online bill pay, and a free move-in truck.
If you're looking for a secure and affordable storage solution, Shurgard is the right choice for you.
Contact us today to learn more about our storage options and to reserve a unit on our website.
For Every Move In Life
当該企業による記述

- 340+ self storage stores across Europe
- We operate in urban areas with the majority of our stores located in capital and major cities across Europe.
- Access 7 days a week
- Access your storage unit via the Shurgard App, and rest assured that only you hold the key to enter your unit.
- Moving boxes and storage supplies
- We offer moving boxes and storage boxes in different sizes as well as bubble wrap, tape and protection covers at all our branches.
- Expert advice
- Over 30 years of experience in the self-storage industry.
- Online contract
- Experience a fully digital move-in: book your unit and complete your payment online to head straight to your storage unit.
- Our App simplify your storage experience
- Open gates. Pay invoices. Manage your account. Do it all with your phone.
- Free online reservation
- All our storage unit prices are displayed online and the reservation on our website is entirely free. No credit card needed.
連絡先
Kampenringweg 28, 2803 PE, Gouda, オランダ
ネガティブなレビューの 98%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Helemaal top
Het pand ziet goed en netjes schoon uit…
Het pand ziet goed en netjes schoon uit van binnen. En zeer netjes en een goede uitleg van het personeel.
Top service
Goed geholpen door Dheeraj, Aarti en Mascha. Duidelijke informatie gegeven en hele vriendelijke mensen. Goede formaat aanbevolen wat goed was. Zeer tevreden!
Dit is de 3e keer dat ik gebruik maak…
Dit is de 3e keer dat ik gebruik maak van de faciliteiten van Shurgard en bevalt steeds prima. Ziet er schoon en betrouwbaar uit en goede service. De locatie die ik nu gebruik heeft geen shop, danwel een managerskantoor. Maar alles wijst zich vanzelf. Heb nu een boxje van 2 m2, waar ik wat materiaal wat amper waarde heeft, maar geen plek thuis voor heb, bij gebrek van een fatsoenlijke berging. Bijvoorbeeld : kunstkerstboom/versiering etc. / koffers/tassen. Ik vind de inboedel verzekering daarvoor wel wat aan de prijzige kant. Had wel minder gemogen.
Snel
Snel, soepel, duidelijke communicatie. Je kan super makkelijk naar binnen en voor vragen is er een fysiek meldpunt mocht je er over de telefoon niet uitkomen.
Lekker snel en helder aan de telefoon
Lekker snel en helder aan de telefoon. Vriendelijke man. Het regelen van een box, contract en betaling was simpel.
Wat nog iets beter kan is op het gebouw zelf aan de buitenkant de letters aangeven. Scheelt enorm zoeken. In het gebouw vind ik de bewegwijzering ook wat vaag. Verschillende kleuren of extra plaatjes met bijv iconen zou al helpen. Kreeg aardig doolhof gevoel. Daarnaast vroeg ik me af hoe ik iemand anders opdracht kan geven spullen uit mijn storage box te halen. Dat is mij nog onduidelijk.

SHURGARD; Respectloos, slechte service, oplichterij
Simpel gezegd: Misbruik.
Opslagruimte gereserveerd. Zou het de volgende dag afhandelen. Werd gelijk gebeld en ik dacht zo... service. Maar nee! Online zijn er specials en kortingen: 1e maand gratis, geen servicekosten en korting op de prijs. Tijdens het telefoongesprek maakte mevrouw alles in orde. Kreeg later de factuur en ik moest de volle pond betalen, omdat mevrouw het via de telefoon heeft geregeld. Geen 1e maand, hoger maandbedrag, opeens wel administratiekosten en een verzekering (terwijl ik die zelf zou uitzoeken bij derden) Ik boos en tegen mevrouw zeggen dat ze de special weer online moet zetten. Ik alles annuleren en opnieuw online afhandelen. Bel me niet om vervolgens mijn reservering af te pakken en meer geld te vangen. Waarom is je belletje dan nodig?
2. Van tevoren wist ik al dat ze na zes maanden de prijs zouden verhogen. Ik had het contract gelezen, was er niet blij mee, maar accepteerde het. Binnen een jaar tijd hebben ze het termijnbedrag 2x verhoogd. Begon op plusminus 75 euro en nu betaal ik plusminus 101,- euro per maand (4,5 m2). Je bent als het ware verplicht om hun verzekering te nemen, omdat ze geen anderen accepteren en claimen van wel. Dus daar betaal je ook wat voor en de dekking is niet hoog. Minimaal 16,- euro per maand dekt alleen 2000,- euro en op hun website zijn ze ook niet transparant.
3.1 Ik wilde uitbreiden, een grotere ruimte of een extra kleine ruimte. Hun gebeld, overstappen kon niet of ik moest extra betalen. Of gokken dat er, op de laatste dag van mijn contract, een ruimte vrij is. Het was niet mogelijk om de ruimte te nemen op afspraak voor een vloeiende overgang. Het was nu betalen en gelijk de ruimte nemen.
3.2 Uiteindelijk dus gekozen voor een kleine extra ruimte: 1,5 m², 29,- euro per maand, 1e maand gratis (exclusief verzekering en slot). Gezien mijn ervaring met Shurgard, regel ik alles online en reken ik ook gelijk af. Geen reservering. 95% was al geregeld en alleen nog iDEAL betalen. Ik klik op de button om verder te gaan en ik krijg de melding van Shurgard dat er een technisch probleem is opgetreden, mijn ruimte is gereserveerd en dat ik word gebeld. De aanbieding stond ook niet meer op de site. Ik kreeg op 06-08-2025 om 19:50 gelijk een mail dat deze ruimte is gereserveerd. Ook staat er in die mail, net zoals op de website (tijdens het online aankopen), dat ik binnen 24 uur word gebeld. Op 08-08-2025 om 09:34. Krijg ik een mail dat mijn reservering is geannuleerd? Ik heb geen belletje gehad en ze hebben zonder mijn toestemming of overleg de ruimte geannuleerd. Ik kijk gelijk weer op de website, want ik heb een ruimte nodig. Vervolgens zie ik dat die ruimte weer beschikbaar is tegen een nieuwe prijs: 1,5 m², 33 euro per maand, geen 1e maand korting. Omdat ik afhankelijk was van andere factoren, heb ik alsnog de ruimte genomen. Tot ik klaar ben en dan nooit meer Shurgard. Plus een paar reviews, mijn bevindingen met bewijs sturen naar de betreffende instanties en onderzoeken met wat voor schandalige zaken Shurgard allemaal bezig is.
3.3. Aangekomen bij de ruimte, op de afgesproken dag; er is geen sleutel, geen slot en wij kunnen niets doen. Ook de eerste keer was er geen slot; toen had het minder consequenties. Wij houden ons aan de afspraak, maar het lijkt eenzijdig. We verliezen tijd, geld en moeite, en niet alleen de mijne, maar ook die van een oude vrouw. 2x een online special en er gaat iets mis, 1x geen special en alles loopt vlot; tot en met het betalen en daarna is het een dikke vinger van Shurgard. Zolang het geld maar binnen woekert.

Opslag inhoud valt tegen
Online had ik ruimere opslagbox geboekt (met duidelijk plaatje van inhoud) ik in praktijk kreeg. In kleine lettertjes staat dat afmetingen in praktijk kunnen afwijken. …
Dit is misleiden van consumenten

Blij met onze opslagruimte
Jammer dat de identificatie online niet lukte waardoor ik toch naar het kantoor in Zoetermeer moest, maar verder alles prima geregeld. Duidelijke uitleg over hoe alles werkt (handig met de app) en een nette ruimte om onze spullen op te kunnen slaan.
Excellent value for money
Schoon, toegangscode eenvoudig, value for money en goed beteikbaar.
Huren van een ruimte ging vlot maar dan...
Huren van een ruimte ging vlot maar sommige zaken begreep ik niet: in gesprek over de wisselende prijzen van vergelijkbare ruimtes was het antwoord: we hanteren dagprijzen. Nou en? Ruimte is schoon maar verlichting brand alleen in de gangen, de ruimtes zijn soms donker: neem een zaklamp mee! Wil je stofzuigen? Neem een snoerloos apparaat mee want stopcontacten zijn er niet. Deur openen met de app gaat prima. Onduidelijk waarom slot en sleutels wel te koop zijn maar niet retour worden genomen. Blij dat mijn spullen ergens staan en niet thuis in de weg liggen.
Als was heel overzichtelijk en werd…
Als was heel overzichtelijk en werd duidelijk uitgelegd.
Ruimte helemaal niet met kar bereikbaar. 2 trappen op!
1 ster voor de aardige medewerkers in Zoetermeer. Geen sterren voor de communicatie en geleverd product. Pas na id-verificatie op de huuraanvang zelf hoorde ik dat de ruimte niet bereikbaar is vanaf de lift, maar via 2 trappen a 8 treden in een smal trappenhuis, waarbij het wagentje niet te gebruiken is en alsnog “gesjouwd” moet worden, trap op met draai erin en 25 meter naar de opslagruimte. Dit is niet terug te vinden op jullie site of contract.

Duidelijk en vriendelijk.
Medewerker Aarti heeft heel goed…
Medewerker Aarti heeft heel goed meegedacht met ons. Veel dank daarvoor
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。