Perfekt udfÞrt arbejde og fik hjÊlpenâŠ
Perfekt udfÞrt arbejde og fik hjÊlpen med det samme efter kontakt. Personalet var så hjÊlpsomme og mine behov var i centrum og blev straks tilgodeset. Tak for det - Giver mine bedste anbefalinger.
Vi er Shyne. Mere end rengÞring. Hos os får du pålidelig service, hÞj kvalitet, god kommunikation og 100% transparens.
ãã³ããŒã¯
Super let proces fra A-Z og hÞjt niveau af både rengÞring og service
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Shyne. RengÞringen var grundig, effektiv og udfÞrt med stor omhu. Personalet var venligt, punktligt og meget professionelle hele vejen igennem. Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed.
Jeg kan varmt anbefale Shyne til alle, der Þnsker pålidelig og ordentlig rengÞring.
Fik anbefalet SHYNE ApS og Nicklas â og det er uden tvivl den bedste oplevelse, jeg har haft med et rengÞrings- og servicefirma. Meget professionelle, trovÊrdige og ekstremt serviceorienterede. Altid tilgÊngelige og hurtige til at svare.
Priserne er fair og reelt billige i forhold til kvalitet og effektivitet.
Bruger dem i dag både på kontoret og privat.
Klar anbefaling.
God og professionel rengÞring!
Vi er virkelig glade for Shyne. Vi har brugt dem i et par måneder - og vi har ikke kunne sÊtte en finger på deres service. Pålidelig, hÞj kvalitet og altid on time!!
Fantastisk rengÞring!
Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner gjorde jeg det. Jeg bruger dem i mit firma og privat.
Grundige, effektive og med Þje for detaljen. Alt er skinnende rent, og servicen er både venlig og professionel, der er fuldstÊndig styr på tingene, de kommer altid som aftalt.
Kan varmt anbefales til alle!