レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Bluffirma. SÀljer skrÀpprodukter men lÃ¥ter som att de Àr seriösa. Hemsidan Àr automatgenererad och faktiskt ett skolboksexempel pÃ¥ en oseriös site. Om man lÀser vad de egentligen skriver sÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Havde bestilt et par sko som sÃ¥ meget fine ud, dagen efter var belÞbet trukket fra min konto men der skulle gÃ¥ 1œ mÃ¥ned fÞr jeg fik det bestilte som aldeles ikke levede op til de billeder der var vis... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ni kan tryggt handla av detta företag (nov-22). Jag har handlat av dem i flera Ã¥r. Leveransen Àr alltid rekordsnabb (typ 2 dagar), till brevlÃ¥dan. De har Klarna. Det Àr inget fel pÃ¥ kvaliteten pÃ¥ dera... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Kund sedan (minst) fem Ã¥r. Hittills bara positiva erfarenheter. Totalt sett mycket bra valuta för pengarna, Àven om vissa produkter inte Àr fullt lika bra som andra — vilket, enligt min ringa... もっず芋る

䌁業情報

1. eコマヌス サヌビス

圓該䌁業による蚘述

www.sidenselma.se Stockholm, Malmskillnadsgatan 44. Mån-Fre 11-18 Lör 11-15 Uppsala, Vaksalagatan 22F. Tis-Fre 12-17 Lör 12-15

2.6

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Bluffirma.

Bluffirma.

SÀljer skrÀpprodukter men låter som att de Àr seriösa.

Hemsidan Àr automatgenererad och faktiskt ett skolboksexempel på en oseriös site. Om man lÀser vad de egentligen skriver så ser man att de friskriver sig från allt. Perfekt site att anvÀnda i utbildningssyfte för barn i skolan så att de lÀr sig hur man kÀnner igen ett oseriöst företag.

Det krÀvs inte mer Àn några minuters googlande för att hitta Àgarna, på pappret alltså, och inte mer Àn en kvart till för att se vilka som egentligen ligger bakom firman.

Googles AI Àr vÀldigt hjÀlpsam om man vill kolla upp saker.

2026幎7月15日

Hej Åke,

Tack för din recension, Àven om vi blir förvånade över det du skriver. Vi har sökt i vårt kundregister men hittar tyvÀrr ingen kund med dina uppgifter.

Vi vill gÀrna förtydliga att vi Àr ett svenskt familjeföretag som funnits i Sverige i över 30 år med samma Àgare sedan starten. Vi Àr stolta över att sÀlja sidenprodukter av högsta kvalitet.

Vår hemsida Àr inte automatgenererad, utan den sköts manuellt av oss sjÀlva. Eftersom vi funnits så lÀnge månar vi enormt mycket om våra kunder, våra villkor och vår kvalitet.

Om du har handlat hos oss under ett annat namn eller om det skett något missförstånd får du gÀrna kontakta vår kundtjÀnst så hjÀlper vi dig direkt!

Med vÀnlig hÀlsning,

5぀星のうち1の評䟡

Havde bestilt et par sko som så meget

Havde bestilt et par sko som så meget fine ud, dagen efter var belÞbet trukket fra min konto men der skulle gå 1œ måned fÞr jeg fik det bestilte som aldeles ikke levede op til de billeder der var vist. Nu vil jeg gerne returnerer men de svarer ikke på min mail, intet tlf. nr. at henvende sig til og ingen adresse i KÞbenhavn.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE HJEMMESIDE, DET ER PLAT OG SVINDEL, KINESISK SKIDT NÅR DET ER VÆRST.

2026幎8月10日

Hej Merete!

Tack för att du hör av dig, men det verkar som att det har skett ett missförstånd.

Vi Àr ett svenskt företag som har specialiserat oss på sidenprodukter i cirka 30 år. Vi sÀljer inga och har aldrig sålt några skor och har aldrig haft någon butik i Köpenhamn.

Kan det vara så att du har handlat från ett annat företag med ett liknande namn? Dubbelkolla gÀrna din orderbekrÀftelse för att se vilket företag du bestÀllde ifrån.

VÀnliga hÀlsningar, Siden Selma

5぀星のうち1の評䟡

Gamla bilder visas på hemsidan, men i verkligheten Àr det en ny sÀmre design.

Har bestÀllt ögonmasker/sovmasker från detta företag innan, som varit tunna och materialet har varit mjukt mot huden. Då jag tappade bort maskerna gick jag in och bestÀllde nya. Bilderna som visas Àr samma bilder som innan och inga Àndringar syns. Sedan kommer maskerna levererade och de Àr jÀtte tjocka helt plötsligt. KÀnns inte alls lika sköna. Dessutom Àr materialet strÀvt. Mailar kundservice som nekar att de Àndrat designen, vilket jag upplever som totalt påhitt.

2026幎4月21日

Siden Selma からの回答

Hej och tack för din feedback! Vad tråkigt att du upplever att produkten inte motsvarade dina förvÀntningar. Vi har haft samma modell och kvalitet på våra sovmasker i 15 år. Den enda förÀndring vi har gjort Àr att vi har lagt till ett sidenöverdrag på resårbandet för att vara mer skonsamt mot håret.
Vi beklagar om masken upplevs annorlunda jÀmfört med tidigare köp och att kÀnslan inte Àr densamma. Vår ambition Àr alltid att erbjuda en så bekvÀm produkt som möjligt.
Om du inte kÀnner dig nöjd med varan Àr du sjÀlvklart vÀlkommen att göra en retur så hjÀlper vi dig vidare. Mvh, Siden Selma

Fantastisk kvalitet

Fantastisk kvalitet! Snabb och smidig leverans, och så fina produkter. Helnöjd från start till slut, tack för bra service!

2025幎12月3日

Siden Selma からの回答

Stort tack för din fina recension! Det glÀder oss verkligen att höra att du Àr helnöjd med både kvalitet, leverans och service. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse och hoppas få hjÀlpa dig igen framöver. Mvh /Siden Selma

VÀrldens bÀsta kuddlakan:)

2025幎10月9日

Siden Selma からの回答

Tusen tack för din underbara recension!
Det glÀder oss enormt att du tycker så mycket om våra örngott.
Dina ord betyder verkligen mycket för oss!
BÀsta hÀlsningar,

5぀星のうち5の評䟡

VÀrldens bÀsta tÀcken och kuddar för

VÀrldens bÀsta tÀcken och kuddar för oss allergiker. Det miljövÀnliga alternativet. Ett litet mysigt familjeföretag som tog sidentÀcken till Sverige.

2024幎9月3日

Siden Selma からの回答

Tack snÀlla för din fina recension! Så roligt att höra att våra tÀcken och kuddar fungerar bra för dig som Àr allergiker. Det betyder mycket att du uppskattar vårt miljövÀnliga alternativ, och att du ser vÀrdet i det vi gör som litet familjeföretag. Tack för att du delar med dig! BÀsta hÀlsningar /Siden Selma

5぀星のうち1の評䟡

Dålig kvalité och obefintlig kundtjÀnst

Efter endast två nÀtters anvÀndning hade mitt nya sidenörngott en tråddragning. Jag fotade skadan och kontaktade direkt kundtjÀnst, men har fortfarande inte fått svar trots att jag mailat två gånger.

2025幎6月2日

Siden Selma からの回答

Tack för att du tagit dig tid att lÀmna en recension.

Vi Àr verkligen ledsna att du upplevt en försening i vår återkoppling. Anledningen var att personen som vanligtvis hanterar reklamationer var bortrest just vid den tidpunkt du kontaktade oss. Vi förstår att det kan vara frustrerande att vÀnta på svar, och vi beklagar verkligen det intrÀffade.

För att kunna hjÀlpa dig på bÀsta sÀtt har vi bett dig att skicka in produkten till oss, då det tyvÀrr Àr svårt att göra en tillförlitlig bedömning enbart utifrån bilder. Vi har Ànnu inte mottagit örngottet, men så snart det Àr hos oss kommer vi sjÀlvklart att se över Àrendet direkt.

Vi uppskattar verkligen att du hört av dig och hoppas få möjlighet att lösa detta så snart som möjligt.

Hann anvÀnda mitt sidenörngott 6

Hann anvÀnda mitt sidenörngott 6 månader, sedan var det utnött, matt och skapade mer frizz i mitt hår Àn ett bomullsörngott. Reklamerade men fick bara svar att upplevelsen av örngott Àr subjektivt, och att de inte hittade något fel. Dvs dom tycker det Àr rimligt att behöva köpa nytt var 6e månad. Trist då de haft sÀmre kvalitet på produkterna förr (och trevligare bemötande!). Kommer handla siden på annat håll i fortsÀttningen.

2025幎2月21日

Siden Selma からの回答

Hej Nora, Vi beklagar att du kÀnner att vår produkt inte levde upp till dina förvÀntningar och att du inte Àr nöjd med vårt beslut gÀllande din reklamation. NÀr vi hanterar reklamationsÀrenden, fattar vi generellt våra beslut enligt de allmÀnna regler som berör reklamationer. Vi tycker givetvis inte att du ska behöva köpa ett nytt sidenörngott till fullt pris efter endast 6 månaders anvÀndning. Vi erbjöd dig dÀrför 25% rabatt på en ny produkt, eftersom tiden för öppet köp passerat. Vår personal som har 30-års erfarenhet av siden ansåg Àven att sidenörngottet du skickade tillbaka inte hade några defekter som uppstått genom produktionsprocessen. Vi rekommenderade dig således att kontakta ARN för en objektiv bedömning. Vi Àr återigen ledsna över att du upplevde sidenörngottet annorlunda från vad du hade förvÀntat dig. Efter ett halvårs anvÀndning kan vi tyvÀrr inte garantera att våra produkter kommer se ut eller kÀnnas som nya. Allt beror på skötsel och anvÀndning och slitage Àr något som kan drabba alla förbrukningsvaror av textil, sÀrskilt ett kÀnsligt och naturligt material som siden. Du Àr alltid vÀlkommen att kontakta oss igen om du skulle ha ytterligare frågor eller funderingar kring ditt reklamationsÀrende.

BÀsta hÀlsningar,

5぀星のうち1の評䟡

Hoppades jag var ensam om detta men

Hoppades jag var ensam om detta men tyvÀrr ser jag flera som fått samma upplevelse som jag fick. OTROLIGT dålig bemötande via Mail. BestÀllde en produkt som jag inte ens fick i mitt varubrev. Mailade om det och fick först Àndå ett bra svar att de skulle skicka om ett. Men sedan dÀrefter kom ett till svar i samma tråd från en annan som kÀndes som ett personangrepp och misstÀnksamhet för att jag ljugit. Fick produkten tillslut, och meddelade feedback om hur jag kÀnde men inget svar. Kommer inte bestÀlla dÀr igen. Efter så många dåliga recensioner och svar från dom med att förbÀttra sig så Àr jag vÀldigt skeptiskt om det verkligen har skett/ kommer ske. VÀldigt tråkigt att se..

2025幎1月5日

Siden Selma からの回答

Tack för din feedback! Vi beklagar verkligen att du har haft en så negativ upplevelse med vår kundservice. Det Àr absolut inte den nivå av bemötande vi strÀvar efter, och vi tar det på största allvar.

Vi kommer att se över vårt arbetssÀtt för att sÀkerstÀlla att vi ger alla våra kunder ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett situation. Vi vill gÀrna att du ska kÀnna dig hörd och vÀrderad som kund, och vi hoppas att vi får en möjlighet att göra det bÀttre i framtiden.

Tack igen för att du gav oss denna vÀrdefulla feedback, och vi hoppas att du ger oss en chans att förbÀttra din upplevelse framöver.

Bra jobbat!

Köpte senast en understÀll av siden och söta pÀrlarmband till presenter. Det var bekvÀmt att bestÀlla och leveransen blev snabb. Bra jobbat SidenSelma!

2024幎12月13日

FruktansvÀrt dåligt bemötande

Oerhört dÃ¥ligt bemötande! Produkterna matchade först och frÀmst inte beskrivningen pÃ¥ hemsidan och en produkt var dessutom helt fel. De sÀger att ljuset kan variera beroende pÃ¥ olika skÀrmupplösningar men det Àr helt olika fÀrger att exempelvis skicka beige nÀr man bestÀllt grÃ¥. Men det vÀrsta var tonen pÃ¥ mail frÃ¥n kundtjÀnst som var extremt otrevlig och hÃ¥nfull! Som nÃ¥gon annan ocksÃ¥ skrivit var jag chockerad över deras bemötande. Dessutom ljög för mig i syfte att jag skulle betala mer. De sÀger att det var ett ”missförstÃ¥nd” vilket det inte var dÃ¥ inget fanns att missförstÃ¥. Och gick bland annat till personangrepp nÀr jag stÀllde en frÃ¥ga om retur. Aldrig varit med om liknande. Rekommenderar absolut inte att handla via dem.

2024幎12月13日

Siden Selma からの回答

Tack för att du har delat med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du har haft problem både med produkterna och vårt bemötande. Det Àr inte den upplevelsen vi vill att våra kunder ska ha, och vi förstår din frustration.

Vi ser allvarligt på din feedback och kommer att gå igenom både produktinformationen och kommunikationen från vår kundtjÀnst för att förstå vad som gick fel. NÀr det gÀller beskrivningen på hemsidan angående fÀrgnyansen på produkten kan dessa alltid skilja sig beroende på skÀrmupplösning på olika skÀrmar men kan Àven bero på vilket ljus det har fotats i. Vi beklagar missförståndet i situationen och att du tolkade det som att vi ljög för dig. Du har alltid rÀtt att returnera produkten om fÀrgen inte passar. Vi strÀvar alltid efter att vara tydliga och respektfulla i all kontakt, och det Àr uppenbart att vi inte har lyckats leva upp till det denna gång.

Vi hoppas att du trots denna upplevelse kanske ger oss en chans att rÀtta till situationen framöver.

5぀星のうち4の評䟡

Hittills bara positiva erfarenheter.

Kund sedan (minst) fem år.

Hittills bara positiva erfarenheter.

Totalt sett mycket bra valuta för pengarna, Àven om vissa produkter inte Àr fullt lika bra som andra — vilket, enligt min ringa mening, Àr nÃ¥got man som kund fÃ¥r ta som en lÀrpenning.

Har aldrig haft anledning att reklamera något.

2024幎6月17日

SÀmsta bemötandet

För det första svarar dom inte på mejl, har skickat flera gånger. Fick ringa och hon som svarade hade ej vÀldigt otrevligt bemötande. Kundservice kunde inte förklara hur man skulle göra för att skicka tillbaka, utan hÀnvisade till hemsidan. Och uppmande mig att inte handla hos dom mera. Tråkigt för SidenSelma för det hade jag tÀnkt köpa lakan. Men med glÀdje kommer jag att köpa från deras konkurrenter Silksilky och Sleep in Silk.

2024幎6月13日

SÀmsta kundservicen

Som tidigare skribenter nÀmnt chockerande dÃ¥lig service och allmÀnt hÃ¥nfull attityd. Sorgligt att de inte lÀrt sig nÃ¥got om hur man bemöter kunder efter tidigare input; hur överlever de ens? Ångrar att jag bytte min vara mot en annan. Kommer definitivt inte handla dÀr igen!

2024幎5月14日

Siden Selma からの回答

Hej Emma, Detta Àr något vi jobbar med att förbÀttra. Då vi inte kan verifiera dig som kund via trustpilot så hade vi uppskattat om du kan ta kontakt med oss så att vi kan se på vad som har blivit fel i detta Àrendet. Mvh Joel, Siden Selma

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。