Lang ventetid på maden. Halv kolde fritter. SmagslÞs og trÊls burger med en totalt tÞr bÞf. Ingen respons fra personalet om alt var ok.
Her netop besÞgt Ziggy Sidewalk ved Ã¥en i à rhus. Bestilte et stykke sÃ¥kaldt smÞrrebrÞd med friteret fisk. Jeg fik serveret et meget lille stykke rugbrÞd - nok hvad der svarer til 1/2 skive. HerpÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Spiste en ok brunch d 16 marts men til prisen havde det vÊret dejligt med noget lÊkkert friskbagt rugbrÞd frem for et stykke halvtÞrt som sansynligvis kom fra en pose Kohberg eller ligende. Et glas... ãã£ãšèŠã
Café Sidewalk i Aarhus er uden tvivl en af byens hyggeligste caféer, perfekt placeret lige ved Ã¥en. Den nyrenoverede indretning skaber en moderne, men stadig afslappet atmosfÊre, hvor man bÃ¥de kan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velsmagende mad, lÊkker kaffe, og en stemning, der inviterer til at blive hÊngende. Sidewalk, din go-to café i hjertet af Aarhus. Uanset om du er studerende, med familien eller ude med venner, er der altid plads til dig her.
à boulevarden 56-58, 8000, Aarhus, ãã³ããŒã¯
- sidewalk.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 63ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Lang ventetid på maden
Ingen respons fra personalet om alt var ok.
Hmmm ikke helt godt.
Maden var ok, fandt et langt hÃ¥r i burgeren. Ãv.
Vi sad indenfor ved vinduet, og det var alt for koldt. Hentede et tÊppe til benene, men maden blev kold lynhurtigt.
Få nu fixet jeres toiletter, de er alt for slidt, urent og appetitten forsvinder efter toilet besÞg.
Flabet ung tjener skal lÊre at tageâŠ
Flabet ung tjener skal lÊre at tage kritik. Vi fik skÊld ud, da vi spurgte til vores drikkevarer.
Hold jer vÊk her fra
Hvis man kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det. Elendig café.
VÊrste café jeg har vÊret på.
Et sted med regler, uden fornuft. Vi kom for at fejre en 20-Ã¥rs fÞdselsdag og havde fuld forstÃ¥else for, at kÞkkenet lukkede tidligt â fair nok. Derfor bestilte vi en enkel muffin via Wolt, blot sÃ¥ fÞdselaren kunne puste et lys ud. Ikke for at spise, men som en lille symbolsk gestus.
Da jeg gÃ¥r ud og henter den ENE muffinen af Wolt Ved dÞren, bliver jeg dog stoppet af en vagt, der tilsyneladende mente, at denne muffin udgjorde en trussel mod stedets integritet. Jeg forklarede roligt flere gange, at den ikke skulle spises, fÞdselaren skulle blot puste et lys ud kl. 00:00 men svaret var det samme: âMan mÃ¥ ikke tage mad med ind.â Ingen fleksibilitet, ingen forstÃ¥else, ingen situationsfornemmelse. Jeg sagde til sidst til vagten, at jeg sÃ¥ ville gÃ¥ ind og hente mine ting, og sÃ¥ ville vi forlade stedet. Han svarede blot kÞligt: âDet gÞr I bare.â Jeg mÃ¥tte dog stadig ikke tage muffinen med ind â den skulle ifÞlge ham blive liggende udenfor.
Vi var betalende gÊster, sad og fik drinks, og Þnskede blot at markere en sÊrlig dag med en lille fÞdselsdagsgestus. I stedet blev oplevelsen Þdelagt af en ubehagelig og stÊdig tilgang, der manglede både logik og hÞflighed.
Heldigvis tog caféen ved siden af imod os med smil og forstÃ¥else â dér blev fÞdselsdagen reddet.
Konklusion:
Et sted, hvor en muffin betragtes som en trussel, men sund fornuft er en mangelvare. De fortjener ingen anbefaling. Hvis man Þnsker en god aften med ordentlig behandling og lidt fleksibilitet, bÞr man finde et andet sted.
Uden tvivl byens bedste morgenmad
Uden tvivl byens bedste morgenmad. Konceptet er intet mindre end genialt og det smager himmelsk.
Altid god service og dejligt smilende personale.
Virkelig lÊkker brunch
Virkelig lÊkker brunch, hyggelig atmosfÊre og gode priser. 30kr pr ret til en helt acceptabel stÞrrelse. Helt klart en anbefaling, vil komme igen<3
Katastrofe
FÞrste og sidste besÞg hos café sidewalk. Maden var smagslÞs, og portionerne uacceptable ift pris!! 130 kr. for en lillebitte skål nachos uden kylling. 70 kr./stk. for smÞrrebrÞd som mest af alt mindede om discount håndmadder. 60 kr. for et lille glas limonade.
Betjeningen var langsom og ugidelig. Selvom de havde set os, skete der fÞrst noget efter at vi havde signalerer adskillige gange.
Jeg har set truckertoiletter pÃ¥ A7 i hÞjsÊsonen, der var mindre klamme end toiletterne pÃ¥ Café Sidewalk ð€®
Hold jer langt vÊk⊠jeres surttjente lÞn er bedre brugt alle andre steder end her!!

Café Sidewalk ããã®åç
Bede om betaling samtidig med manâŠ
Bede om betaling samtidig med man bestiller er ik respektabelt,
Nej tak

Middel
Dagen hvor der var burger tilbud pÃ¥ burger - ALLE SPISTE BURGER! - brugeren var udmÊrket - god og sÞd service, dog lidt trÊngt i restaurantenâŠ..
Jeg tror ikke det kan blive dårligere
Jeg ved nÊsten ikke hvor jeg skal starte.
Lad os starte med det gode: det KAN ikke blive dårligere.
Oplevelsen var så ringe at der er helt komisk.
Vi sidder 6 voksne mennesker med vand, som vi da heldigvis bestilte da vi satte os, i 45 minutterne venter på at bestille både mad og drikkevarer.
At jeres 2 retters menu som ellers blev valgt da vi bookede bord er udsolgt er en ting, men ventetiden er noget helt andet. Da forretten endelig kommer, serveres hovedretten samtidig. De har simpelthen lavet alt maden på én gang.
Vi beder om at fÞrst få forret, derefter hovedret, og de tager så vores pastaretter ud igen, men får den samme ret opvarmet da vi kom til hovedretten
Det var simpelthen så tÞrt. Bare Êrgerligt vi ikke kunne blÞdgÞre der lidt, da vi under hele hovedretten sad og ventede på nÊste runde drikkevarer. De kom da tallerkenerne blev taget ud.
Under al kritik. Virkelig dårlig oplevelse. Vi kommer helt sikkert ikke igen.
Maden var dårlig, ventetiden var helt forfÊrdelig, toiletterne var ulÊkre, der var kun koldt vand i hanerne og havde hverken toiletpapir eller servietter.
Flere rejste sig og gik.
Personalet var egentlig sÞde og rare, men enten slet ikke gearet til en travl aften, eller simpelthen alt alt for få.
Der er noget helt grundlÊggende galt med stedet, og jeg kommer helt sikkert ikke igen.

Café Sidewalk ããã®åç
ð€£ hold op jeg fÞlte mig til grin
ð€£ hold op jeg fÞlte mig til grin, 70 kr for en hÃ¥ndmad. De reklamer med 70 kr for et stk smÞrrebrÞd sÃ¥ tÊnkte jeg det mÃ¥tte svare til et stk hÞjtbelagt. Men det jeg fik var et halv stk rugbrÞd med 4 smÃ¥ kartofler lidt ristet lÞg og lidt mayo. Spist pÃ¥ 3 mundfuld. Det er sgu at tage ... pÃ¥ folk

Café Sidewalk ããã®åç
Anbefales - dog ikke hvis du f.eks. er lydsensitiv eller har andre hÞreudfordringer
Jeg var på caféen fÞrste gang den 3.5.25, og synes, at det generelt var en god oplevelse. Venligt personale og god mad, der var indbydende anrettet og smagte godt. Prisen var også fair.
Har man hÞreudfordringer og er lydsensitiv, som mig, er det ikke et sted at tage hen. Til trods for, at vi fik en hjÞrne at sidde i, og jeg kunne sidde med ryggen op af en vÊg, var det ikke optimalt.
Ny menu er
Ny menu er tis. 70 kr for et halvt stykke rugbrÞd med kartoffel. Det gider jeg sku ik gi. Maden var halvt kold og ikke sÊrlig godt. Engang var det hyggeligt og godt men nu er det helt anderledes.

Skuffende oplevelse
Maden var egentlig fin, men desvÊrre kold, da den blev serveret. En bestilling blev glemt, og da vi spurgte efter den, blev vi mÞdt af en tjener, der virkede sur og uengageret, som om de ikke gad vÊre der. Det trÊkker virkelig oplevelsen ned. Ikke et sted, jeg har lyst til at sÊtte mine fÞdder igen.

Café Sidewalk ããã®åç
Fint mad det bliver bare koldt indenâŠ
Fint mad det bliver bare koldt inden det bliver serveret
Sur tjener der ligger nogle der ikke ville vÊre der
Ikke lige et sted jeg ville komme forbi igen

Vi skulle vente 40 minutter pÃ¥ voresâŠ
Vi skulle vente 40 minutter på vores mad og få fat i tjenerne flere gange uden hjÊlp
Mega dårlig kundeservice! Vil ik anbefale

Café Sidewalk ããã®åç
Café Sidewalk har tidligere vÊret etâŠ
Café Sidewalk har tidligere vÊret et dejligt sted, men kvaliteten er desvÊrre faldet markant. Menukortet fremstår billigt, udvalget af drikkevarer er begrÊnset, isÊr når det kommer til alkoholfrie-drinks, der er skåret ned på kvaliteten generelt. Det er derfor ikke et sted, jeg vil anbefale.

Mangelfuld kundeservice og misvisendeâŠ
Mangelfuld kundeservice og misvisende prisfastsÊtning af deres retter.
Manglende gennemsigtighed og transparens.
Jeg betaler 165kr for en burger, mens nabobordet betaler 100kr. De siger det krÊver man har reserveret bord eller siger det ved bestilling. Jeg kan blot konstatere at nabobordet ikke havde bestilt bord, men de gÞr godt nok opmÊrksom på det ved ankomst. Jeg synes dog det er en kilde til dårlig kundeservice + skaber unÞdvendigt sure kunder. Kan ikke anbefale

Café Sidewalk i Aarhus er uden tvivl enâŠ
Café Sidewalk i Aarhus er uden tvivl en af byens hyggeligste caféer, perfekt placeret lige ved åen. Den nyrenoverede indretning skaber en moderne, men stadig afslappet atmosfÊre, hvor man både kan nyde en stille kop kaffe eller et lÊkkert måltid med venner.
Menuen byder på alt fra velsmagende brunch til saftige burgere og friske salater, og kvaliteten er altid i top. Deres kaffe er virkelig god, og hvis du har en sÞd tand, kan deres kager klart anbefales. Betjeningen er venlig og imÞdekommende, hvilket gÞr oplevelsen endnu bedre.
Uanset om du kommer for en hurtig pause i byen eller en lÊngere hyggestund, er Café Sidewalk et oplagt valg. Den skÞnne udsigt over Ã¥en, den afslappede stemning og den lÊkre mad gÞr dette til et af Aarhusâ bedste cafésteder. Klart et besÞg vÊrd!