Toppen service
Toppen service! smidigt leverans o bra kvalite på klÀderna! Jag återkommer såklart

Sidib ããã®åç
En livsstil i enlighet med koran och Profetens Muhammad SWS Sunnah. Hos Sidib hittar du ett stort utbud av muslimska levnadsvanor för både vuxna och barn såsom Jilbab, Abaya, Khimar, Khamis, Böcker mm. Förutom klÀder erbjuder vi Àven ett brett sortiment av accessoarer som hjÀlper till att komplettera din stil. Vårt sortiment av accessoarer inkluderar smycken, klockor, vÀskor och skor. Varje produkt Àr noggrant utvald för att erbjuda det allra bÀsta inom mode. Hos oss kan du vara sÀker på att hitta något som ger din outfit den dÀr extra touchen.
FjÀllviolen 4, 424 48 Angered, 42448, Göteborg, ã¹ãŠã§ãŒãã³

Sidib ããã®åç
Mycket trevlig kundtjÀnst Àven denna gång och snabb leverans. JÀttenöjd med mina varor, framför allt Abaya-Duo som verkligen Àr en Abaya med attityd.

Sidib ããã®åç
Snabb leverans, Àgaren bryr sig om sina kunder och vill ge de bÀsta. Rekommenderar verkligen.

Sidib ããã®åç
JÀttenöjd!!JÀttesnÀll kvinna som Àger företaget! Rekommenderar starkt.

Sidib ããã®åç
BestÀllde Jersey sjalar i olika fÀrger, en del var ljusare i verkligheten då bilderna på hemsidan togs på mörkare ljus så framstod de som mörkare. Den svarta Jersey sjalen Àr inte heller samma material som de andra, man kan inte stoppa in nål i den och sömmen Àr annorlunda så slöjan fastnar ej på huvudet som de andra gör. Svarta slöjan verkar också mindre i storlek. Annars har sjalarna bra material och de andra (förutom svarta) Àr bra i storlek.
Man möts av islamiska vÀrderingar och kÀnner sig harmoniserat med det som erbjuds.
Riktig god upplevelse.

Sidib ããã®åç
Produkten i sig Àr förstklassig, precis vad jag behövde. Leveransprocessen lÀmnade dock mycket att önska. Det tog lÀngre tid Àn förvÀntat, och paketet anlÀnde något skadat. Produkten i sig kompenserar dock för besvÀret. Fyra stjÀrnor.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã