Var i dag i Sif Jacobs butik i midten af KÞbenhavn. Aldrig har jeg fÃ¥et bedre betjening ð. Jeg har kÞbt min vielsesring i butikken for et Ã¥r siden, og en lille diamant var faldet ud. Jeg havde regnet... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg havde set nogle fantastiske Þreringe i en lokal smykkebutik, der er forhandler af Sif Jakobs smykker. For at benytte mig af optjent medlemsrabat, valgte jeg at bestille dem online. Da de ankom, tr... ãã£ãšèŠã
Jeg var meget tilfreds med hele bestillings proceduren, alt gik fint. FortrÞd dog kÞbet efterfÞlgende af andre årsager. SIF Jacobs smykker e var meget smukke og flot indpakket, meget eksklusivt.
Super god oplevelse. Produktet er smukt og i flot Êske der Þger lÊkkerheden. Doblet op med lynhurtig levering
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Designer Sif Jakobs lancerede sit eponyme brand i 2009 med den simple overbevisning om, at enhver kvinde har ret til at stråle. Siden da har hun dedikeret sig til at skabe luksussmykker og ure, der er tilgÊngelige for alle. FÞdt i Island, uddannet guldsmed, tilbringer Sif nu sin tid mellem KÞbenhavn og rejser til stÞrre europÊiske byer for at finde inspiration, uanset hvor hun rejser hen. Hendes unikke Êstetik kombinerer nordisk coolness med italiensk elegance, hvilket resulterer i ubesvÊrede stykker, der bringer glans og gnist til enhver dag og enhver lejlighed. Brandet er kendt for sine iÞjnefaldende og elegante smykker, der ofte har et råt twist og en cool kant. Stilen er fornem, samtidig med at vÊre "overkommelig luksus". Brandet har regelmÊssigt vÊret med i populÊre mode- og livsstilsmagasiner og har en voksende international fanbase. Smykkerne er blevet set på berÞmtheder som Miley Cyrus, Katy Perry, Dua Lipa, Alesha Dixon og mange flere. Derudover elsker en bred vifte af modepåvirkere Sif Jakobs Jewellery, og brandet optrÊder ofte i deres sociale mediekanaler. I dag er Sif Jakobs Jewellery reprÊsenteret internationalt og er et meget eftertragtet brand hos krÊsne og modebevidste forhandlere som det fÞrende brand inden for kategorien af sÞlv- og zirkonia-smykker og ure. Brandet er stolt vinder af forskellige prestigefyldte europÊiske smykkepriser
Sif Jakobs Jewellery
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- Let Yourself Shine
- Our jewellery is exclusive, classically elegant, and enhances the beauty of every woman. Handmade in the highest quality, available in different colors and sizes for a glamorous look.
Hurtig og gratis levering
Fri fragt og fri returnering
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 82ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ArmbÃ¥nd der er i stykker efter toâŠ
Armbånd der er i stykker efter to gange.
Dårlig kundeservice og dårlig kvalitet af smykker.

Ufleksible returneringsregler
Ufleksible returneringsregler. Jeg Þnskede at returneringslabel blev sendt til en anden emailadresse end den ordren var bestilt i. Det kunne på ingen måde lade sig gÞre, ej heller efter telefonisk kontakt kundeservice hos Sif Jakobs. Handler ikke hos Sif Jakobs i fremtiden.

Sif Jakobs Jewellery ããã®åç
Hver gang jeg fÃ¥r et nyt smykke fra SigâŠ
Hver gang jeg fÃ¥r et nyt smykke fra Sig Jacobs strÃ¥ler mit ð©·om kap med smykket.
Også denne gang
God og nem bestilling og hurtig levering
Perfekte varer
Perfekte varer, meget hurtig levering. Service er på toppen, det er en fornÞjelse at handle hos SJ
Meget brugervenlig hjemmeside ogâŠ
Meget brugervenlig hjemmeside og hurtigt fremsendelse.
Flot produkt og hurtig levering

Sif Jakobs Jewellery ããã®åç
Hurtig levering og pÊn indpakning

Sif Jakobs Jewellery ããã®åç
Meget fin ring og hurtig levering
Jeg kÞbte en meget fin ring, der kom i en virkelig fin indpakning.
Hurtig levering, kan kun anbefale.

Smukke smykker, hurtig levering
Smukke smykker og hurtig levering. Fin orientering hvis tingene skal byttes. Har handlet der flere gange og det er ikke sidste.

Sif Jakobs Jewellery ããã®åç
Smukke store og farverige creoler
Smukke store og farverige creoler, som jeg er meget glad for.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã