Ãr sÃ¥ nöjd med otroligt fina smycken samt smidig bestÀllning och snabb leverans. Nu hoppas vi bara att dottern som tar studenten om nÃ¥gra veckor ocksÃ¥ blir nöjd. (Det blir hon!)
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Sif Jakobs smycken Àr ursnygg design, solida material samt kÀnns bara vÀldigt lyxiga....köpte tvÃ¥ halsband att bÀra tillsammans till festklÀnningen och jag blev riktigt nöjd, de var Ànnu finare i ver... ãã£ãšèŠã
Jag köpte örhÀngena i silver med sickoner och guldfÀrgad lÀnk. TyvÀrr matchar fÀrgerna inte varandra â de harmonierar inte. Den guldfÀrgade lÀnken drar istÀllet Ã¥t kopparfÀrgad ton, vilket gör att hel... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service att göra en retur och fÃ¥ byta storlek pÃ¥ en ring jag köpte nÀr jag besökte Danmark! Otroligt bra och proffsig kundservice med snabba svar! Fullkomligen Àlskar min ring och sorti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sif Jakobs Jewellery designar och producerar prisvÀrda lyxsmycken av högsta standard och kvalitet med ett modernt uttryck. Sif Jakobs smycken har en minimalistisk lyxig kÀnsla i kombination med en elegant personlig stil. Arbetet formas av en bakgrund inom nordisk design och hantverk. Sedan lanseringen av Sif Jakobs Jewellery 2009 har varumÀrket vuxit snabbt och visas regelbundet i populÀra mode- och livsstilsmedier. Sif Jakobs unika och förtrollande mönster omfamnas nu av mode- och smyckesbutiker över hela vÀrlden och varumÀrkets internationella fansen fortsÀtter att expandera. Let yourself shine...
Sif Jakobs Jewellery
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Let Yourself Shine
- Our jewelry is exclusive, classically elegant, and enhances the beauty of every woman. Handmade in the highest quality, available in different colors and sizes for a glamorous look.
Gratis Frakt på alla BestÀllningar
Gratis Frakt på alla BestÀllningar över 699 kr.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SÃ¥ smÃ¥.Hade bestÀllt en ring ocksÃ¥ ochâŠ
Så små.Hade bestÀllt en ring också och den var slut och leveransen tog lÀngre tid Àn jag önskat.Har handlat mycket hos er.Den hÀr gången kÀnns det bara ok.

Fina smycken.

Sif Jakobs Jewellery ããã®åç
Supernöjd med kvaliten och utseendenaâŠ
Supernöjd med kvaliten och utseendena på smyckena. FrÀcka och annorlunda men Àndå lite klassiska och stilrena. Jag kommer aldrig i livet att köpa nåt annat Àn sif jakobs i fortsÀttningen
Fantastisk vara
BestÀllning som jag aldrig har fått !
Jag har betalat för en bestÀllning som jag fick aldrig fram och sedan har jag vÀntat på mina pengar i minst tre veckor. Besviken kund!
Mvh/Daniela

Sif Jakobs Jewellery ããã®åç
SÃ¥ otroligt snabb leverans samt finâŠ
SÃ¥ otroligt snabb leverans samt fin presentförpackning ð

Sif Jakobs Jewellery ããã®åç
Hade bestÀllt text pÃ¥ ett smycke menâŠ
Hade bestÀllt text på ett smycke men fick ett utan gravyr

Sif Jakobs Jewellery ããã®åç
Det var ett fint halsband men mycketâŠ
Det var ett fint halsband men mycket mindre Àn jag trodde. Jag bestÀllde storleken âgrandeâ, men smycket var vÀldigt litet och jag hade önskat att det var större.

Sif Jakobs Jewellery ããã®åç
Jag gillar inte att man jÀmt ska geâŠ
Jag gillar inte att man jÀmt ska ge omdöme.Det får rÀcka med stjÀrnor
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ