レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fik ikke hvad jeg ønskede
Jeg kom ind på håb efter en buzcut, men han tror jeg siger biscuit og så vælger sigurd derefter at give mig finger og tager hans store risrang og stiller den på gardinstangen. Han valgte derefter at spørge mig om jeg var stram? Han valgte derefter at sige at jeg skulle betale med æbler som jeg så gik hen og købte. Han stak 5 af de grønne æbler op i roven og dansede nøgen ud på gaden l glæde
Vold og trusler!
Har aldrig haft sådan en dårlig oplevelse, altså virkelig hold nu op. Han snakker grimt og klippede i mit øre. Så gav han mig skylden og råbte af mig og alt muligt. Blev virkelig ked af det og han sad bare og pustet vape i hovedet på mig. Jeg synes virkelig at det er dårlig stil og havde hår i munden og alt muligt ville have givet ham 0 stjerner men ka ik gi mere end 1
Han kan ikke engang finde ud at lave en…
Han kan ikke engang finde ud at lave en fade og tror folk ville give 75kr uden saftevand
SIGURD!!!
SIGURD!!!! Det er ikke en fair pris for den klipning jeg har fået hår i munden, og så dine C cups er af helvedes til jeg har trolde hår hængende ned fra siderne! Jeg ligner jo en hulemand, har også hørt rygter om at du ikke gør dine trimmere rent og faktisk også bruger dem til nosserne og det kunne man os se og dit værelse er fuldt hår
75 danske dollars for en klipning
75 danske dollars for en klipning? er du helt syg i bolden? jeg har da aldrig nogensinde set noget lignende. jeg vil da kun give hmm 50kr for en klipning.
jeg har læst at folk har fået farvelkys efter klipning, så det regnede jeg da stærkt med. du kan forestille dig min skuffelse da jeg blev sendt hjem med en tør kind.
klipningen var ellers fin, men 75 danske dollars for en klipning UDEN MYS er simpelthen for frækt, 5 stjerner
farvel kys
kom tilbage til ham da jeg havde sådan en god oplevelse første gang og blev ret tilfreds med klipningen, og efter jeg havde læst andres anmeldelser og har hørt man kan få en lille mys inden man tager hjem så valgte jeg så at prøve igen og denne gang havde jeg heldet med mig og han er en overaskende god frisør (og kysser), så kan klart anbefale ;)
Super sød dreng kipper mega godt og alt…
Super sød dreng kipper mega godt og alt er bare godt fik ogs en mys inden jeg tog hjem god stil
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。