䌁業情報

1. 建蚭資材卞業者
  2. 建材提䟛業者
  3. 断熱甚品店

圓該䌁業による蚘述

Om oss – Historien bakom SilentDirect SilentDirect grundades ur en passion för bÀttre ljudmiljöer och en vilja att lösa ett problem som mÃ¥nga inte ens visste att de hade. Resan började i mitten av 90-talet, nÀr vÃ¥r grundare – en engagerad ljudentusiast – byggde sin första bilstereo i en Volkswagen Beetle frÃ¥n 1973. Han insÃ¥g snabbt hur begrÀnsat utbudet av material för ljudisolering, ljuddÀmpning och vibrationsdÀmpning var. Det som frÃ¥n början var ett hobbyprojekt utvecklades till en idé som senare blev SilentDirect. FrÃ¥n frustration till innovation Grundarens erfarenheter spÀnde snart över fler omrÃ¥den, frÃ¥n ljudisolering i hemmet till bÀttre akustik pÃ¥ arbetsplatser. Oavsett miljö dök samma problem upp: fÃ¥ alternativ, höga kostnader och lösningar som var svÃ¥ra att anvÀnda. Samtidigt blev det tydligt att ljudmiljön ofta försummades, trots att en tystare och mer harmonisk omgivning bidrar till vÀlmÃ¥ende, fokus och trivsel. Ur denna insikt föddes visionen om SilentDirect – ett företag som gör professionell ljudhantering tillgÀnglig för alla. VÃ¥r filosofi – fem starka grundpelare SilentDirect vilar pÃ¥ fem kÀrnvÀrden som genomsyrar allt vi gör: LÀttillgÀnglig kunskap Vi vill göra ljudisolering, ljudabsorbering och ljuddÀmpning förstÃ¥eligt och enkelt för alla. Smidig shoppingupplevelse En problemfri process frÃ¥n första klick till fÀrdig installation. Enkel installation Produkter som Àr utvecklade för att snabbt och enkelt förvandla din ljudmiljö. Hög kvalitet Alla produkter Àr noggrant testade och utvalda för att leverera bÀsta resultat. PrisvÀrda lösningar En bra ljudmiljö ska vara möjlig för alla, oavsett budget. VÃ¥rt löfte till dig PÃ¥ SilentDirect Àr vi mer Àn en leverantör av produkter – vi Àr din expert och partner för en tystare vÀrld. Oavsett om du vill ljudisolera en vÀgg i hemmet, förbÀttra akustiken i en skola, skapa bÀttre arbetsmiljöer pÃ¥ ett kontor eller minska vibrationer i industrin, erbjuder vi beprövade och effektiva lösningar. Genom vÃ¥r erfarenhet, vÃ¥rt breda sortiment och vÃ¥r kunskapsportal ser vi till att du fÃ¥r rÀtt stöd pÃ¥ vÀgen mot en bÀttre ljudmiljö. Utforska vÃ¥rt sortiment och upptÀck hur vÃ¥ra produkter för ljudisolering, ljuddÀmpning, ljudabsorbering och vibrationsdÀmpning kan göra skillnad. VÀlkommen till SilentDirect – din expert pÃ¥ professionella lösningar för ljud och vibrationer.

3.7

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Inte snabb leverans

Det står att de har 1-2 dagar leverans på deras hemsida, att de har snabb leverans, nu 4 dagar senare har det fortfarande inte levererats. De har inte heller någon vara på lager de kan skicka med annan leverantör Àn DHL. Solklar besvikelse, så min rekommendation Àr undvik DHL.

2025幎8月28日
自発的なレビュヌ
SilentDirect AB ロゎ

SilentDirect AB からの回答

Hej Niklas,

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen den upplevelse du har haft. Din order inkom till oss den 22 augusti kl. 10:39 och var redan packad och klar för upphÀmtning av DHL kl. 11:53 samma dag. DHL hÀmtade sedan paketet pÃ¥ eftermiddagen. VÃ¥r normala leveranstid Àr 1–2 vardagar, och i vanliga fall levereras bestÀllningar inom den tidsramen.

TyvÀrr tappade DHL bort ditt paket under transporten, något vi dessvÀrre inte kan påverka. Vi har varit i kontinuerlig kontakt med deras support sedan förseningen uppstod och bevakar Àrendet tills det Àr löst.

Vi förstÃ¥r helt din frustration över situationen. Även om det Àr mycket ovanligt att nÃ¥got liknande sker vill vi be om ursÀkt för att din leverans inte motsvarat de förvÀntningar du hade pÃ¥ oss. Vi har erbjudit alternativ som Ã¥terbetalning eller att invÀnta leveransen, men beklagar att vi i nulÀget inte kan skicka en ny vara med annan transportör dÃ¥ fÀrgen du bestÀllt tillfÀlligt Àr slut i lager.

Vi tar till oss av din feedback och kommer fortsÀtta arbeta för att alla våra kunder ska få den snabba och smidiga leverans som vi normalt kan erbjuda.

VÀnliga hÀlsningar,
SilentDirect AB