䌁業情報

1. ツアヌ オペレヌタヌ

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til SilkeborgCaminoen – din guide til skÞnne vandreture i Silkeborgs smukke skove. Vi tilbyder veltilrettelagte ruter for alle niveauer, fra korte ture til lÊngere dagsvandringer, samt guidede ture med lokale eksperter. Hvorfor vÊlge os? - Lokal Ekspertise: Vores team er lokale naturentusiaster, klar til at dele Silkeborgs perler med dig. - BÊredygtighed: Vi vÊrner om naturen og opfordrer til bÊredygtig vandring. - Fleksibilitet: Nem online booking og fremragende kundeservice. - Kundetilfredshed: Vi Þnsker at give vores kunder en rigtig god oplevelse FÞlg os pÃ¥ sociale medier for opdateringer og inspiration. Du kan komme omkring Himmelbjerget, sejle med Hjejlen, stÃ¥ pÃ¥ paddle board eller nyde roen i naturen. BesÞg os pÃ¥ www.silkeborgcaminoen.dk eller fÞlg os pÃ¥ de sociale medier. Og sÃ¥ er du altid velkommen til at kontakte os direkte pÃ¥ tina@silkeborgcaminoen.dk eller telefon 2283 7310. Tak fordi du overvejer SilkeborgCaminoen – vi glÊder os til at byde dig velkommen til en skÞn naturoplevelse!

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

3件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Tusinde tak til Tina og

Tusinde tak til Tina og Silkeborgcaminoen for at danne de perfekte rammer om de smukkeste vandreture i skovene omkring Silkeborg. Vi tog turen i oktober og naturen i efteråret kan noget helt specielt.
Vi boede så dejligt, med den skÞnneste mad, fuld forplejning og blÞde senge. Ren luksus efter vandreturene. Tina var meget behjÊlpelig ved selv det mindst og altid til at få fat på.
Det er min fÞrste rigtige vandretur og bestemt ikke den sidste. NÊste gang bliver med ungerne.

2025幎10月10日

KÊre Mette🌿
Tusind tak for dine skÞnne ord - de varmer helt ind i hjertet! ❀

Det glÊder mig så meget, at jeres fÞrste vandreferie blev så god en oplevelse, og at efteråret i Silkeborg leverede sin helt egen magi. Jeg er også rigtig glad for at hÞre, at både overnatning, mad og service ramte plet - det betyder alverden for mig.

Hvor er det fantastisk, at du har fÃ¥et lyst til flere eventyr pÃ¥ stierne – og at ungerne skal med nÊste gang! Det bliver en ny og helt sÊrlig oplevelse 💚.

Bedste hilsner,
Tina

Fantastisk vandretur omkring SilkeborgsÞerne

Bestilte en weekendtur hos Silkeborg Caminoen og blev bestemt ikke skuffet 😊 Tina mÞdte os ved ankomsten til vores hotel og gav os en udfÞrlig gennemgang af vores 3 dages tur samt en lÊkker frokostsandwich til vores 1. tur.
Vi vandrede i det gudeskÞnne område omkring SilkeborgsÞerne både fredag, lÞrdag og sÞndag og fik nogle skÞnne oplevelser med i bagagen. Dejlig trÊning til vores kommende Camino i Italien samt en vidunderlig måde at opleve et skÞnt område af Danmark på. Ophold incl. morgenmad, frokostpakke og lÊkker aftensmad kunne ikke vÊre bedre. Stor tak til Tina for veltilrettelagt weekendophold. StÊrkt anbefalelsesvÊrdigt for gÊngere og naturelskere.

2025幎8月29日

SilkeborgCaminoen からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse, Henrik 🙏. Dejligt at hÞre at I havde sÃ¥ gode dage og dejligt at fÃ¥ besÞg af jer i Silkeborg / Tina.

Super godt sted

Det hele var så godt planlagt.
Min datter nÞd turen,og min datter er helt vild med at komme afsted igen.vi nÞd overnattenstedet.naturen.

2024幎9月7日

SilkeborgCaminoen からの回答

KÊre Berit. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at I havde en dejlig tur. HÃ¥ber at se jer en anden gang. De bedste hilsner, Tina 💚.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。