レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

FruktansvÀrt!! Produkten slutade fungera efter 4 anvÀndningar. Fick ingen Ã¥terbetalning eller en ny trots att jag skickat tydliga videor pÃ¥ vad som var fel pÃ¥ produkten. Svaret jag fick var ” DÃ¥ en... もっず芋る

Var egenligt ok tilfreds med selve produktet, men da det pludselig ikke vil oplade kan jeg ikke få reklamation til trods for det er under 6 mdr. siden jeg har kÞbt det. Rigtig ringe kundeservice

DÃ¥lig produkt, skulle ladda min. Fungerade inte första gÃ¥ngen ens, nu vill jag ha pengarna tillbaka och det fÃ¥r jag inte. Har skickat in 3 filmer pÃ¥ att den inte fungerar, inte ens dÃ¥ fick ja... もっず芋る

1.3

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

79件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Kundeservice & mistede pakker

Jeg var uheldig at DAO mistede min pakke fra Silkyskin, hvorved de godkendte erstatningen til Silkyskin (hvorfor de udbetaler erstatning til firmaet/afsender forstår jeg ikke).
Silkyskin siger at de ikke har fået erstatningen, og meddeler at DAO skal udbetale erstatningen til mig.

DAO er uenig i at de udbetaler erstatning til kunden/modtager, og forklarer hvordan Silkyskin skal gÞre for at modtage erstatningen, da de kan se at de ikke har gjort det.

Denne information sender jeg så til Silkyskin, men nu nÊsten en md senere har jeg ikke hÞrt tilbage fra dem.

2026幎4月15日

Produkten slutade fungera efter 4

FruktansvÀrt!!
Produkten slutade fungera efter 4 anvÀndningar. Fick ingen Ã¥terbetalning eller en ny trots att jag skickat tydliga videor pÃ¥ vad som var fel pÃ¥ produkten. Svaret jag fick var ” DÃ¥ enheten har varit i bruk en period innan problemet uppstod, och det har gÃ¥tt en tid sedan leverans, har vi tyvÀrr inte möjlighet att registrera detta som en reklamation i nulÀget.”

BestÀll inte hÀrifrån!!!

2026幎3月27日

Kan ikke give 0 stjerner

Kan ikke give 0 stjerner. Ellers havde jeg gjort det. Virkelig dårligt temuprodukt og virkelig dårlig reklamationsret og kundeservice. KÞb ikke. KÞb den for 68kr gennem temu i stedet. Så har du direkte stÞttet bÞrnearbejde i stedet for svensk mellemmand.

2026幎3月22日
自発的なレビュヌ

Dårlig markedsfÞring (kÞb aldrig)

Jeg bestilte en barber maskine, så man skulle få silkeblÞd hud og det skulle vÊre smertefrit. Jeg har haft den i brug en gang og det er noget af det mest smerte fulde jeg har prÞvet. Og så fjerne den ikke hårende, men i stedet for sÊtter den sig nÊsten fast ved hårende, og de få hår den tager, bliver revet ud. Jeg har prÞvet at kontakte dem for at få min penge retur, men de krÊver at man sender billeder af fÞr og efter. De er ligeglade med at det er smertefuldt, selvom de lover at det ikke er det. Det var de penge ud af vinduet.

2026幎3月13日

KÖP INTE

KÖP INTE! Slutade fungera efter nÃ¥gra mÃ¥nader. Kundservice hÀnvisar att de inte kan göra nÃ¥got. SÃ¥ jag har en produkt som inte gÃ¥r att anvÀnda.

2026幎3月10日

DÃ¥lig produkt

DÃ¥lig produkt, skulle ladda min.
Fungerade inte första gången ens, nu vill jag ha pengarna tillbaka och det får jag inte.

Har skickat in 3 filmer på att den inte fungerar, inte ens då fick jag pengarna till baka!

Nu har dom slutat svara!

Synd man inte får anvÀnda det språket man tycker om denna produkt

2026幎3月1日

Virkelig dårligt produkt

Virkelig dårligt produkt, det fjerner slet ikke hårene. Jeg har vÊret i kontakt med kundeservice gentagende gange uden held. Man kan ikke benytte sig af deres tilfredshedsgaranti som de reklamerer med. Produktet er lige til skraldespanden.

2026幎2月26日
自発的なレビュヌ

Köp inte denna dåliga produkt

Köp inte denna dÃ¥liga produkt! Den ger inte utlovat resultat (trots att jag gjort pÃ¥ alla konstens regler efter instruktioner frÃ¥n kundtjÀnst). KundtjÀnst vÀgrar dessutom ta tillbaka produkten trots att jag reklamerat den dÃ¥ de sÀger att den lÃ¥ter och ser ut som den ska

2026幎2月16日

KØB IKKE!!!

Kunne jeg give 0, havde jeg gjort det.

Har lige haft min silky skin pen i et stykke tid og må sige jeg virkelig er skuffet.. syntes det er dårlig kvalitet og den fungerer virelige ikke optimalt. Man skal kÞre over 1000 gange fÞr der sker lidt bare.

Man bliver lovet, silke blÞd hud, ingen indgroede hår og alt muligt. Men har i stedet fået Þdelagt min hud..

Er virkelig skuffet, både over kvalitet og resultat.

Syntes jeg har givet en fair chance, men mÃ¥ erkende jeg virkelig fÞler mig snydt

Jeg kontaktede kunde service, men fik af vide jeg skulle sende fÞr og efter billeder
 hvem tager fÞr billeder inden man barber sig! Helt Êrligt

Jeg gik udfra at produktet virkede, så tÊnkte ikke jeg skulle tage fÞr og efter billeder.

Jeg venter så noget tid, får tager fÞr og efter billeder.. men får så beskeden tilbage

“ Vi kan bekrÊfte, at vi har modtaget fÞr-billederne af omrÃ¥det. Ud fra materialet kan vi se, at der har vÊret hÃ¥rvÊkst fÞr brug, og ud fra tidligere dialog vurderer vi, at produktet har fjernet hÃ¥r og dermed udfÞrt sin grundlÊggende funktion.

For at kunne foretage en endelig og retvisende vurdering i forhold til dine oplevelser og vores vilkår, har vi dog brug for at kunne sammenligne med resultatet efter brug.

👉 Hvis du har mulighed for det, anbefaler vi derfor:

Et efter-billede taget umiddelbart efter brug, i samme lys og vinkel

Hvis du ikke Þnsker at bruge produktet igen, noterer vi dette, men pÃ¥ det nuvÊrende grundlag vurderes det, at enheden har gjort sit arbejde ved at fjerne hÃ¥r.”

Men indgroede hår kommer oftes fÞrst efter et par dage.. så kan ikke bruge det til en skid.

Spar jer selv for elendig kundeservice med urimelig klar og vurderinger, samt spild af penge

2026幎1月2日

Yderst utilfreds!

Hvis bare jeg havde lÊst anmeldelser inden jeg bestilte..

Jeg Þnskede at returnere produktet da jeg ikke skulle bruge det alligevel. Jeg havde ikke brudt forseglingen og sendte derfor billeder af dette. Silkyskin tilbÞd mig 50% refundering. Dette gik jeg med til da fragten for returnering ville vÊre dyr.
Da jeg åbner produktet for at prÞve denne, kan trimeren kun tÊnde og kÞre i den ene flade ende. Samt stemmer produktet ikke overens med billedet på hjemmesiden.
Dette oplyser jeg straks om og meddeler at jeg Þnsker at benytte min reklamationsret. Silkyskin ignorerer fuldstÊndig min mail og svarer blot tilbage at refunderingen på 50% er gennemfÞrt og at jeg ikke skal gÞre mere..

Yderst utilfreds

2026幎1月30日

Köp inte!!!

Testade produkten och den gav mig bara svullnad, brÀnnande kÀnsla & röda prickar under armarna.
Testade Àven på benen dÀr huden Àr slÀtare och mer hÀrdad Àn under armarna, samma reaktion dÀr.
Apparaten nyper och ger absolut inte ett silkes lent resultat som det utlovas.
Den håller inte vad den utlovas, heller inte företaget som erbjuder ”100% nöjdhets garanti”.
Har mailat med företaget flera gånger som nekar mig en retur trots att jag har skickat bilder och berÀttat om problemen.
Företaget ber mig istÀllet per mail att inte anvÀnda produkten igen och kontakta vården istÀllet.

SjÀlvklart vågar jag inte anvÀnda produkten igen men vill skicka tillbaka produkten och få pengarna tillbaka.
Företaget sÀger att den uppfyller sin funktion genom att håret avlÀgsnades, vilket det gjorde men till vilket pris?
Det Àr inte silkes lent utan stubbigt, det Àr svullet, brÀnnande kÀnsla & fullt med röda prickar som det står att den INTE ska efterlÀmna sig!

Riktigt dålig service från företaget och urusel apparat.

2026幎2月7日
自発的なレビュヌ

The product is cheap china made machine

The product is cheap china made machine that doesn't work like it should. It is non powerful to even cut thinner hair without working a REALLY long time on one spot TAKING AGES. The silky feeling is better with any kind of another type of machine or blades, this does not take it to the next level, not even to a level. It is a machine that is a piece of shit that I'm going to throw to my garbage bin as they don't even want to give my money back after multiple emails and videos to show usage and how bad the machine is. So their guarantee of happiness or money back is a big fat lie too!! DO NOT BUY THIS!!

2026幎1月31日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。