Havde en happyhoodie der efter et par mÃ¥neder gik op i syningen. Skrev til deres kundeservice og blev modtaget med en positiv attitude. Der blev straks tilbudt en ny, der var desvÊrre ikke flere af... ãã£ãšèŠã
Elsker mine ting. Har bestilt hos Sillysanta fÞr og besluttede mig at kÞbe noget mere. Et sÊt pyjamas og to oversize hygge hoodies. Er meget tilfreds med mine ting og fragten kom hurtigt. Kan klart an... ãã£ãšèŠã
Dejlig oplevelse med SillySanta.dk. KÞbte produkter, hvoraf det ene sÊt desvÊrre var for stort og skulle returneres. Dejlig nem returneringsproces. Det eneste som kunne hive alle 5 stjerner hje... ãã£ãšèŠã
Fair priser, fint udvalg og god kvalitet- dog er leveringen lÊngere end lovet. Bestilte sÞndag formiddag og ordren blev fÞrst sendt torsdag eftermiddag. Skrev til kundeservice, da jeg skulle bruge trÞ... ãã£ãšèŠã
Kun gode ord herfra
Produkterne lever fuldt ud op til forventningerne - og kundeservice var hurtige og imÞdekommende, den ene gang pakken ikke kom frem. De sendte en ny pakke Þjeblikkeligt, som så ankom hurtigt (som alle andre gange). Så
Bestilte igår for fÞrste gang
Bestilte igår for fÞrste gang, og modtag i dag mine hoodies. Bestiller klart herfra igen.
Hurtig levering
Hurtig levering. Str passer. Kvaliteten er i top. Har kÞbt herinde i flere år
WOW...
WOW...
Bestilte sÞndag, hentede min pakke i dag, tirsdag ð² og det er simpelthen de lÊkreste hoodies man kan forestille sig ððð
Jeg har to Ã¥r i trÊk kÞbt hosâŠ
Jeg har to Ã¥r i trÊk kÞbt hos SillySanta og det vil jeg fortsÊtte med...ð
Produkterne er i god kvalitet og stÞrrelserne svarer overens med stÞrrelsesguiden som vist på hjemmesiden samt produkterne er prÊcis som vist på billederne.
Jeg er meget glad for bÃ¥de servicen, hjemmesiden og mine kÞb.ð
Jeg bestilte ovenikÞbet en masse ting igÃ¥r d. 23/10 og fik mine varer samme dag... hvis det ikke er god og hurtigt service, sÃ¥ ved jeg ikke hvad man kalder det ...ð€ð¥°
Du kan trygt handle hos SillySanta ...âïžð²
Jeg har kÞbt mange Hoodies og kÞberâŠ
Jeg har kÞbt mange Hoodies og kÞber gerne flere fordi de er super fede og enhver der får dem som gave smiler bestemt vÊrd at kÞbe
Fin og overskuelig hjemmeside,
Fin og overskuelig hjemmeside,
God kundeservice
Hurtigt levering
Meget hurtig levering⊠super fine varerâŠ
Meget hurtig levering⊠super fine varer og rigtig gode priserð
Elsker Silly Santa
Har lige modtaget min 3. julepyjamas fra Silly Santa. SmÞrblÞd og lÊkker som de andre. Jeg venter ikke til jul med at tage den i brug :-) Bestilling og levering er super nemt og hurtigt. Det nÊste jeg skal have er påskepyjamassen.
En farlig side for âGertrud Sandâð derâŠ
En farlig side for âGertrud Sandâð der er sÃ¥ mange fine ting, at det kan vÊre svÊrt at vÊlge. Men sÃ¥ mÃ¥ man jo komme igen ð€¶ð»ð ð»ð
Mange super lÊkre ting
Mange super lÊkre ting. Nemt at bestille og levering er meget hurtig.
LÊkkert hygge tÞj vi er vilde med detâŠ
LÊkkert hygge tÞj vi er vilde med det og glÊder os til modtage detð
Nemt, hurtigt og kvalitet i top! ððŒ
Det er bare nemt, overskueligt og så går det bare stÊrkt.
Jeg bestilte i forgÃ¥rs, 2 for 1 pris pÃ¥ hoodies, og de bliver leveret i dag ð€©
Kvaliteten er altid i top, og kan klart anbefales ðž
Du kan trygt handle her ð€
Ikke fÞrste gang jeg handler hos sillysanta, og heller ikke sidste! ð altid god og hurtig service, stÞrrelsesguiden er super god, sÃ¥ vores nattÞj bare passer! Super lÊkker kvalitet og du fÃ¥r hvad du ser ð¥°
Fantastisk service fra Linnea og Ãmer
Mest ringe service!
Mest ringe service!! Og at drive en virksomhed uden et nummer at kontakte jer på siger måske det hele. Det er ikke kundeservice i går op i i hver fald.
I siger min pakke er afsendt men mangler sporingsnummer og nÃ¥r man kontakter jeg svarer i ikke fÞr et halvt til et helt dÞgn efter. USERIÃST firma. Lad vÊr at kÞb herfra.
BlÞdeste og lÊkreste jule-sweater
Den allerskÞnneste blÞdeste og lÊkre julesweater, jeg får så mange komplimenter når jeg har den på, mit julehumÞr får lige en tak opad, hvis det ellers var muligt.
Som sÊdvanlig hurtig levering og god hjÊlpe med oplysning om stÞrrelser og pasform
Gik glidende med lÞbende info om ordreâŠ
Gik glidende med lÞbende info om ordre fra start til slut. Bestilte pÃ¥ dag 1 og modtog pÃ¥ dag 4. Julesweateren lever op til mine forventninger ð
5 christmas jumpers
I ordered 5 Christmas jumpers from Silly Santa 2 weeks ago and the package came to me very quickly and without any problems. I really recommend this site!
DÃ¥rlig oplevelse med levering
Ingen svar på chat og varen bliver leveret efter kl. 23 - hvilket er helt urimeligt at skulle vente oppe på.
Kl. 22.34 skriver de så at buddet ikke kan levere alligevel! KÞb aldrig derfra!!!!!