Rask levering og virker som et godtâŠ
Rask levering og virker som et godt produkt
Silverfish AS har utviklet og produserer insektfeller. Fellene produseres i Norge. Skjeggkrefellen er utviklet spesifikt mot skjeggkre. Den fungerer også godt mot sÞlvkre, veggedyr og en rekke andre små krypende insekter. Silverfish-fellen: * 100 % giftfri * Robust, tåler fukt og stÞv * Langvarig effekt, tiltrekker skjeggkre i mer enn et år * Lite oppfÞlging, to til fire ganger per år Slik virker fellen: Skjeggkreene tiltrekkes av lokkemiddelet i fellen, klatrer opp på fellen og detter ned i fangstkoppen med lokkemiddelet. Etter kontakt med lokkemiddelet dÞr skjeggkreene i lÞpet av sekunder. Les mer om Silverfish AS på https://silverfish.no/om-oss/ Les mer om fellen på https://silverfish.no/fakta-og-info/om-silverfish-skjeggkrefelle/silverfish-skjeggkrefelle/
Travsvingen 1, 1405, Langhus, ãã«ãŠã§ãŒ
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Rask levering og virker som et godt produkt
KjÞpte en pakke med 6 skjeggkre feller til 1495,- da jeg leste de skulle vÊre så utrolig bra, samt jeg var lei av å bytte ut limfeller som ble stÞvete.
Dessverre fungerte ikke disse hos oss. Den ene fellen har tatt et par store, men resten er tomme. Stått i tre måneder nå. Den ene står i en liten bod under trappen i mÞrkt rom som det ikke er opphold i. Når jeg har åpnet boden et par ganger har jeg sett små skjeggkre, men ingen i fellen. Fellen som har fanget noen er faktisk i vaskerommet som alltid er lys i og mye trafikk i. Satte ut nye limfeller i boden går, og i dag er det to skjeggkre der.
Redigert: Tok kontakt med kundeservice etter tilbakemeldingen her og fikk refundert hele belÞpet, så de skal få bedre score for rask respons og refusjon når det ikke fungerte. :)

Silverfish AS ããã®åç
vi har ventet litt med en review for å se fÞrst om fellene fungerer. Vi har nå hatt 6 feller i ett år, og det er en merkbar forskjell. Av og til ser vi ett sÞlvkre, men svÊrt sjeldent. Det var mange flere fÞr. Fellene viser at de virker, det kan man se når man tÞmmer/ bytter. Vi lar dem bare stå , og håper etterhvert at det blir null.
Veldig fornÞyd med fellene. Ikke sett sÞlvkre på badet på en stund nå.
Siden det ikke er mulig å utrydde sÞlvkre, er Silverfish eneste muligheten for å holde bestanden nede. Fellene fylles jevnlig, hadde ikke klart meg uten.
Anbefales på det sterkeste!
Fanger skjeggkre og sÞlvkre. Veldig fornÞyd.
Det viste seg at jeg ikke hadde skjeggkre likevel, og ba om å få returnere produktet. Dette lÞste Silverfish problemfritt, og pengene ble returnert. Utmerket service
Så langt de beste fellene som finnes. Anbefales på det sterkeste.
Gikk fra å ha masse skjeggkre i huset til så å si ingen. Måtte flytte litt rundt på fellene for å finne stedene kreene likte seg, men da vi fant det ble det så å si borte.
Vi oppdaget at vi hadde skjeggkre i huset og prÞvde forskjellige limfeller uten sÊrlig hell. Det var fÞrst når vi tok i bruk Silverfish sine feller at vi så hvor mye skjeggkre vi faktisk hadde. For det var utallige kre som gikk i disse. Det tok noe over ett år fÞr vi var kvitt problemet. Men vi lar stadig fellene stå, i tilfelle vi skulle få nye i hus.
Bestilling og levering fungerer bra, og fellene er enkle i bruk.
Et fantastisk produkt som gjÞr jobben! Anbefales!
Toppscore på alle punkter! Disse miljÞvennilge fellene fungerer utmerket både på skjeggkre og sÞlvkre. Det fÞlger med gode instruksjoner og er lett å håndtere. De er gjenbrukbare og har et praktisk lokk som skjermer både for innsyn og stÞv. Designet er enkelt og anonymt og skriker ikke, (som noen andre feller gjÞr): "OBS: krypdyr i huset". Vi hadde skjeggkre fÞr og var redde for at problemet skulle fÞlge med oss da vi flyttet. Dersom de ble med i flytteeskene, ser det ut til at de har blitt utryddet, for nå finner vi kun sÞlvkre i fellene. Siden lokkemiddelet er giftfritt, trenger vi heller ikke å bekymre oss for om barn eller kjÊledyr skulle stikke nesa oppi når de romsterer rundt. Silverfish AS leverer raskt, tar kundene på alvor, og har en ryddig kommunikasjon. I forbindelse med covid-19 gjÞr de i tillegg sin del i dugnaden med å lette på folks Þkonomisk byrde, og gir 19% rabatt.
Disse fellene er mer effektive enn limfeller da skjeggkre avlives med en gang og ikke pines som de gjÞr på limfeller. Tillegg er det mer hygienisk for oss. De er luktfrie og ikke giftig for katter og hunder noe som er fantastisk for oss siden vi har to hunder og de har ikke gitt noe tegn for nysgjerrighet på disse fellene. Fellene varer veldig lenge og så det er ikke noe problem å få skiftet de ut. Har redusert problemet hos oss grundig mye, anbefales på det sterkeste å benytte seg av Silverfish!
Hadde en del skjeggkre i huset, og satte ut mange feller fra Silverfish. De fleste ble meget godt besÞkt, og vi merket raskt en reduksjon i synlige skjeggkre.
Fellene er mer effektive enn limfeller etter min erfaring, og meget enkle i bruk. Blir ikke Þdelagt av stÞv, og kan holde på mange skjeggkre uten å miste effekten.
Det er rask levering også.
Jeg har venner som bruker disse for å fange skjeggkre, og skryter av dem. Hos meg er det sÞlvkre som er hovedproblemet. Jeg har brukt fellene i ett år, og opplever de som veldig effektive. Lokkemiddelet er fortsatt effektivt etter ett år (men jeg valgte å bytte nå), og er helt luktfritt. Enkelt å bestille og kjapp levering. Veldig gode instruksjoner på norsk. Gitt varigheten og effektiviteten, er dette et alternativ jeg absolutt vil anbefale ift billigere feller.