Simpelbrouwen レビュー 155

TrustScore 5段階評価の4.5

4.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

I ordered 2 brewing bags at this shop with a question in the order about the proper size for my simple pan. I received both bags plus a different size bag with a handwritten card that they add... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Beste Simpelbrouwers, Ik was totaal verrast door de snelle Doos-omruil-service. Ook de manier van handelen / omschakelen was Top👌🏽 Zoals het er nu uitziet zullen we 27 Nov het thuis brouw bier... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Allereerst het telefonische contact met het korte positive advies. Na het ontvangen van het brouwers pakket wilde ik direct aan de gang gaan maar helaas door een blessure moet ik ff wachten met brouw... もっと見る

企業情報

5. ギフト ショップ

Simpelbrouwen について

当該企業による記述

Welkom bij Simpelbrouwen!

Bij Simpelbrouwen draait alles om het maken van je eigen bier. Of je nu een doorgewinterde brouwer bent of net begint, wij hebben alles wat je nodig hebt om je eigen ambachtelijke bieren te brouwen.

Onze Brouw Pakketten:

• Simpel pakket - Perfect voor beginners die willen beginnen met thuisbrouwen.
  • Plus pakket - Alles voor de starter en als extra een handige glazen thermometer
  • Cadeaubox - Het perfecte Cadeau!

Onze producten omvatten een breed scala aan brouwapparatuur, ingrediënten en accessoires. Van brouwketels tot hop en mout, we hebben het allemaal. En met onze eenvoudige recepten is het brouwproces nog nooit zo toegankelijk geweest.

Bekijk onze producten en begin vandaag nog met het brouwen van jouw eigen heerlijke bieren. Met Simpelbrouwen wordt bierbrouwen een plezierige en bevredigende ervaring voor iedereen!

連絡先

この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Simpelbrouwen is echt een fantastich…

Simpelbrouwen is echt een fantastich bedrijf goede samenwerking 💪✌️

2022年2月19日

Hi Bryan,

Bedankt voor je enthousiaste review, dit waarderen wij!

Wij van SIMPELBROUWEN® staan voor een goede kwalitatieve bier brouw ervaring en het bovenal simpel houden. Leuk om te horen dat de service en kwaliteit word gewaardeerd!

Bedankt voor de samenwerking en feedback, we gaan snel een nieuw bier introduceren, proost 🍻

Een goed werkende

Een goed werkende, duidelijke website.
Snelle levering, goed verpakt.
Een aanrader!

2022年2月18日

Hi Hennie,

Bedankt voor je enthousiaste review, dit waarderen wij!

Bedankt voor het aanraden en geniet van de zelf gebrouwen biertjes, proost 🍻

5つ星のうち5の評価

Snelle levering en duidelijke handleiding

Snelle levering. Duidelijke handleidingen. Mijn eerste bier brouwsel is perfect gelukt. Heerlijke volle smaak met 7-8% alcohol. Heb ook gelijk meerdere pakketten besteld voor IPA en Blond bier. Voor mij als complete leek is t goed gelukt ! Aanrader!

2022年2月15日

Hi JP!

Bedankt voor je enthousiaste review, dit waarderen wij!

Simpeler en lekkerder kunnen wij het niet maken en in toekomst volgen nog meer type bieren, proost 🍻

Super service

Duidelijke website, keuze snel gemaakt. Goede communicatie en top service. Kon het de volgende dag al ophalen. Pakket was mooi en zeer compleet. Wachten is nu op een lekker biertje..

2022年2月12日

Hi Daan!

Leuk om te horen dat de service en kwaliteit word gewaardeerd!

Alvast 🍻

Erg leuk als cadeau!

Leuk pakket, cadeau gedaan aan mijn man die er erg blij mee was. Resultaat laat nog even op zich wachten.
Snel en goed verpakt ontvangen.

2022年1月23日

Hi Inge!

Bedankt voor je enthousiaste review, dit waarderen wij!
Wij van SIMPELBROUWEN® staan voor een goede kwalitatieve bier brouw ervaring en het bovenal simpel houden. Leuk om te horen dat het cadeau in goede handen is:)

5つ星のうち5の評価

Snelle levering en goed aangekomen!

Snelle levering en goed aangekomen!
Ik ben zeer tevreden.

2022年1月11日

Hi Leanne!

Bedankt voor je enthousiaste review, dit waarderen wij!

Bedankt voor je enthousiaste review, dit waarderen wij! Wij van SIMPELBROUWEN® staan voor een goede kwalitatieve bier brouw ervaring en het bovenal simpel houden. Het is altijd leuk om te lezen dat dit gewaardeerd word:)

5つ星のうち4の評価

Leuk om cadeau te geven!!

Omdat het een cadeau is niet duidelijk of het compleet is en goed uit te voeren is.
Levering was slecht vanuit de bezorgdienst. Doos geheel ingedrukt en kapot, ondanks breekbaar op de doos. Gelukkig wel alles goed en zorgvuldig ingepakt door simpelbrouwen daardoor geen schade.

2022年1月1日

Hi Jetske!

Bedankt voor je enthousiaste review, dit waarderen wij!

Wij zijn blij dat je een leuk cadeau hebt kunnen geven ondanks de ruige bezorging;(
Graag tot een volgende keer:)

Is prima

Is prima ! Aanrader

2021年12月27日

Hi!

Alvast veel brouw plezier 🍻

De kwaliteit staat uiteraard bovenaan en vinden het super om te horen dat je tevreden bent!

Graag tot een volgende keer.

5つ星のうち3の評価

Had 3 naleveringen van ingrediënten…

Had 3 naleveringen van ingrediënten besteld maar er werd er maar 1 geleverd. Ze hadden de andere 2 over het hoofd gezien. Geen telefoonnummer waar ik ze kon bereiken dus uiteindelijk via mail. Wel snel antwoord terug en de laatste 2 worden nageleverd. Lida

2021年12月27日

Hi Alida!

Bedankt voor je enthousiaste review, dit waarderen wij!

Wij zijn blij dat we het spoedig hebben kunnen oplossen en de pakketten zijn onderweg!

Graag tot een volgende keer:)

5つ星のうち5の評価

Ik het voor de feestdagen gekocht om…

Ik het voor de feestdagen gekocht om cadeau te geven

2021年11月22日

Hi Ari!

Bedankt voor je enthousiaste review, dit waarderen wij!

Graag tot een volgende keer en alvast veel plezier met het geven:)

Super service

Super service! De bestelling was behoorlijk beschadigd afgeleverd, na 1 mailtje alles super netjes geregeld (terwijl Simpelbrouwen niets kan doen aan de onzorgvuldigheid van de bezorger).

Zeker een aanrader voor goede service en snelle (re)acties!

2021年11月15日

Hi Ineke!

Bedankt voor je enthousiaste review en bestellingen, dit waarderen wij!

Wij van SIMPELBROUWEN® staan voor een goede kwalitatieve bier brouw ervaring en het bovenal simpel houden. Het is altijd leuk om te lezen dat dit gewaardeerd word en veel plezier met geven! 🎁

Prima

Prima, maar m.i. hoeft ik niet te worden geinformeerd dat het pakket is ingepakt, klaar voor verzending is e.d. Dat vind ik een beetje overdone.
Jan Schoonbeek.

2021年11月10日

Hi Jan!

Bedankt voor je review en vooral feedback, dit waarderen wij!

Wij van SIMPELBROUWEN® staan voor een goede kwalitatieve bier brouw ervaring en het bovenal simpel houden. Het simpel houden hebben wij nu ook doorgevoerd in onze mails, een aantal stappen zijn er tussenuit gehaald:)

Zeer tevreden

Beste Simpelbrouwers,
Ik was totaal verrast door de snelle Doos-omruil-service.
Ook de manier van handelen / omschakelen was Top👌🏽
Zoals het er nu uitziet zullen we 27 Nov het thuis brouw bier pakket dan geven.
Ik zal zekers nog op jullie terugkomen voor kado-ideeën.
Nogmaals mijn dank.
Met vriendelijke groeten, Jolanda Stuart-Christoffel

2021年11月10日

Hi Jolanda!

Bedankt voor je enthousiaste review, dit waarderen wij!

Wij hebben de communicatie als top ervaren 🔝 En wij zijn super blij dat we het tijdig hebben kunnen oplossen!

Veel plezier met het cadeau geven en graag tot een volgende keer!

Team

SIMPELBROUWEN®

Hi Martien!

Bedankt voor je enthousiaste review, dit waarderen wij!

Wij wensen jou alvast veel plezier en proost op je zelf gebrouwen speciaalbier🍻

Team

SIMPELBROUWEN®

Netjes bezorgd

Netjes bezorgd, prima spullen.
Lekker bier, maar die credits gaan natuurlijk ook naar onszelf.

2021年8月22日

Hi Annemarie!

Alle lof voor jou! Goed om te horen dat het lekker bier heeft opgeleverd! wij leveren enkel de basis! :)

Compleet IPA brouwpakket

Uitstekende snelle bezorging van een mooi compleet IPA brouwpakket. Geweldig ontvangen als cadeau en heerlijke IPA van smaak onder t genot van n heerlijke slowcooking BBQ erbij

2021年8月22日

Hi de heer Bongers!

Bedankt voor je enthousiaste review, dit waarderen wij! Wij van SIMPELBROUWEN® staan voor een goede kwalitatieve bier brouw ervaring en het bovenal simpel houden. Het is altijd leuk om te lezen dat dit gewaardeerd word en dat de IPA een succes is geworden!

5つ星のうち5の評価

Goedemorgen het is maandagochtend 11:48…

Goedemorgen het is maandagochtend 11:48 uur 2021,
Gisteren het 2e biertje genomen van simpelbrouwen.
Het smaakte goed gekoeld gedronken waar ik zelf niet zo voorstaander van ben maar dat terzijde.
Complimenten voor de uitleg van het brouwproces.
Positief dus, als het mogelijk is probeer vooral kleine hoeveelheden samen te stellen, het gaat mij om de fun en niet om zo professionele manier bezig te zijn met grote hoeveelheden.
Vriendelijke groet het thuisbrouwertje.

2021年8月16日

Hi Walter!

Bedankt voor je enthousiaste review, dit waarderen wij!

Wij van SIMPELBROUWEN® staan voor een goede kwalitatieve bier brouw ervaring en het bovenal simpel houden. Zo kan iedereen zijn eigen speciaal bier brouwen. Het is altijd leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt.

Reactie bewerken

Reactie verwijderen

5つ星のうち4の評価

Prima info mbt simpel brouwen

Prima info mbt simpel brouwen, graag advies mbt toevoegen van kruiden

2021年8月15日

Hi Rene!

Bedankt voor je enthousiaste review! Wij van SIMPELBROUWEN® staan voor een goede kwalitatieve bier brouw ervaring.

Het is altijd leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt.

Over het toevoegen van kruiden; wij vinden dit een goed idee en gaan dit spoedig uitwerken, zo kan een ieder nog meer met de smaak variëren. Bedankt voor de tip!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。