SimpleDeal.nl レビュヌ 866

TrustScore 5段階評䟡の4

3.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Goede gamingstoel voor een goede prijs! Snelle levering. De leuningen blijven ietwat wiebelig, omdat de schroeven niet helemaal vastgedraaid kunnen worden, maar verder een zeer degelijke stoel.

5぀星のうち4の評䟡

vorige maand een schoenenkast besteld en weken aan een stuk aan het lijntje gehouden geweest dat er vertraging was met transport en dat ze nog niet binnen waren een binnen weer elke keer deze week kri... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Het zijn mooie meubels maar zeer jammer dat ik tot op heden enkel 2 stuks heb ontvangen. Edit: een week later kreeg kon ik de overige 2 stuks ook ontvangen. Ik geef maar 3 sterren omdat ik de b... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De krabpaal werd netjes en op tijd bezorgd, Net als op de website en gemakkelijk in elkaar te zetten, stevig en fijn voor onze katten die er graag opzitten

䌁業情報

1. 家具店
  2. 家具卞売業者
  3. オフィス機噚提䟛業者
  4. オフィス家具店

圓該䌁業による蚘述

SimpleDeal.nl richt zich voornamelijk op kwalitatief goede woonaccessoires en meubels voor een betaalbare prijs.

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Inefficiënte klachtendienst

Ellenlang wachten, mails sturen. Van meerdere personen hetzelfde antwoord krijgen. Inefficiënte klachtendienst.
Na bijna 3 weken eindelijk geleverd. De stoel hebben we nog niet in elkaar gezet, laat ons hopen dat de jarige 2 weken na datum tevreden zal zijn

2025幎12月1日

Helaas..leuk bureautje

Rails en toebehoren die bij het bureautje hoorde te zitten inclusief handleiding waren niet aanwezig.
Deze werden snel verzonden nadat ik per mail contact op had genomen. Ook de Handleiding ontbrak, en opnieuw miste ik verschillende toebehoren. De handleiding werk per mail verzonden, echter hoorde deze niet bij dit bureautje. Daarop heb ik een retour label aangevraagd en geld retour. Bureautje 3 weken geleden al retour verzonden, helaas nog geen reactie van jullie of geld retour.

2025幎11月9日

Beste,

Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. We nemen uw klacht serieus en komen graag met u in contact om dit netjes op te lossen.

Onze klantenservice zal met u contact opnemen om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Met Vriendelijke groet,

Simpledeal

5぀星のうち5の評䟡

Omdat alles correct verlopen is en ik

Omdat alles correct verlopen is en ik een heel tevreden klant ben ,en ook hele goede chauffeur vriendelijk en blijft teminste bij ons pakket staan tot ik er was ,daar ik van de 5 de verdieping moet komen dus dank u voor jullie allen ,doe zo verder en ik geef het door aan mensen hoe goed SimpleDeal is vriendelijke groeten aan iedereen en chauffeur en vriendelijk bedankt .

2025幎11月20日

SimpleDeal.nl からの回答

Graag gedaan en hartelijk dank voor u positief review

Prachtige make up tafel

Prachtige make up tafel besteld helaas zijn er een aantal onderdelen scheef .
Contact gehad er werd me verteld dat het verstuurd zou worden.
2 weken verder en nu vind het bedrijf dat de onderdelen zo horen.
Heb foto’s en filmpjes gestuurd nog steeds niet genoeg .

2025幎10月21日

SimpleDeal.nl からの回答

Wat vervelend , Onderdeel is netjes besteld en wordt toegestuurd naar u huis , Jammer dat u voor die tijd nog een negatief beoordeling achterlaat

5぀星のうち1の評䟡

Waardeloos!

Via Bol.com kocht ik een product van Simpledeal.nl. Toen het product aan kwam bleek het niet compleet. Blijkbaar hadden zij een verkeerde advertentie geplaatst. Het ware product dat ik kocht was alleen een deel ter vervanging maar dat stond er duidelijk niet bij. Ik heb contact gezocht met bol.com en simpledeal. Na lang heen en weer gemail heeft Simpledeal de advertentie aangepast en mij de schuld gegeven dat ik niet goed heb gelezen en er toch duidelijk bij stond dat het alleen een deel van het product bevatte. Gelukkig had ik printscreens gemaakt van de originele advertentie waarin duidelijk een compleet product werd verkocht! Na nog een aantal weken van op en neer gemail (Ik wilde graag de ontbrekende onderdelen ontvangen) kon iemand mij eindelijk vertellen dat ze het complete product niet eens verkopen. Helaas voor mij! We zijn toen overeen gekomen dat ik het halve product mocht terugsturen en mijn geld terug zou krijgen. Inmiddels zijn we 2 weken verder en heb ik mijn geld nog niet ontvangen. Ik heb gemaild met Simpledeal en zijn geven doodleuk aan dat ze mijn retour pas net hebben ontvangen waardoor er vertraging is ontstaan. Ze zijn echter blijkbaar vergeten dat ze mij 10 dagen geleden (!!!) al hebben bevestigd dat ze het artikel retour hebben ontvangen!
Waardeloos bedrijf met waardeloze klantenservice!

2025幎10月23日
自発的なレビュヌ

SimpleDeal.nl からの回答

Beste Stefanie wilt u aub mail sturen naar ons met TAV Cindy , Wij willen meer informatie en zeker dit op een goed manier oplossen met u , Dit is echter niet hoe wij met ons klanten omgaan . Wacht u mail af . tot snel

5぀星のうち3の評䟡

geduld is een schone zaak

OP mijn vraag wanneer het komt werd de termijn van vier tot acht werkdagen weken. Toen weer werkdagen en vandaag i de achtte dag en nog steeds niks.

2025幎10月6日

SimpleDeal.nl からの回答

Wat vervelend , wij zien dat hij geleverd is , wilt u aub contact opnemen met ons service desk aub.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。