3.8

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち5の評䟡

En bra guide

En bra guide. En som Àr med hela vÀgen och pratar svenska. Och kan resmålet. Lagom gruppstorlek

2026幎7月1日
Singelresor Norden AB ロゎ

Singelresor Norden AB からの回答

Vad roligt att höra att du gillade vår rundresa till i Albanien, Nordmakedonien och norra Grekland.

5぀星のうち5の評䟡

Ensamresande

Jag Àr en res- och upplevelseglad person som gillar god mat, nya kulturer och spÀnnande resmål. Eftersom jag inte har någon att resa med och så Àr det oftast så att resebolag riktar in sig på att det Àr par som reser, och Àr man då ensam så blir man just, ensam. Singelresor har ett koncept som Àr anpassat till ensamresenÀrer då nÀstan ingen kÀnner varandra tidigare.

2026幎6月7日
5぀星のうち1の評䟡

FruktansvÀrt oproffisionellt företag

FruktansvÀrt oproffisionellt företag. Vårt hemreseflyg blev instÀllt pga stÀngt luftrum över Doha som vi skulle flyga via. VD:n som var på plats i Filippinerna kunde inte svara på om eller hur många hotellnÀtter företaget skulle stå för, han pratade istÀllet om att han blivit osams med sonen i Sverige som skötte det hela. Dom hade skrikit åt varandra i telefon och han kunde inte ge oss någon info om situationen. Sonen skickar mejl till oss på lördagen och skriver att dom ej kan omboka våra biljetter men uppmanar oss att boka egna. Dom ska vÀnta och boka om via Doha. Det förstår vi ju att det kommer ta mycket lång tid innan det går att flyga dit, så några av oss bokar egna biljetter nÀr vi fått den infon att dom inte kan boka andra biljetter. På måndagen bokar dom iaf biljetter åt övriga gruppen, då kunde dom det plötsligt. Men vi som bokat egna pga vilseledande info vÀgrar dom att ersÀtta. Tomtebolag!!!

2026幎3月8日
5぀星のうち2の評䟡

STORLIEN - nytt resmål

Var med i första gruppen till ett nytt resmål: Storlien, vandringsresa
Jag bokade resan för att jag tÀnkte att det var utmÀrkt rehabilitering efter sjukdom, vandring och fri tillgång till pool på hotellet.
Vandring genomfördes enligt plan med en ledare med liten erfarenhet av att leda grupper. Inga problem på dagsutflykter, men konstigt att vi inte startade förrÀn 10 på fm. Många i gruppen frågade om vi kunde börja tidigare, men det blev nej utan förklaring. Hotellets pool var stÀngd pga tekniska problem hela vistelsetiden. Sånt kan hÀnda, men vi fick ingen ursÀkt och ingen kompensation förrÀn jag reklamerade efter hemkomsten och då bara 500 kr. Inga aktiviteter erbjöds efter vandring. Ledaren hade inte alltid koll på vad vi var lovade i Singelresors program. M.m. Jag kommer inte resa med Singelresor igen.

2025幎7月13日
5぀星のうち2の評䟡

Dominica jul och nyår 2023 slutade i olycka

Det företaget som Singelresor valt för sitt samarbete i Dominica hade bra mat, mysiga stugor i naturmiljö. Trevlig personal. Singelresor hade ingen reseledare, utan det var hotellets chaufförer som körde oss till olika platser. DÀremt klagade gruppen tidigt pÃ¥ den usla kvaliteten pÃ¥ bÀltena i hotellets minibussar. De var enpunktsbÀlten och inte justerbara, alldeles för stora. Ägarinnan (Àldre svensk kvinna) svarade bara att vi skulle prata med hennes anstÀllda chaufför... Trafiken Àr mycket hetsig och vÀgarna smala och slingriga. Det slutade ocksÃ¥ med olycka nÀr ett annat fordon frontalkrockade med den buss vi Ã¥kte i. Mina anhöriga fick veta om olyckan pga artikel i Aftonbladet. Ett tiotal personer i gruppen blev inlagda pÃ¥ sjukhus. 4-5 av oss blev kvar dÀr en vecka och för oss var drömresan slut över med det. Jag slog i huvudet eftersom bÀltet var för stort. Fick en spricka frÃ¥n ögonvrÃ¥ till över halva ögonlocket. Slog benen blodiga. Fick ett epileptiskt anfall grand mal nÃ¥gra timmar senare. Minns inte mycket frÃ¥n första dagen.
Olyckor hÀnder och det var inte vår chaufförs fel. Men att bÀltena var så usla visar att Singelresor inte bryr sig om sina resenÀrers sÀkerhet. Jag har inte fått svar från företaget på e-post nÀr jag uppmanade dem att inte sÀlja denna resa innan bÀltena bytts ut. NÀr jag skrev på deras Facebooksida igår med frågan om de sÀkerstÀllt att bussarna nu Àr sÀkra, togs mitt inlÀgg bort utan svar.
De som kunde fortsÀtta med utflykter resten av resan var med om ett nÀra ögat-tillbud dÀr de var nÀra att krocka.

2023幎12月25日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス