レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Tein tilauksen torstaina aamupÀivÀllÀ ja tÀnÀÀn perjantaina sain hakea paketin postista -todella nopeaa! Tuotteet oli pakattu erittÀin hyvin, ekologisuutta noudattaen. Upeita tarjouksia verkkokau... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tilasin tuotteet lauantaina ennen joulua. Taaskaan sinun apteekki ei pettÀnyt. Lahjaksi tarkoitetut tuotteet olivat perillÀ tiistaina, pÀivÀÀ ennen jouluaattoa. Aivan erinomaista palvelua. Tuotteet to... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Huippunopea!

Aivan uskomattoman nopeat toimitukset, esimerkiksi 22.12. tehty tilaus perillÀ noudettavana 23.12. , saisi moni vastaava firma ottaa mallia toimitusajoista 😁

2025幎12月23日

ErittÀin ystÀvÀllinen asiakaspalvelu ja

ErittÀin ystÀvÀllinen asiakaspalvelu ja nopea toimitus. Erityisesti haluan mainita, kuinka ystÀvÀllistÀ Sinun apteekki. Fi ltÀ oli lÀhettÀÀ pakettini veloituksetta uudelleen, vaikka minÀ asiakkaana olin itse huolimattomuuttani unohtanut noutaa pakettini ajoissa postista, jolloin paketti ehti lÀhteÀ takaisin lÀhettÀjÀlle. SÀhköpostiini vastattiin alle 15 minuutissa ja erittÀin ystÀvÀllisesti. VielÀ kerran suuri kiitos loistavasta, nopeasta ja ystÀvÀllisestÀ palvelusta.

2025幎12月16日

Tuttu ja toimiva

Useamman kerran tilattu tuotteita Sinunapteekista. Tuotteet aina sitÀ mitÀ tilattukin ja toimitus erittÀin nopea.
HyviÀ tarjouksia ja hinnat hyvin kilpailukykyiset.
Verkkosivut selkeÀt ja tuotteet hyvin löydettÀvissÀ. Myös tuotteiden haku sivulla toimii hyvin.
Tilausvahvistus tulee nopeasti sÀhköpostiin ja sitÀ kautta paketin kulun seuranta helppoa.

2025幎8月28日

Excellence

This online pharmacy has best three pillars of great services.
1. Exceptionally fast delivery; one day delivery is quite rare in Nordic countries... Big shoutout for this.
2. Excellent packaging
3. Most importantly, they offer the most affordable and cheapest options

2025幎8月12日

Suosittelen lÀmpimÀsti

Sivuilla tuotteista tÀsmÀlliset tiedot ja usein hyviÀ alennuksia. Valikoimassa mukavasti myös luonnonkosmetiikkaa ja laadukkaita terveystuotteita. Toimitus aina todella nopea. Olen ollut jo monta vuotta tyytyvÀinen asiakas.

2025幎8月8日
5぀星のうち4の評䟡

Nopeutta ja priimaa

Tuotteet oli pakattu erittÀin hyvin, ekologisuutta noudattaen.
Upeita tarjouksia verkkokauppa pullollaan. Yhden tÀhden vÀhensin siitÀ, ettÀ vaatimuksena on vÀhintÀÀn sadan (100) euron ostokset, ettÀ saa ilmaisen toimituksen.
TÀhÀnastisista verkkoapteekeista edullisin muilta osin.

2025幎8月1日

Luotettava ja laadukas!

Firmalla on todella laaja ja laadukas valikoima (myös hyviÀ alennuksia ja kampanjoita), super-nopea postitus (1h tilaamisesta oli paketti jo tulossa postissa!), ja erittÀin edulliset hinnat (ostan ns.vakiona aina tÀÀltÀ tiettyjÀ tuotteita, kun ovat jÀrjestÀÀn edullisemmat kuin muualla). Olen ollut asiakkaana jo vuosia, ja erittÀin tyytyvÀinen aina ja edellen.

2025幎4月25日

ErittÀin nopea toimitus

ErittÀin nopea toimitus, tuotteet aina hyvin pakattuja, silti ympÀristöystÀvÀllisesti, ei turhaa muovia. HyvÀ valikoima, tuotteissa aina hyvÀt pÀivÀykset. Ja ennenkaikkea, hinnat pidetty kohtuullisina , jolloin nÀillÀ kriteereillÀ on helppoa ostaa heiltÀ uudelleen ja uudelleen. Kiitos!

2025幎4月23日

TÀyden kympin palvelu :)

Erinomaista palvelua ja mahtavia tarjouksia! En oikeastaan enÀÀ muualta tilaakaan, kun sinunapteekista löydÀn kaiken luonnonkosmetiikan ja vitamiinivarastot mitÀ tarvitsen ja vielÀpÀ edullisemmin, kuin muualta!
Asiakaspalvelu on myös huippuluokkaa!

2025幎4月15日

ErittÀin tyytyvÀinen asiakas

Olen erittÀin tyytyvÀinen tilaaja - edullisia tarjouksia todella nopealla toimituksella. Olen saanut myös ilahtua Sinun Apteekin hienosta asiakaspalvelusta. Se on ollut poikkeuksellisen ripeÀÀ, asiakkaan huomioivaa ja luottamusta herÀttÀvÀÀ. Sivuston lupaus on pitÀnyt paikkansa: "Sinun luottamuksesi on meille kaikista tÀrkeintÀ, ja haluamme ansaita sen. MielestÀmme paras tapa siihen on toimia tehokkaasti, minkÀ vuoksi olemme hioneet prosessimme mahdollisimman sujuviksi. Nopea toimitus sekÀ selkeÀt ja toimivat nettisivut takaavat, ettÀ saat mitÀ tilaat – nopeasti, edullisesti ja luotettavasti."

2025幎3月27日

Todella nopea toimitus

Todella nopea toimitus, verkkosivuilla tuotteista annetaan riittÀvÀsti tietoa. Olen ollut tyytyvÀinen asiakas jo vuosikaudet ja suosittelen hyvin mielellÀni Sinunapteekkia muillekin.

2025幎3月14日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ