ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Tein tilauksen torstaina aamupÀivÀllÀ ja tÀnÀÀn perjantaina sain hakea paketin postista -todella nopeaa! Tuotteet oli pakattu erittÀin hyvin, ekologisuutta noudattaen. Upeita tarjouksia verkkokau... ãã£ãšèŠã
Tilasin tuotteen niin oli jo tunnin sisÀllÀ lÀhetetty ja seuraavana aamuna haettavissa. Todella nopeaa toimintaa ja hinta oli halvempi mitÀ muilla.
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Todella nopeaa toimintaa...
Tilasin tuotteet keskiviikko aamuna.neâŠ
Tilasin tuotteet keskiviikko aamuna.ne oli noudettavissa jo torstaina.todella nopea toimitus.
Tilasin tuotteet lauantaina ennenâŠ
Tilasin tuotteet lauantaina ennen joulua. Taaskaan sinun apteekki ei pettÀnyt. Lahjaksi tarkoitetut tuotteet olivat perillÀ tiistaina, pÀivÀÀ ennen jouluaattoa. Aivan erinomaista palvelua. Tuotteet toimitetaan nopeasti ja aina oikein.
Huippunopea!
Aivan uskomattoman nopeat toimitukset, esimerkiksi 22.12. tehty tilaus perillÀ noudettavana 23.12. , saisi moni vastaava firma ottaa mallia toimitusajoista ð
ErittÀin ystÀvÀllinen asiakaspalvelu jaâŠ
ErittÀin ystÀvÀllinen asiakaspalvelu ja nopea toimitus. Erityisesti haluan mainita, kuinka ystÀvÀllistÀ Sinun apteekki. Fi ltÀ oli lÀhettÀÀ pakettini veloituksetta uudelleen, vaikka minÀ asiakkaana olin itse huolimattomuuttani unohtanut noutaa pakettini ajoissa postista, jolloin paketti ehti lÀhteÀ takaisin lÀhettÀjÀlle. SÀhköpostiini vastattiin alle 15 minuutissa ja erittÀin ystÀvÀllisesti. VielÀ kerran suuri kiitos loistavasta, nopeasta ja ystÀvÀllisestÀ palvelusta.
5/5 arvosana
Vuosia ostanut vitamiinit yms tÀÀltÀ, uskomattoman monipuolinen ja laaja valikoima.
Halvat hinnat ja nopea toimitus. Suosittelen!
LÀmpimÀt suosittelut
LÀmpimÀt suosittelut. Todella nopea toimitus, jopa seuraavaksi pÀivÀksi perille. Tuotteet edulliset, eikÀ postikulutkaan hirvitÀ. Ihan kaikkea kaipaamaani en tÀÀltÀ löytÀnyt.
Tuttu ja toimiva
Useamman kerran tilattu tuotteita Sinunapteekista. Tuotteet aina sitÀ mitÀ tilattukin ja toimitus erittÀin nopea.
HyviÀ tarjouksia ja hinnat hyvin kilpailukykyiset.
Verkkosivut selkeÀt ja tuotteet hyvin löydettÀvissÀ. Myös tuotteiden haku sivulla toimii hyvin.
Tilausvahvistus tulee nopeasti sÀhköpostiin ja sitÀ kautta paketin kulun seuranta helppoa.
ErittÀin monipuolinen valikoima
ErittÀin monipuolinen valikoima, paljon tarjouksia ja hyviÀ tuotteita, nopea lÀhetys, helppo maksaminen
Suosittelen lÀmpimÀsti.
Excellence
This online pharmacy has best three pillars of great services.
1. Exceptionally fast delivery; one day delivery is quite rare in Nordic countries... Big shoutout for this.
2. Excellent packaging
3. Most importantly, they offer the most affordable and cheapest options
Suosittelen lÀmpimÀsti
Sivuilla tuotteista tÀsmÀlliset tiedot ja usein hyviÀ alennuksia. Valikoimassa mukavasti myös luonnonkosmetiikkaa ja laadukkaita terveystuotteita. Toimitus aina todella nopea. Olen ollut jo monta vuotta tyytyvÀinen asiakas.
Nopeutta ja priimaa
Tuotteet oli pakattu erittÀin hyvin, ekologisuutta noudattaen.
Upeita tarjouksia verkkokauppa pullollaan. Yhden tÀhden vÀhensin siitÀ, ettÀ vaatimuksena on vÀhintÀÀn sadan (100) euron ostokset, ettÀ saa ilmaisen toimituksen.
TÀhÀnastisista verkkoapteekeista edullisin muilta osin.
Loistava valikoima
Loistava valikoima, edulliset hinnat ja todella nopea toimitus. Myös asiakaspalvelu nopeaa ja hyvÀÀ! Olen tilannut toistuvasti ja tilaan jatkossakin :)
Luotettava ja laadukas!
Firmalla on todella laaja ja laadukas valikoima (myös hyviÀ alennuksia ja kampanjoita), super-nopea postitus (1h tilaamisesta oli paketti jo tulossa postissa!), ja erittÀin edulliset hinnat (ostan ns.vakiona aina tÀÀltÀ tiettyjÀ tuotteita, kun ovat jÀrjestÀÀn edullisemmat kuin muualla). Olen ollut asiakkaana jo vuosia, ja erittÀin tyytyvÀinen aina ja edellen.
ErittÀin nopea toimitus
ErittÀin nopea toimitus, tuotteet aina hyvin pakattuja, silti ympÀristöystÀvÀllisesti, ei turhaa muovia. HyvÀ valikoima, tuotteissa aina hyvÀt pÀivÀykset. Ja ennenkaikkea, hinnat pidetty kohtuullisina , jolloin nÀillÀ kriteereillÀ on helppoa ostaa heiltÀ uudelleen ja uudelleen. Kiitos!
Suosittelen
Edulliset hinnat, laaja valikoima (!!) ja nopea toimitus. LisÀksi asiakaspalvelu auttoi upeasti reklamaatiota koskevassa asiassa. Kiitos Essi ð¹
TÀyden kympin palvelu :)
Erinomaista palvelua ja mahtavia tarjouksia! En oikeastaan enÀÀ muualta tilaakaan, kun sinunapteekista löydÀn kaiken luonnonkosmetiikan ja vitamiinivarastot mitÀ tarvitsen ja vielÀpÀ edullisemmin, kuin muualta!
Asiakaspalvelu on myös huippuluokkaa!
ErittÀin tyytyvÀinen asiakas
Olen erittÀin tyytyvÀinen tilaaja - edullisia tarjouksia todella nopealla toimituksella. Olen saanut myös ilahtua Sinun Apteekin hienosta asiakaspalvelusta. Se on ollut poikkeuksellisen ripeÀÀ, asiakkaan huomioivaa ja luottamusta herÀttÀvÀÀ. Sivuston lupaus on pitÀnyt paikkansa: "Sinun luottamuksesi on meille kaikista tÀrkeintÀ, ja haluamme ansaita sen. MielestÀmme paras tapa siihen on toimia tehokkaasti, minkÀ vuoksi olemme hioneet prosessimme mahdollisimman sujuviksi. Nopea toimitus sekÀ selkeÀt ja toimivat nettisivut takaavat, ettÀ saat mitÀ tilaat â nopeasti, edullisesti ja luotettavasti."
Todella nopea toimitus
Todella nopea toimitus, verkkosivuilla tuotteista annetaan riittÀvÀsti tietoa. Olen ollut tyytyvÀinen asiakas jo vuosikaudet ja suosittelen hyvin mielellÀni Sinunapteekkia muillekin.
Todella nopea toimitus jaâŠ
Todella nopea toimitus ja asiakaspalvelu huippua! Tilauksessani yksi pullo oli vuotanut. Reklamaatiooni vastattiin todella nopeasti ja hyvitys kilahti tilille melkein saman tien.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ